Arkadaşlar gözüm gibi baktığım motorumu satıyorum. demin ilanı girerken bir garip oldum yau...
neyse ayrıntılar burada:
Suzuki'nin servis garantisi ile Türkiye'ye getirilen, her bir parçasını özenle elden geçirip gerçek bir Chopper yaptığım ilk motorum Masai Grand Eagle Custom Cruiser'ımı, daha büyük bir motosiklet almak için satıyorum. Bakımları Kartal Suzuki servisi Altan motor ve Kızıltoprak Suzuki servisinde muntazam olarak yapılmıştır. Motoruma çok önem verdiğim için bakımları takıntılı bir surette vaktinde, düzenli ve dikkatlice yapılmış hiç bir şekilde motoru zorlanmamıştır.
Üzerinde 45 cmlik özel yapım Chopper Ape Hanger gidonu, koruma demiri, geniş tabanlıklı ayaklıklar, Çift yönlü Vites pedalı, özel yapım egzoz (çok güçlü ve karakter bir sesi var), 20cmlik özel ön çatal uzatması mevcuttur. Kanuni Seyhan ve Jinlun 250 ile aynı şasiye sahipse de üzerinde yaptığım değişiklikler ile bambaşka bir motosiklete dönüşmüştür.
İlk motor olarak düşünenler, masraf yapmadan chopper sürmek isteyenler, klasik chopper görüntüsüne önem verenler, güzel ve bakımlı bir cruiser alarak chopper sahibi olmak isteyenler arayabilir.
sahibinden.com da 7095513 numaralı ilan olarak arattırabilirsiniz.