[Mardin - MT]

Bende İzmir'e gelsem misafirperverlik göstereceginden eminim abi.Nasıl olsa hemşeriyiz.:rendeer:
Fuarda senin motorun yanında gidebilecek bişeyler bakarız abi Mardine gidecez tıs tıs olmasın.:cherry:

fark etmez kardeşim hiç önemli deyil motor seni artçı bile alırım izmire gel tabi her zaman beklerim istediyin kadar kalabilirsin yerimiz ve kalbimiz geniş allaha şükür kardeşim senin gibi bir kardeşimi ağırlamaktan şeref duyarım :rendeer:

fark etmez kardeşim hiç önemli deyil motor seni artçı bile alırım izmire gel tabi her zaman beklerim istediyin kadar kalabilirsin yerimiz ve kalbimiz geniş allaha şükür kardeşim senin gibi bir kardeşimi ağırlamaktan şeref duyarım :rendeer:

Abi çok saol,:rendeer: Yazın İzmirde görüşmek dilegiyle diyelim o zaman abi.
Yüzyüze görüşmedik ama ne kadar iyi bir insan oldugunu anlayabiliyorum, Allah razı olsun senden.Seni bekliyorum abi Mardin mt olarak 2 kişi fuarda olacagız inşallah.

Yüzyüze görüşmedik ama ne kadar iyi bir insan oldugunu anlayabiliyorum, Allah razı olsun senden.Seni bekliyorum abi Mardin mt olarak 2 kişi fuarda olacagız inşallah.

inşallah orda olcaz :cat::rendeer::rendeer:

Adana İl Temsilcisi
merhaba arkadaşlar temmuzun ilk hfatsında adanadan mardine oradan hasankeyf ve karadenize kadar çıkmayı planlıyoruz. yaklaşık 10 motor olacağız. ve mardinde bize rehberlik yapacak bir arkadaşa ihtiyacımız var yardımcı olursanız seviniriz. yani nereye gidelim nerde yiyelim tarzında.

merhaba arkadaşlar,gurubumuzdan haluk hocamın bu gezi planını 17-18 mayıs tarihine aldık.bu tarihlerde mardin'de (4 motor)olacağız.ancak yine bu tarihlerde sanırım bir festival varmış.dolayısı ile mardinde kalacak hesaplı bir otel-pansiyon bulamakdık.acil yardımlarınızı bekliyoruz.haluk hocam öğretmendir ve öğretmenevinde yer bulamadı.polisevi de olur.haberlerinizi bekliyoruz.sevgilerimle.

merhaba arkadaşlar,gurubumuzdan haluk hocamın bu gezi planını 17-18 mayıs tarihine aldık.bu tarihlerde mardin'de (4 motor)olacağız.ancak yine bu tarihlerde sanırım bir festival varmış.dolayısı ile mardinde kalacak hesaplı bir otel-pansiyon bulamakdık.acil yardımlarınızı bekliyoruz.haluk hocam öğretmendir ve öğretmenevinde yer bulamadı.polisevi de olur.haberlerinizi bekliyoruz.sevgilerimle.

Bende planımı Agustosa yaptım,oradaki tanıdık arkadaşlara haber veriyorum 4 kişilik konaklama yeri ayarlamaya çalışacagım, tabi siz ayarlamadıysanız.

SAygılar.

emrullah nbr kardeşim çoktandı haberleşemedik özledim seni ADANALI ABİMİZE YARDIMCI OL ben mallum 32 senedir izmirdeyim 2 senede bir giderim ama fazla tanıdığım yok maridinde hep ilçelerinde var :)

emrullah nbr kardeşim çoktandı haberleşemedik özledim seni ADANALI ABİMİZE YARDIMCI OL ben mallum 32 senedir izmirdeyim 2 senede bir giderim ama fazla tanıdığım yok maridinde hep ilçelerinde var :)

Cesur abi iyiyim cok şükür, iş güç ugraşıyoruz işte bildigin gibi işte. bende çoktandır bakamıyordum buralara ,Adanalı abimiz coktan mardinden dönmüş gezileri cok harika geçmiş memnun kalmışlar.Geç kalmışız yani yardımcı olamadım.
Oraya gidecek arkadaşlara herzaman yardımcı olmak isterim, akrada , eş ,dost ,tanıdık herkes orada bir telefon kadar yakınlar yardımcı olacaklarından eminim.

Cesur abi bu arada ben 1 -8 temmuz arası izmirde olacam Allahın izniyle görüşmek üzere.

Saygılar.

Son düzenleme:
Cesur abi iyiyim cok şükür, iş güç ugraşıyoruz işte bildigin gibi işte. bende çoktandır bakamıyordum buralara ,Adanalı abimiz coktan mardinden dönmüş gezileri cok harika geçmiş memnun kalmışlar.Geç kalmışız yani yardımcı olamadım.
Oraya gidecek arkadaşlara herzaman yardımcı olmak isterim, akrada , eş ,dost ,tanıdık herkes orada bir telefon kadar yakınlar yardımcı olacaklarından eminim.

Cesur abi bu arada ben 1 -8 temmuz arası izmirde olacam Allahın izniyle görüşmek üzere.

Saygılar.

her zaman beklerim kardeşim gel başım östüne yerin var :rendeer:

MARDİN-MT motosiklet gurubu

:rendeer:merhaba motorseverler paylaşımın gerekliliği ve faydalarını eğer bu forumdaiseniz muhakkak biliyorsunuzdur.mardinli arkadaşlarımı bekliyorum.kimleri bekliyoruz tabiiki kendini bilen herkesi.şunu anlatamadan geçemeyeceğim neden insanın kendini ilmesi dedim ? ben bi gün çarşıda bir cbr600f gördüm her meraklı gibi yanına yklaştım abi hayırlı olsun kaça aldın derken o anda motor stop halinde elim gaz koluna gitti adamın tepkisine bak kardeş dokunmadan bak dedi!! o anda irkildim abi kusurabakma dedim uzaklaştım... bu neydi dedim.eski motorum zs 200gs ben motorumla gezerken ortaokullu çocuklar yanıma yaklaşır abi bi kere gaz vereyim derdi bırakırdım gazı verir sonrada traş bi bu motor deyip gülerlerdi bu bile hoşuma giderdi sordukları her soruya bi cevap verirdim hatta arkama lıp bir tur attırdığım bile çok olmuştur.ben şu ankısmet olursa yakın zamanda hyosung alacam sonrada biraz daha piştikten sonra cbr600 veya r6 ya geçmeyi düşünüyorum.bütün mardinli dostlarımı bekliyorum mehmet k 05447164113 [email protected]:cat:

Son düzenleme:
mardine gelmeyi düşünen abilerimin dikkatine

arkadaşlar mardine gelmeyi düşünüyorsanız mutlaka haberim olsun burda dr.tamer hocada var oda enduro takılıyor.sanırım ürdündeler.arkadaşlar kalma yeri olarak size yardımcı olabileceğimi düşünüyorum benk.tepedeyim mardin merkezde iki üç güzel otel var ama onların gözü daha çok turistlerde olduğu için fiyatları biraz pahalı.ama k.tepede 4yıldızlı otel uygun ayarlanır.gezilecek görülecek çok yer var muhakkak haberim olsun şuan motorum yok ama kımet olursa onbeş güne gt 250r almayı düşünüyorum herkese sevgiler selamlar....

selam arkadaşlar ben antepliyim ama evimin ve işyerimin biri mardinde benide yarım mardinli sayarsanız şayet bende burda olmak isterim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:04 PM ----------

mardine gelecek olan arkadaşlar yer problemi yaşatmamaya çalışırız.
gelmeden önce bi haber verirseniz yer ayarlamaya çalışırız
msn adresim [email protected]
sabahtan akşama kadar açıktır

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:15 PM ----------

mardin mt hayırlı olsun inşallah burdaki insanlarda bir biriyle iyi arkadaş ve iyi birer dost olur

arkadaşlar mardine gelmeyi düşünüyorsanız mutlaka haberim olsun burda dr.tamer hocada var oda enduro takılıyor.sanırım ürdündeler.arkadaşlar kalma yeri olarak size yardımcı olabileceğimi düşünüyorum benk.tepedeyim mardin merkezde iki üç güzel otel var ama onların gözü daha çok turistlerde olduğu için fiyatları biraz pahalı.ama k.tepede 4yıldızlı otel uygun ayarlanır.gezilecek görülecek çok yer var muhakkak haberim olsun şuan motorum yok ama kımet olursa onbeş güne gt 250r almayı düşünüyorum herkese sevgiler selamlar....

keşke daha önce haberimiz olsaydı

selam arkadaşlar ben antepliyim ama evimin ve işyerimin biri mardinde benide yarım mardinli sayarsanız şayet bende burda olmak isterim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:04 PM ----------

mardine gelecek olan arkadaşlar yer problemi yaşatmamaya çalışırız.
gelmeden önce bi haber verirseniz yer ayarlamaya çalışırız
msn adresim [email protected]
sabahtan akşama kadar açıktır

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:15 PM ----------

mardin mt hayırlı olsun inşallah burdaki insanlarda bir biriyle iyi arkadaş ve iyi birer dost olur

dostluk ve kardeşlik kadar önemli bişi yoktur hoş geldin bende 25 senedir izmirdeyim mardinse gözümde tutuyor nasip inşallah yolum düşecek otaraflara .:rendeer:

merhaba arkadaşlar

kısmetse ağustos başı gibi yaz tatilimizi eşimle birlikte linkteki rotayı yapmayı planlıyoruz
bir gece de Mardin de konaklayacağız

mümkün mertebe çadırda olmadı pansiyonda yada otel de konaklamak istiyoruz
konaklayabileceğimiz yerler konusunda önerebileceğiniz ucuz temiz ve güvenli yerleri bekliyoruz

ayrıca gitmişken görmeden gelme diyeceğiniz yerler nereleridir

yardımlarınızı ve yönlendirmelerinizi yukarıdaki linkteki konuya bekliyoruz
geldiğimizde görüşmek üzere :)

merhaba arkadaşlar

kısmetse ağustos başı gibi yaz tatilimizi eşimle birlikte linkteki rotayı yapmayı planlıyoruz
bir gece de Mardin de konaklayacağız

mümkün mertebe çadırda olmadı pansiyonda yada otel de konaklamak istiyoruz
konaklayabileceğimiz yerler konusunda önerebileceğiniz ucuz temiz ve güvenli yerleri bekliyoruz

ayrıca gitmişken görmeden gelme diyeceğiniz yerler nereleridir

yardımlarınızı ve yönlendirmelerinizi yukarıdaki linkteki konuya bekliyoruz
geldiğimizde görüşmek üzere :)

Daha öncede yazdıgın gibi ;

Agustos ayında Mardinde konaklamanda yardımcı olabilirim size ama yer bulamayabilirsiniz o tarihte turist sayısı çok oluryor. Erkenden rezervazyon yaptırman iyi olacak diye düşünüyorum.
Mardinde herhangi bir sorun yaşarsanız beni 545-924-1902 no dan ararsanız her türlü konuda yardımcı olabilirim size.
Kocaelideyim ama mardinden ailemi ararım onlar halleder Umarım geziniz güzel ve eglenceli olur, rotayı çok begendim. Saglıcakla kalın.

Saygılar.

Önecelikler konaklama yerlerini erkenden ayarlamanı tavsiye ediyorum,çünkü gidecegin tarihte yerli ve yabancı turist sayısı fazla olacaktır.
Erken rezervasyon yapman iyi olur bence, bu adresten mevcut irtibat numaralarını bulabilirsin :cat:
http://www.mardin.gov.tr/turkce/mardinturizm/konaklama.asp

Mardin bölgesinde gezilecek okadar çok yer varki sana 1 gün yetmeyecektir. Ama siz sadece merkezi gezin yeter , aşagıdaki harita işinizi görecektir.

http://www.mardin.gov.tr/images/kentharitaonbuyuk.jpg

Şunlarıda eklemek isterim yöresel yemekleri yemeden dönmeyin pişman olmayın :)

İçli köfte kaburga dolması,etli elmek,igbebet,Bumbar,kibe,sembusek

Linktende bakıp ( offff beee canım cekti beee ) ::dpac::::dpac::::dpac::

http://www.mardin.gov.tr/turkce/mardinturizm/yemekresmi.asp

Daha öncede yazdıgın gibi ;

Agustos ayında Mardinde konaklamanda yardımcı olabilirim size ama yer bulamayabilirsiniz o tarihte turist sayısı çok oluryor. Erkenden rezervazyon yaptırman iyi olacak diye düşünüyorum.
Mardinde herhangi bir sorun yaşarsanız beni 545-924-1902 no dan ararsanız her türlü konuda yardımcı olabilirim size.
Kocaelideyim ama mardinden ailemi ararım onlar halleder Umarım geziniz güzel ve eglenceli olur, rotayı çok begendim. Saglıcakla kalın.

Saygılar.

Önecelikler konaklama yerlerini erkenden ayarlamanı tavsiye ediyorum,çünkü gidecegin tarihte yerli ve yabancı turist sayısı fazla olacaktır.
Erken rezervasyon yapman iyi olur bence, bu adresten mevcut irtibat numaralarını bulabilirsin :cat:
http://www.mardin.gov.tr/turkce/mardinturizm/konaklama.asp

Mardin bölgesinde gezilecek okadar çok yer varki sana 1 gün yetmeyecektir. Ama siz sadece merkezi gezin yeter , aşagıdaki harita işinizi görecektir.

http://www.mardin.gov.tr/images/kentharitaonbuyuk.jpg

Şunlarıda eklemek isterim yöresel yemekleri yemeden dönmeyin pişman olmayın :)

İçli köfte kaburga dolması,etli elmek,igbebet,Bumbar,kibe,sembusek

Linktende bakıp ( offff beee canım cekti beee ) ::dpac::::dpac::::dpac::

http://www.mardin.gov.tr/turkce/mardinturizm/yemekresmi.asp

tekrar sağolasın

Günaydın,hayırlı işler,kazasız sürüşler:rendeer:

cümlemize kazasız sürüşler

bugün mardin.gov.tr yi inceledim
çok güzel yerler var
kısmetse netten izlemek yerine canlısını görmek daha güzel olur herhalde :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar