- Konu Yazar
Meraba arkadaşlar...işin içinden çıkamadım bi türlü.. en fazla 2000 tl ye kadar motor bakıyorum bunların arasında bi türlü karar veremediğim mondial 150 zat ve mondial 150 zc modelleri var acaba bunlar arasında hangisi iyidir yada alternatif farklı model varmıdır tavsiye edebileceğiniz?
motoru şimdilik yaklaşık 2 km lik ev iş mesafesinde istanbulda kullanıcam daha sonra hanımla birlikte istanbul gezilerine başlarız. bu nedenle zat tercihim ama çok mu büyük olur bu motor bilemiyorum bu motorun kullanışı nasıldır yani büyüklüğü kullanışını zorlarmı ???
150 zc bizim için uygun mudur hangisi daha iyidir daha kullanılışlıdır çıkamadım arkadaşlar işin içinden forumlarda iyi diyen de var kötü diyen de
yardımcı olursanız sevinirim
şimdiden motor hayaliyle yanıp tutuşan biri olarak teşekkürler...
kazasız belasız motorlar Allah" a emanet olun..
motoru şimdilik yaklaşık 2 km lik ev iş mesafesinde istanbulda kullanıcam daha sonra hanımla birlikte istanbul gezilerine başlarız. bu nedenle zat tercihim ama çok mu büyük olur bu motor bilemiyorum bu motorun kullanışı nasıldır yani büyüklüğü kullanışını zorlarmı ???
150 zc bizim için uygun mudur hangisi daha iyidir daha kullanılışlıdır çıkamadım arkadaşlar işin içinden forumlarda iyi diyen de var kötü diyen de
yardımcı olursanız sevinirim
şimdiden motor hayaliyle yanıp tutuşan biri olarak teşekkürler...
kazasız belasız motorlar Allah" a emanet olun..