xeros kardes cok gecmis olsun walla ya..
ben sahse bu tur hayvanoglu davarların ehlilestirmesi taraftarıyım

bi keresinde bir bayan sofor oyle deli ettiki beni hem ustume gelıo hemde salak hesap soruyo bana bi sinirlendim ısıklarda gittim bunun yanına arabasını tekmelemeye basladım.. tabiki bunlar o anki anlık sinirden olusuyor...
simdi sizinle paylastıgımda bunu cok ta sagliklı bisey yapmadıgımın farkındayım ama o anda hakikaten insanın aklına bisey gelmıyo sinirden deliye donuyo .
acaba kasklara dikkat davar cıkabilir yazısı yapıstırıp sora insanlara dogru sole ima edici bi tebessumle kınasak mı ne dersiniz
cinedev;
bu sigorta olayı gercekten can sıkıcı bi durumdur gerek araba gerekse depoda olsun insanın basını agrıtıyor.. senın dedıgın gibi yedek tasımakta fayda war..
bnm motorda arka kısa far 2 kere patladı.. nedenini bende pek anlamıs deılım ama zaten kısa farla uzun farın arasındakı baglantı 2 duy.. visne sokakta 1.5 ytl ye satıyolar walla..
bıde arkadaslar ne olur ne olmaz motorun icinde ufak bi alet cantası bulundurmakta fayda var bence.. yıldız-duz tornavida-pense-motorun aksanına uyan alyanlar- 12-13-14-15 anahtar bulundurmanızda fayda war..
kontak anahtarım gevsemıstı.. uuff bı ara sıkarım dedımm.. ben sıkana kdr bıtane parcası dusmus bile
bide arkadaslar her 250-300km de bir zinciri yaglamanızı tavsiye ederim.. normal makıne yagını kullandıktan sora hafif bir gres mudahalesi mukemmel yapıyor.. dun bi ustadan orendim yolda zinciri yaglarken hberiniz olsun