- Konu Yazar
Arkadaşlar Merhaba ,
Bu çantanın sahibiyim , işin aslı ürünü almadan önce aşağıdaki videoyu gördükten sonra ürünü aldım ve led uygulaması yapmaya karar verdim.
Hatta video sahibine sordum ve bana nasıl yaptığını kısaca açıkladı. Ancak benim bu kadar bilgim yok.. Ben anca ledleri yapıştırabilirim.. Ondan sonrasında ne yapacağım hakkında hiç bir fikrim yok :cherry:
Yamaha D'elight Scooter'ım var çantanın montajını falan yaptım. Led şeritleride alıp yapıştırmasını yapacağım. Kablolama işlemlerini nasıl yapabiliriz ? veya kime yaptırabiliriz ? Tamamen videodakinin aynısını istiyorum.. Hatta fren'e basınca flaşör şeklinde çakarlıda yapılabilir.
Yardımlarınızı rica etmekteyim.
Saygılar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:19 ----------
Kimse bilmiyor mu
Bu çantanın sahibiyim , işin aslı ürünü almadan önce aşağıdaki videoyu gördükten sonra ürünü aldım ve led uygulaması yapmaya karar verdim.
Hatta video sahibine sordum ve bana nasıl yaptığını kısaca açıkladı. Ancak benim bu kadar bilgim yok.. Ben anca ledleri yapıştırabilirim.. Ondan sonrasında ne yapacağım hakkında hiç bir fikrim yok :cherry:
Yamaha D'elight Scooter'ım var çantanın montajını falan yaptım. Led şeritleride alıp yapıştırmasını yapacağım. Kablolama işlemlerini nasıl yapabiliriz ? veya kime yaptırabiliriz ? Tamamen videodakinin aynısını istiyorum.. Hatta fren'e basınca flaşör şeklinde çakarlıda yapılabilir.
Yardımlarınızı rica etmekteyim.
Saygılar.
Yapan arkadaşın anlattıkları :
reflektörlerin altında led yuvaları için hazırlık yapışmış zaten, sadece sarı ve kırmızı şerit led , artı 5 li soket kullanarak yapabilirsin Ledlerim + uçlarını sokete park , sol sinyal , sağ sinyal , fren ve şasi olmak üzere bağla , soketin karşısına da birebir yansıma olacak şekilde bağlantı yaptıktan sonra hangi uç nereye diyerek not et tablayı motor üzerine oturtuktan sonra kablo uçlarını gerekli yerlere yapman yeterli , ben soketli olarak yaptım gerektiğinde söküp çıkarabiliyorum , aklıma gelmişken ledler 3 lü olarak kesilir , 3-6-9 gibi arada kesersen çalışmaz, kolay gelsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:19 ----------
Kimse bilmiyor mu