arkadaslar bugun egzoscuyla konustum..
akabindede ılk parca susturucuları sokturdum...
egzosu tamamıyle deıstırmekten cok daha uygun ve bı okdr da mantıklı oldugunu dusunuyorum...
gayet tok ve kafayı sısırmeyecek sekılde bı sesı war..
sunu da unutmayalım arkadaslar.. sıkısan gaz ısınmaya bu ısınmada kromajın dokulmesıne yol acabılıyor..
boylece bunun da bıraz onune gecılmıs oluyor..
gelelım performans kısmına .. performansın dustugunu pek soyleyemem notr durumda fakat ılerleyen dılımlerde motor bu rahatlamaya alıstıkca performansın da bıraz daha artabılecegını dusunuyorum..
walla ılerkı zamanlarda da genısledikce ve organizsayonu sagladıkca gezıler felan da duzenlerız.. neden olmasın
bu arada arkadaslar bugun egzoscuya gittim..
km rodajdan sora etkılemez dedi..
ılk takım susturucuları sokturdum.. bu egzosu komple deıstırmekten cok daha ekonomık bir is acıkcası.. ayrıca sesın toklugu ve derecesıne de mukemmel dıyebılırım.. istedigim ve kafamdaki tona ulastım...
gelelım performans kısmına .. her ne kdr servis performansın cartın curtun duser deselerde pek bı deısme olmadı aksine daha rahatlayacagını dusunuyorum

egzoscu abinin soledigide motorun bona alısmasından sora performansın bıraz daha derlenip toparlanacagı yonunde..
bı olay daha war arkadaslar bu sıkısan gaz asırı yuksek bır ısıya beraberındede kromajın sokulmesıne yol acabılıyor.. bu acıdan bu uygulama da olusabılecek dokulme ve deformasyonlara az da olsa bı mudahale edıcı..