Diğer Masai Motosiklet Grand Eagle 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hein Gericke içlik, alt ust takımı toplam 30 ytl'ye almıştım ben. normalde de kullanıorum pek güzel şeyler. Tavsiye ederim Xeros.

tabi belden biraz aşağıdaki 2 tane zavallı uzuvu soğuktan korumanın bir yolunu bulamadım ben halen :)

geziye gel geziyeeeeeeee

ewt arkadaşlar 12 ocak cuma günü beykoza doğru akalım diyoruz biz maverick ile gezeceğiz bize katılmak isteyen arkadaslar olursa ya pm atsın yada buraya yazsınlar sole bı gezelım havalar guzelken

evvvvvveeeet kıs ortasındayız ama havalr coook guzel badabatla ben cuma gunu beykoza akacaz tum masaıcılerı beklıyoruz.hadı arkadaslar yazın lısteye eklıyelım:)

evet arkadaslar yokmu gelen yoırum mlarınızı beklıyoruz.

Son düzenleme:
kaçta gideceksiniz? cuma çalışıyorum haliyle zor olacak :) baska bi gun yapılsa?

hadi beyler biraz aktivite hep yat hep yat nereye kadar havalar mükemel yaw gezelim yokmu geziye katılmak isteyen

malesef işte olacam o saatlerde gelmem zor :pale:
sizlere keyifli surusler diliyorum :)

baska yokmu gelen herkezı beklerız:cat: :bounce:

son 1gun hadı beyler

Son düzenleme:
arkadaşlar sis lambası taktıracam. 55 w lıklar aküyü bitiriyomuş. onu 20 w a indiriyolar ama o zamanda ışık vermıyo. buna çözüm bulan varmı aranızda. 55 w lıkları kac dk kullanabılıyoruz akuyu bıtırmeden tabiki :)

hareket halindeki akunun bitmesi biraz ters gorundu bana şimdi :) sonuçta şarj oluyor giderken bir yandan da.

ben de bı taktıramadım şu farları gitti.

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
akünün üretebildiği toplam akımdan fazlasını çektiği için bitiriyor. sanırım cinedev 55 watt lıklardan kullanıyodu ama sürekli yakmıyordu. ben gabe in önerisi üzerine kanuni seyhan 250 c ye takılanlardan sormustum kanuni servisine. onlarda 12 ya da 15 watt tı galiba.. aydınlatma için gerekli ama düşük akımlı ampüllerde fazla bir aydınlatma sağlamıyor. gelde çık işin içinden :)

walla ben cinedev in motorunu aldım üzerinde sis farı falan yok:). 20 w lıklar cok az ışık veriyo. 55 w lıklar akuyu yıyo buna bi care yokmuuuuuu?
ben buldum motoru değiştirelim :):)

arkadaşlar aranızda devir göstergesi taktıran veya bılgısı olan varmı.kaca patlıyo taktırmak

geziii

ewt arkadaşlar gecen hafta yani 12 ocak cuma günü maverick ile birlikte buluşup anadolu kavağına gittik. gezi resimlerini cep telefonu ile cektik onu icin cok iyi değil. bidahaki sefere foto makinası ıle cekıp gezi yazıları kısmına eklicemde bu sefer siz arkadaşlardan katılım olursa çok süper olacak.

benzin alıyoruz

ve yuşa hazretleri tabelası

ve işte ben

ve deniz arkadaşımız

bizim motorlar

ve masai team

poyrazköydeyiz

ve kavakta midye yaptırdık surlarda yemek için tabiki yanında içeceğimizde var :)

işte budur

deniz hocam biraz dondu burada :)malum tam boğazın karadenize açıldığı yer keşke içlik giyseydim dedim bende

köpeğin teki ineğin kuyruğunu kapmış yiyo walla tırstık bizde bize bişe yapacak diye

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar güzel gezi olmuş

vallahi imrendim, bir dahakine daha uygun bi zaman bulalım birlikte gidelim.

badabat masai yakışmış sana be ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar