Marmaris-Turunç motosiklet gezisinden kareler..

20cd7.jpg

20cdp.jpg

20cf8.jpg

20cgr.jpg

Motosiklet Turları Birer Sanattır..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nerde cbr125 varsa toplamış adamlar ya :) çok güzeller, çok güzel kareler maşallah tekeriniz düz bassın :)

Güzel kareler yakalamışsınız.Cbr candır :) Burda da havalar iyi olsa da bizde gezsek keşke..
Kazasız belasız sürüşler dilerim

3 gün sonra marmaristeyim
eğer bidaha böyle gezi olucaksa itinayla bende gelirim haberiniz olsun

Valla Muğlalı olarak özendim arkadaşlar sizlere. Bu arada cıbırları almış herkes ne güzel :) Muğlaya selamlar...

Videoyu da ''Motor Videoları'' ilgili alana attım arkadaşlar.. Meraklıları izleyebilir :)

Ne yalan söyleyim çocuklar gurubunuza imrendim :cherry:. motorlarda hep aynı , anlaşılan arkadaş olarakta motorlar gibi uyum içindesiniz Allah nazardan saklasın. Bir abiniz olarak diyorum ki ; Benim gibi 53 yaşına kadar motor zevkinden mahrum kalmak istemiyorsanız. (Dolmuşa binmeyin motora binin)
( Aman dolmuşa binmeyin:cherry:ki bir ömür boyu motora binebilesiniz :cat: ..Kask sız korumasız bir metre bile motor süymeyiniz.. Allah kazadan beladan saklasın her şey gönlünüzce olsun ,Hoşçakalın sevgili gençler... motokurt

SH SK SH SJ SH

Yakın almışlar zaten motosikletleri.. :)

Ama gerçekten çok güzel imrendim şu an size.. :)

Bizim yiğen onur taş ı gözüm aradı 2006 siyah cbr 125 ile ama aranızda göremedim :(((

Gençler ortalığı yakıp kavurmuşsunuz..
Motorlar süper... resimler olağanüstü..
allah kaza bela vermesin.. anladığım kadarı ile bu modelin dışında motor barındırmıyorsunuz aranızda :p

Gençler ortalığı yakıp kavurmuşsunuz..
Motorlar süper... resimler olağanüstü..
allah kaza bela vermesin.. anladığım kadarı ile bu modelin dışında motor barındırmıyorsunuz aranızda :p

Barındırıyoruz ama bi seferlik böyle olsun dedik :) 3 cbr daha vardı da gelemediler.. İlginiz için sağolun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar