Marmaris dağlarında minik bir Enduro serüveni ! :)

Resim koymadan gezi bölümüne konu açanlara karşılık harika bir gezi olmuş. Ayrıca hakikaten endurocular geçmiyo oralardan :D

helal olsun gençler, bence enduro motora geçme vaktiniz gelmiş.
enduro motoru olupta araziye sokmayan, sonrada endurocuyum diye geçinen nice motorcular bilirim. misal Alp_tunay :)
elektriksel aksamlar iyi yalıtıldıysa hiç birşeycik olmaz. motor bloğuna su geldi çatlar eder filan diyen arkadaşlarada, motor sıcakken hiçmi yağmura yakalanmadınız; motorunuz çatladımı diye sormadan edemiyorum.
fakat yan yatan CB'nin eksozundan kesin su girmiştir, keşke kafasını kaldırıpta giren suyun çoğunu eksozundan boşaltsaydınız. ve en yakın zamandada yağını değiştirin derim.
nice güzel arazi gezileri dilerim, enduroya devam :cat::cat:

enduro motoru olupta araziye sokmayan, sonrada endurocuyum diye geçinen nice motorcular bilirim. misal Alp_tunay :)
elektriksel aksamlar iyi yalıtıldıysa hiç birşeycik olmaz. motor bloğuna su geldi çatlar eder filan diyen arkadaşlarada, motor sıcakken hiçmi yağmura yakalanmadınız; motorunuz çatladımı diye sormadan edemiyorum.
fakat yan yatan CB'nin eksozundan kesin su girmiştir, keşke kafasını kaldırıpta giren suyun çoğunu eksozundan boşaltsaydınız. ve en yakın zamandada yağını değiştirin derim.

CB en fazla 1 saniye falan öyle kaldı aslında düşürmedi yani :) Sonradan dediğiniz gibi kıllandım ve yağın viskozitesini falan kontrol ettim sudan çıkartınca sorun yok gibiydi.

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim :rendeer:

şimdi hepiniz zatürreden hastane kuyruğunda değilsinizdir inşallah.

Yok hepimiz turp gibiyiz maşallah. :cherry:

güzel etkinlik ama madem böyle bir zevkiniz var alın birer cross keyfinize bakın derim.bu güzelim motosikletlere eziyet etmeyin

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yahu ben endurocu değilim ki...
Hiç de iddia etmedim....
Ama süpermoto konusunda ısrarcıyım....
:)

İlerki günlerde motor bloğum çatladı yağsızlıktan motor yatak sardı 1500 lira masraf var ne yapmalıyım :pale: gibi bişey yazabilirim :)

Şakası bi yana o kadar eziyet ediyorum sesi bile değişmiyor garibimin maşallahh :rendeer:

Teşekkür ederim bu arada. :)
yok be o kadar gaddar değilim..
intikam derken sudan geçen motosikletlerin stop etmesi ,çalıştırılamaması ve sırtınızda eve götürmenizi ve hiçbişey yapmadan 2 gün sonra tek marşta çalışmasını kastetmiştim...:queen:

Yahu ben endurocu değilim ki...
Hiç de iddia etmedim....
Ama süpermoto konusunda ısrarcıyım....
:)
madem endurocu değilsin niye 2adet enduro motorun var ehtiyar :)
böyle gençlere, hakkını vereceklere satta bir süpermoto, raceing filan al da asfaltta takıl.
yazık oluyor caanım endurolara :)
senin kıyamadığın NX250nin aynısı geçen gene patikalarda, kayaların arasında yardırıyordu :)

siz baya eğlenmişsiniz belli ama cb galiba suda yatmış motora su girdi muhtemelen, hasar var mı? meraktan soruyorum inşallah yoktur

Valla tebrikler.Ben bisikletle bile o sulara yaz vakti giremezdim.Size ve motorunuza zeval gelmesin.

eğlenceli bir gün olmuş, tekerinize sağlık..
honda capanya görmesin sizi orada commuterlerle :queen:

On numara bir başlık olmuş , teşekkürler geçler zevkle okuyup izledim , "Deli kanlı" diye niçin diyorlar , biz yaşlarda , daha iyi itirak ediyor insan.

Parasıyla değil mi abi, yazık değil valla motorlara. :) Süper gezi olmuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar