Ben urunu kullaniyorum, kullanmayan kafasina 1 kere 1100 gr lik bir kask takmamis kisilerin elestirilerine kiziyorum. Adamlar 900 TL ye uzerinden kamyon gecse kafani koruyacak bir kask yapip veriyor (bilmeyenler icin mecazi degil gercek bal kabakli kamyon testidir)...ben yuksek hizlarda gurultusunu hafif ve ince ama profiline bagliyorum.. ayni anda hem cok guclu hem cok hafif hem cok ucuz ornekleriniz varsa bizde bilelim. Nasil sitemizde japon fanatikleri YBR ciler vardir bende bu safkan Japonun fanatigiyim vesselam..
Hocam bende 5-6 aydır kullanıyorum. Severek aldım..
Bu kask tartışmasız kendi fiyat segmentinde rakipsiz! Ama bu onun sıkıntılarınıda gidermiyor...
Sağlam kask olmalı evet! Ama konforluda olmalı!! Vizörü içeriden su yüzünden kirlenen bir kask için nasıl konforlu diyebilirim dostum?
Ne çektiğimi ben biliyorum! Koskoca vizörde tek gözle, ufak bi aralıktan yolu görücem diye kafamı kaldırıp kullandım bi süre...
Sonra benzinciye çekip, vizörü yerinden çıkarıp iç kısmını temizledim... Bence bu olmaması gereken bir şey?
Bu söylediğim vizörün üstünde yer alan 2mm'lik açıklık vidaları sıksamda önde kaybolurken yan taraflarda kaybolmuyor.
Bazı arkadaşlar kaskı yerin dibine sokmaya çalıştığımı falan sanmış, öyle bir şey yok.. Bu kaskın tek sıkıntısı budur!
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:09 ----------
beni köyün delisi olarak düşün...ya da mahallenin çomarı gibi...ellenmez karışılmaz dokunulmaz gibi...hataları hoşgörülür eyvallah edilir o misal bende MT de ne yapsam bana pek kitlemiyolar döşemiyolar...:queen:
ama senin negatif hayran kitlen biraz geniş gördüğüm kadarıyla..ne yazsan göze batıyor millet bir kulp takıyor...
Ben kask için çoook kötü! kesinlikle Alınmaz falan dedimde benim mi haberim yok hocam?
Kask güzel, sadece vizörü ile alakalı problemler var.