marş ile ilgili

Arkadaşlar aşağıdaki resimde marş dişlilerinde kullanılan yaylar ve bilyaları var.bu malzemelerden nereden temin edebiliriz.

Parçaların çin malı olmaması gerek.Bundan önce aldıklarım çin malıydı bu yüzden tekrar motor indirdim.

Bildiği bir yer olan varsa paylaşırsa sevinirim.Saygılar

picture18u.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bunları parca olarak deilde servsinde tamamını alabiirrsin diye duunuyorum

paşa nerde oturuyon ? ona göre çevrende oturan arkadaşlar yardımcı olur....ırmak pazarı.com bi bu siteye bak istersen her türlü parça satıyolar

picture18u.jpg

rulmancıdan temin edebilirsin belki. tane silindirik çekirdek bulamaz isen komple rulmanı al içinden çıkar. çin malı rulman alırsan 10-20 lira tutar. çekirdek bulursan 1-2 lira

konik makaralı silindirik çekirdekli rulman olacak

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:25 ----------

ya da hırdavatçıdan çelik mil alıp tornacıda kestirebilirsin.

tabi komplesinden pahalı olmazsa.

Yalova'da oturuyorum

buralarda zaten bulabiliyorum ama hepsi çin malı scooter ların marş grubundan çıkıyor.Hafif yüke göre imal edildiğinden parçalar büyük motorda bir süre sonra özelliğini kaybediyor.

Motorum kawasaki 600cc

Serviste bu parçalar yok.yurt dışından getirtiyorlar ve gelmesi 1 ay sürüyor.

Başka servislere soracağım yarın bakalım.

marş rublesini parça parça bulacağını sanmıyorum. Komple alman lazım. Tam model verirsen çıkma vs bulmana yardımcı olalım.

kawasaki zl600 modeli

en önemli nokta yaylar.Yaylar özelliğini kaybedince iş bitiyor malesef.

arkadaşlar yukarıdaki resimdeki parçaları nerden bulabiliriz.motosikleti toplamaya başlıyorum.Yakınlarında bilen varsa telefon numarasını verirse ben ilgilenirim.saygılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar