Kaskın hiçbir özelliği yok, sağ ve soldan elinle çok basınçta bile 2-3 cm esniyor, normalden hafif gibi geldi, bir de bağlama olayı çift halkalı yani klips soket falan yok.TR de 400 Euro ymuş, bu kask 400 etmeyeceği için çakma olduğunu düşündüm.
zaten marushinlerin özelliği hafif ve çift halkalı bağlama sistemidir hiçbirinde klips vs yok motogp tarzı bağlamadır o
Sen orjinali çakma sandın sanırım biraz araştır istersen
Bendede 888 shivan dragon var
Kaskın hiçbir özelliği yok, sağ ve soldan elinle çok basınçta bile 2-3 cm esniyor, normalden hafif gibi geldi, bir de bağlama olayı çift halkalı yani klips soket falan yok.TR de 400 Euro ymuş, bu kask 400 etmeyeceği için çakma olduğunu düşündüm.
böyle taraflı sacma bır video gormedım5 defa ızledım vurma sahnesını ılk kaska cekıcın sapıyla vuruyor ve elı yavas ıkıncıye dırek ındıyor...Şu testi yap, sağlam çıkarsa bir tane daha sipariş edip tepe tepe kullan
http://www.youtube.com/watch?v=9LfEFhBelTY
böyle taraflı sacma bır video gormedım5 defa ızledım vurma sahnesını ılk kaska cekıcın sapıyla vuruyor ve elı yavas ıkıncıye dırek ındıyor...
gözünü sevim sapıyla vursa o kadar çatlatabilir mi kaskı