Mavi Peri nedir?

Hacı dizisinde gazeteci hatunun kullandığı suzuki olduğunu tahmin ettiğim mavi bir motor var. Kız motoruna motorsiklet felan dedirmiyor. Adı "Mavi Peri". Bu motorun modelini bilen var mı arkadaşlar. Diziyi seyretmediyseniz bu akşam ShowTv de. Gazeteciyi oynayan da Ayşe Şule Bilgiç diye duydum ama sadece duydum emin değilim.

evet bende izlemiştim. Suzuki GSX-R600 o motor sanırım.

gsxr600122400side1a.jpg

doğru motoru kullanan Ayşe Şule Bilgiç :cat:

izlemedim ve taraflı çekildiği için atv yayınlamaktan vazgeçmiş diye okumuştum geçen gazetenin birinde.

mostwanted sağol abi. Resmini de koymuşsun eline sağlık.

Bolu Beyi benim duyduğum kadarıyla atv cesaret edememiş. Ayrıca taraflı çekilmiş ne demek onu da pek anlayamadım. Bu kadar boş dizilerin hayatımıza cebren ve hile ile sokulduğu bir ortamda ülkenin sorunlarını dizi yoluyla tartışan başarılı bir yapım gibi geldi bana. Çok merak ettim doğrusu Atatürkçü bir hacı kimi rahatsız etmiş de taraflı deniyor. Fesaphünallah neyin tarafı bu ya. Neyse zaten ülkemde iyi bir şey yapılmaya görsün herkes bir taraftan baltalar durur. Mümkünse atv yalan rüzgarlarını yayınlamaya devam etsin. Zaten Hulki Cevizoğlu'na da yamuk yapmışlardı. Her neyse...

dizi konusu itibariyle farklı gibi AŞBnin motorlu sahneleride ayrı bir güzellik katıyor

ayrıca kendisi Polo Ladies cupda yarışıyor sezonun ilk yarışı bugün İzmirdeydi kendisi 5.sırada bitirdi

eeee sonuç ne oldiiiiiiiiii,mavi oldimi suzuki geldimi ya bırakın bu dizi muhabbetini birazcık motorcu olun:)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
evet motorcu olalım da kim bu Ayşe şule bilgiç çok duyuyoruz adını. tamam bayanlarda kullansın dilediği gibi de bu motorcu camiasında adından bahsedecek bize örnek olacak bir abimiz yokmudur yani isimlerini duymuyoruz.
sonra canavar gibi motora mavi peri ismini takmış mesela ben o motora acıyorum hiç değilse mavi yıldırım gibi bişey koysaydınız be ablacım :p
tabiki şaka mahiyetinde takılıyorum da her şakada bir gerçeklik payı var :queen:

Ayşe Şule Bilgiç rüzgarın kızı. Hürriyet gazetesinde köşe yazarı. Bir tanesi Fazer olan bir kaç motoru var. Ayrıca motorsiklet testleri de yapıyor heralde köşesi için. Camiada çok bilinen bir hatundur kendisi de ben bu dizide gördüm simasını ilk defa.

Aslında bir kere Üsküdar'da Kanaat lokantasının önünde 3 fazer görmüştüm. Bu fazerı ilk gördüğüm ve aşık olduğum gündü. Meğer biri Ayşe Şule Bilgiç'in miş o sırada lokantadalarmış. Ee ne alaka di mi. Evet ben de anlamadım. Öyle yazdım işte aklıma geldi.

Ayşe Şule Bilgiç rüzgarın kızı. Hürriyet gazetesinde köşe yazarı. Bir tanesi Fazer olan bir kaç motoru var. Ayrıca motorsiklet testleri de yapıyor heralde köşesi için. Camiada çok bilinen bir hatundur kendisi de ben bu dizide gördüm simasını ilk defa.

Aslında bir kere Üsküdar'da Kanaat lokantasının önünde 3 fazer görmüştüm. Bu fazerı ilk gördüğüm ve aşık olduğum gündü. Meğer biri Ayşe Şule Bilgiç'in miş o sırada lokantadalarmış. Ee ne alaka di mi. Evet ben de anlamadım. Öyle yazdım işte aklıma geldi.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar