Mart'ta görüşmek üzere :)

arslan Fb' em, sarı laçivertine gurban,Ufaklığı öp bizler için, dönüşte bir aradayız ona göre, tam da kış çıkmaya başlar, gezeriz yaavv:cat::)
Valla uyansın öpücem bir güzel yerine abicim gelince acısını çıkarırız anazını sattımı valla yollar bizim eşiminde çok çok selamı var eylem ablamada selamlar.

Muzaffer'cim iyi yolculuklar :rendeer:
Martta görüşmek üzere :wiinkk:

Eylem'e çok selamlar. Öpüyorum ikinizi de. Ayrıca sen git de biz de Eylem'le biraz başbaşa kalıp azıcık dedikodu yapalımmm :queen::queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
muzo bu böle pat diyemi sölenir kasrdeş,varmı bırakıp gitmek öle biraz alıştırma yapsaydın bari,neyse hayırlı yolculuklar sağsalim gider gelirsin inş.

Amman diyim İhtiyar Bey, şimdiden burnumda tüttü vallah:):cat: Görüşmek dileği ile abicim, selamlar:cat:

Valla Uscuklar her daim hazır,geldiğinizde kar da olursa Uludağda şöyle bir şeyler yaparız yani :wiinkk:http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/28257-uludag-karda-uscuk-partisi.html

Bana da çarşamba günü acil olarak Meksika da bir iş çıktı,ancak seyahat acentam meksika konsolosluğunun 45 gün sonrasına vize verdiğini bildirdi ve iş yattı.:pale:

İnşallah şubat ortası Rio civarlarında bir iş çıkar da karnavalı kaçırmayız bari :queen::queen::queen:

Hayırlı yolculuklar inşallah oralarda mutlu yaşarsın dönüşünü özlemle bekleyeceğiz.

Vay be kraliçe ha,biz burda aksaraya zor gidiyoruz ya.Bak denizciler fatihim söylemedi deme sonra,kraliçe mıraliçe dinlemem oralara gelir kurufasulye-pilav yaptırırım sana alimallah,elimden kurtulamazsın bunu bil,hem o fakirlerde sevabına doğru dürüst bir yemek yemiş olurlar şöyle ağız tadıyla:queen::queen::queen:
Sevgili kardeşim güle güle git,sağlıcakla dön.Oralarda kendine dikkat et,hastalanma soğuk yerler,nede olsa ada,rüzgarlıdır:queen:
Eylemede çok selam,lütfen herhangi birşeye ihtiyaç olursa aramakta tereddüt etmesin. sevgiler, mükerrem-hakan :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Buraya da bekleriz hocam....:)

Hem trafik de ters gelmez.
Keyifli bir motosiklet gezintisi yapabiliriz belki...:)

Neyse ben, Türkiye'de ki arkadaşlardan farklı olarak,
Güle güle gelin,
güle güle gidin
diyeyim.:)

Muzaffer abi hayırlı yolculuklar.. Graliçeyi benim yerime öp gidince :p
Eylem'i bana mı bırakıyosun :cherry: Oh oh iyi bari Tuğçe her zaman müsait olamıyodu :cherry:

Gelirken ordan bana hediye olarak benzin getir madem öyle :queen:
Dönüşünü de önceden haber ver ki karşılama komitesi olarak güzel bi buluşma ayarlayalım :wiinkk:

Güle güle git gel inşallah.. :rendeer:

Muzaffer kardeşim Allah yolunu açık etsin...:rendeer:

gülegüle git,gülegüle gel....:wiinkk:

Anam! Muzo gidiyomuş iyimi:silent:.Abicim mart'ı geçirmede sezonu zamanlı açalım dimi yani:cherry:.Kraliçaya selam bu arada:p.Mangal körüğü lazım olursa uçak göndersin yeter.:cherry:.Yolun açık olsun Muzo'cum.

güle güle git güle güle gel abi bende mayıs 18 sabahı istanbuldayım allahın izniyle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar