Marmaris'ten merhaba

marmaristen selamlar arkadaslar
vatanogullarindan jade

hoşgeldindeee
rakı-beyaz peynir noluyor yahu mt ye bu ara herkes de bi rakı sevdası
ne bu efkar mtlilerde anlamadım gitti hanii:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
offfffffffff baslıga bak hosgeldın hosgeldin ..........

hemen; "ahaa yine birisi konu dışı topic açmış" diye hevesle geyik yapmak için topige daldım.tabiki sonu hüsran :salut: tanışma topigi çıktı:pr:

vay hocam böyle topic başlıgı olur yaa. öyle hevesli hevesli topige giripte sonra hayal kırıklığına ugramak acayip oluyor. :pale:

neyseee topige girdik bir defa hoşgeldin diyelim bari:rendeer: :p

Son düzenleme:
:pr: Gecenin bu saatinde yapılır mı bu :pr: :pr: Nerden bulcam domatesi :pr:

hoşbulduk,hoşbulduk bodrumdaki muhabbetten burnumun direği sızladı beee. iyi muhabbbet olmuş..bidahaki sefere inşallah

şimdi vatanoğullarından jade üye olmuş.aramıza hoşgeldiniz.ama ben bi düzeltsem.

rakı domates yoğurt desek:queen: ömer abi anladın sen onu

hoşgeldin. kavun çıkmadı ki bir eklemede biz yapalım. İran kavunuylada rakı içmek doğru olur mu ki.

Hoşgeldin jade.
Sen vatanoğullarından olduğunu söylemeseydin bile, başlığı okuduğumuz anda bağlantıyı kurardık.
Mutlu ol, mutlu kal:):rendeer:

Hoşgeldiniz,fakat bunu sabah sabah okumam iyi olmadı.:pale:
Domates ve taze çengelköy salatalığı ile hazırladığım salatama daha önce işkembe çorbası için hazırladığım balzamik sirke sarımsak sosunu ve halis köy zeytinyağını döküp yiyiyorum (Bulgaristanda şipka diye adlandırıyorlar bu salatayı),aldığım damak keyfini tarif dahi edemiyorum.:cat:
Bilhassa yazın hafif oluyor,aslan sütünü söylemiyorum bile :bounce:

[NOT]İsteyen salatanın üzerine küp şeker iriliğinde beyaz peynir ile süsleyip yağı ve sirkeyi sonra gezdirebilir AMAN SABAHLAR OLMASIN[/NOT]
Tekrar hoşgeldiniz herkese afiyet olsun,sağlığınıza.

Moderatör (forrap)
Aramıza hoşgeldiniz...

Ancak sanıyorum ki forum kurallarını okumadınız,başlığı MT ye uygun şekilde değiştiriyorum.Bir dahaki sefere daha dikkatli olursanız sevinirim...

Forum kuralları 52. madde;

52. www.motosiklet.net forumlarına alkol / sigara / uyuşturucu ve uçucu maddelerin kullanımı temin edilmesi ve özendirilmesi ile ilgili herhangi bir yazı alıntı vb. iletileri göndermek yasaktır. Forumlardaki mesajlarınızda alkol / sigara / uyuşturucu ve uçucu maddeler hakkında herhangi bir yazı alıntı vb. iletileri kullanmamaya özen gösteriniz. Forumlara ekleyeceğiniz resimlerinizde alkol / sigara / uyuşturucu ve uçucu maddelerin görüntüsü olmamalıdır. Bu tür resimler yönetim tarafından silinir tekrarı halinde üye siteden ihraç edilir.

mes

aramıza hoşgeldin jade:rendeer: Bodrum'a da bekleriz:queen: :rendeer:

hoşbulduk,hoşbulduk bodrumdaki muhabbetten burnumun direği sızladı beee. iyi muhabbbet olmuş..bidahaki sefere inşallah
İNŞALLAH BİR DAHAKİ TURLARDA GÖRÜŞÜRÜZ. VATANOĞLUNA SELAM SÖYLE 3 ŞİŞE RAKIYI TEK BAŞINA NASIL İÇMİŞ:queen: BU BENCE ÜNİVERSİTELERDE DERS OLARAK İŞLENMELİ:queen: ARAMIZA HOŞ GELDİNNNNNNNN:rendeer:

hoşheldinizzzzzzzzz
gezilerde tanışmak umuduyla
biri rakı mı dedi ????kavun???
oy oy yoyyyyyyyyyyyyy :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar