Mat renkli kasklar için boya...

Slm..
Mat renkte bir kaska sahibim ve kaskımın üzerinde oldukça fazla çizik var, bazılarıda derin çizikler. Bu çizikleri yok edebileceğim bir kask boyası var mı? yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler...:rendeer:

Adana İl Temsilcisi
benimde benzer bir sorunum vardı,kaportacı arkadaşıma götürdüm ve boyattım.çok da güzel oldu.üzerinede birde vernik sıkıldı.süperrr.tavsiye ederim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet biliyorum öle kask arkadasımda vardı ama yapcak bişi yok boyatıp vernik surersen matlıgı gider istersen dene

benimde benzer bir sorunum vardı,kaportacı arkadaşıma götürdüm ve boyattım.çok da güzel oldu.üzerinede birde vernik sıkıldı.süperrr.tavsiye ederim.

Mat tampon boyasıyla falan boyamış olmalı:) işe yarıyorsa bende götüreyim; teknik olarak mantıklı gözüküyor.

ben boyadım riske atcak kadar dandikti kullanmıorm öyle duruodu..
kutu boyayı aldım bastım =) hala kullanmıorm :D

ben boyadım riske atcak kadar dandikti kullanmıorm öyle duruodu..
kutu boyayı aldım bastım =) hala kullanmıorm :D

:mrgreen: bu tür kasklar için mutlaka boya olmalı. Yani üretici firmlar bu ihtiyacı görüp bir çözüm üretmiş olmalılar. Yalnız Türkiye olarak çok geriden takip ediyor olmalıyız ki kask satan mağazalara girdiğimde bu konu hakkında çözüm üretici hiçbir bilgi veremediler, ben de en son çare buraya yazdım:)

ayrıca kask boyası olcagını sanmıyorum. sıradan boya macun ile de yapılabilir. önce hafif dişsiz zımpara ile zımparalarsın kaskı incelmicek kadar. sonra eline biraz cam macunu alırsın. çizikleri kapatırsın. sona bi daha dişsiz zımpara. pürüssüz yizey oluştuktan sonda sprey boyayla da olur. sona üstüne istediğini yapıştır alsana airbrush kaskı :):):)

Üreticilerin tavsiyesi, kaskın üzerine sticker bile yapıştırmayın şeklinde. Boya eskimişse, kask da eskimiştir, değiştirin der üreticiler. Çizik açısından da, dediğim gibi, sticker bile yapıştırmayın, yapışkandaki kimyasallar kaskın dayanıklılığını etkileyebilir diyen üretici, şununla boyayabilirsiniz demez herhalde.

acil yardım

arkadaşlar bende nolan marka bir kask var kaskımın üzerinde çok güzel br resim var kuru kafa kaplaması yalnız zamanlar bazı yerlerinde bu kaplamalar soyuldu şimdi başka bir kaplama yaptırmak istiyorum acaba bunu yapan yer varmı özellikle istanbulda böyle bir yer bilen arkadaşlar varsa lütfen bana mail atsın msn [email protected]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar