- Konu Yazar
Ne zamandır gitmek istiyordum. 23 Nisan tatilinde giderim diye planlamıştım ama hava muhalefeti nedeniyle kısmet 25 Nisana oldu. Evet Maşukiye’ ye gitmek istiyordum. Teyze oğlum Hamdi’yi de artçı alarak çıktık yola. Giderken etrafı seyrederek gitmek amacı ile E-5 karayolunu kullandık. Dönüşte de Tem otoyolundan geldik. Küçük ve çok şirin bir belde Maşukiye. Alabalık restoranları meşhur. Yeşilin her tonu mevcut desek yeridir. Hele birde Kartepe var ki sormayın. Uzun zamandır bu kadar temiz hava solumamıştım.Malum İstanbul.
ale: Daha karlar erimemiş Nisanın 25’inde kartopu oynadık yaa.:queen: Süperdi yani. Neyse ben değil de fotoğraflar konuşsun birazda :wiinkk
Zaten fotoğraf aralarında duramam yazarım ben)
Dilovasını çıkıp köşeyi dönünce Körfez ben buradayım diye bağırıyo.:queen:

Ve bir kaç güzel deniz manzarası fotoğrafı

Sapanca yol ayrımından kartepe kendini gösteriyor. Birer fotoğraf çekinip yolumuza devam ediyoruz.:cat:

Ve işte manzaralı güzel yolları takip ederek maşukiye’ye ulaştık.

O gün Kartepe’ye tırmanan tek motorcu biz değiliz.:bounce:

Ve işte Kartepe eteklerinden sapanca gölü ve maşukiye kasabasının muhteşem görüntüsü.

Kartepenin karlı dorularına doğru tırmanıyoruz. Artçımla beraber bizi taşıyan apachemiz yüzümüzü kızartmadan yoluna devam ediyor.:cat:

İşte beyaz örtüye ulaştık. Hayatımızda hiç kar görmemiş gibi çekindiğimiz bu fotoğraflara bakıp sakın gülmeyin bu sene İstanbul'da kar yüzü göremedik. :queen:

Artık inişe geçiyoruz. Maşukiye'yi dolanıcaz birazda zaten üşürüdük iyice

Ve işte bizi bekleyen hoş bir sürpriz. Kartepe Belediyesinin düzenlemiş olduğu tırmanma yarışı yüzünden yolu yarım saatliğine kapatmışlardı. Bizde ralli araçlarını yakından inceleyip bu yarım saatlik esareti keyfe dönüştürdük. Resimler

Yol açılınca maşukiyeye inerek bahsi geçen şelaleyi ve civarındaki alablık restoranlarını görmek istedik. Fakat bir işletme sahibinin bizi bilgilendirmesi sonucunda maşukiyedeki tanıtım siteleri ve broşürlerinde yeralan büyük şelalenin 1999 depreminde yıkıldığını öğrendik. Civardaki yapay veya doğal küçük şelale ve akan suyu gördük gezdik.

İşte gururlu apachemiz
Dilovasını çıkıp köşeyi dönünce Körfez ben buradayım diye bağırıyo.:queen:

Ve bir kaç güzel deniz manzarası fotoğrafı

Sapanca yol ayrımından kartepe kendini gösteriyor. Birer fotoğraf çekinip yolumuza devam ediyoruz.:cat:

Ve işte manzaralı güzel yolları takip ederek maşukiye’ye ulaştık.

O gün Kartepe’ye tırmanan tek motorcu biz değiliz.:bounce:

Ve işte Kartepe eteklerinden sapanca gölü ve maşukiye kasabasının muhteşem görüntüsü.

Kartepenin karlı dorularına doğru tırmanıyoruz. Artçımla beraber bizi taşıyan apachemiz yüzümüzü kızartmadan yoluna devam ediyor.:cat:

İşte beyaz örtüye ulaştık. Hayatımızda hiç kar görmemiş gibi çekindiğimiz bu fotoğraflara bakıp sakın gülmeyin bu sene İstanbul'da kar yüzü göremedik. :queen:

Artık inişe geçiyoruz. Maşukiye'yi dolanıcaz birazda zaten üşürüdük iyice

Ve işte bizi bekleyen hoş bir sürpriz. Kartepe Belediyesinin düzenlemiş olduğu tırmanma yarışı yüzünden yolu yarım saatliğine kapatmışlardı. Bizde ralli araçlarını yakından inceleyip bu yarım saatlik esareti keyfe dönüştürdük. Resimler

Yol açılınca maşukiyeye inerek bahsi geçen şelaleyi ve civarındaki alablık restoranlarını görmek istedik. Fakat bir işletme sahibinin bizi bilgilendirmesi sonucunda maşukiyedeki tanıtım siteleri ve broşürlerinde yeralan büyük şelalenin 1999 depreminde yıkıldığını öğrendik. Civardaki yapay veya doğal küçük şelale ve akan suyu gördük gezdik.

İşte gururlu apachemiz
Son düzenleme: