Marushin Kask

MARUSHIN 999 RS KOUSEIDO Bu kask hakkında bilgisi olan kullanan var mı?

Optimal ağırlık x2F Taş Fiber Teknolojisi ile Emniyet dış kabuk
Excact konumlandırılmış dekor elemanları üzerinde High-End-Finish ile çok katmanlı boyama
-Asimetrik tasarım
-ECE 22.05
Ağırlık 1100g + /-50g
Çok Kanallı Havalandırma Sistemi
NX-bir düğme çabuk bağlantı mekanizması

Marushin 999RS Kouseido helmet
Çizilmeye karşı dayanıklı, anti-buğu vizör (net)
Çene ve burun difüzör
Gömme kulakları ile yıkanabilir QC hızlı değişim mandren ile rahat iç
-Değiştirilebilir karoseri bireysel optimizasyonu uygun
Özellikleri böle sıralanmış ama yeterli bilgimidir tartışılır :)
Double D-halka çene kayışı raptiye
-M.A.R.O. Anti-Roll-Off Sistemi

teş, abd den sipariş ettim 125 usd bakalım artık ne çıkarsa bahta

Kaskın hiçbir özelliği yok, sağ ve soldan elinle çok basınçta bile 2-3 cm esniyor, normalden hafif gibi geldi, bir de bağlama olayı çift halkalı yani klips soket falan yok.TR de 400 Euro ymuş, bu kask 400 etmeyeceği için çakma olduğunu düşündüm.

youtubede adamın biri kaska keserle vurup dağılmadığını kanıtlatan kask markası(eksi sözlük yazarları gibi:p)

Kaskın hiçbir özelliği yok, sağ ve soldan elinle çok basınçta bile 2-3 cm esniyor, normalden hafif gibi geldi, bir de bağlama olayı çift halkalı yani klips soket falan yok.TR de 400 Euro ymuş, bu kask 400 etmeyeceği için çakma olduğunu düşündüm.

zaten marushinlerin özelliği hafif ve çift halkalı bağlama sistemidir hiçbirinde klips vs yok motogp tarzı bağlamadır o :)
Sen orjinali çakma sandın sanırım biraz araştır istersen
Bendede 888 shivan dragon var

@extrema'ya katılıyorum. shoei mi marushinmi kesinlikle marushin. dediğin gibi hafif esneme yapıyordu ama sağlamlığı hakkında en ufak bir soru işareti yaratmamıştı bende. ayrıca marushin kaskım 300 liraya almıştım 3 sene evvel 1300 gramdı. shoei raid kullanıyorum şimdi hem daha ağır hem daha pahalı, bir dahaki kaskım tekrar marushin olur.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer

6e244732866d3c414cd0cf5164623c2e--mmf150x150.jpg

Marushin 999 RS ET Ikusa kullanıyorum, kask bağlantısı zaten çift halkalıdır. Halhalı sistem, klips soket bağlantıdan daha güvenli.
Yüksek hızlarda normalden fazla rüzgar sesi yapması dışında memnunum.

İzmirde elbet satan bir yer vardır. Gidip kıyaslaman mantıklı değil mi??

gözünü sevim sapıyla vursa o kadar çatlatabilir mi kaskı

sapıyla vursa elini vurur bi kere :D bu arada 888rs kullanıyorum fazlasıyla konforlu rahat ve şekilli :D izmirde satan yer var isteyen varsa yönlendirebilirim. ayrıca D bağlama diyorlar çift halkalı sistem. bu sistemler sharp testine alınıyor. motogp stili

Daha fazla deneyim paylaşabilir misiniz ? kask hakkında daha çok yoruma ihtiyacım var da :)) Şu esneme olayı kafa karıştırdı. Birde bazı sitelerde korumaları arasında kevlar var bazı sitelerde yok. Anlam veremedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar