[Mardin - MT]

Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle...

tüm kardeşlerimin abilerimin :) bayrmını kutlar sağlık ve esenlıkler dilerim...

Kurbanbayrami012.jpg

DEMİR AİLESİ OLARAK
tüm mt ailemizin kurban bayramını en içten dileklerimizle kutlarız.sevgi saygı ve huzur içinde nice bayramlara ulaşmanız dileğimizle
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Mardin MT :kurban bayramınız mubarek olsun arkadaşlar nice bayramlara kazasız belasız hep beraber :rendeer:

Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.:rendeer:

tekrardan tüm kardeşlerimizin bayramı mubarek olsun.. mdiden birkaç kare:)

Günaydın...
Güzel Mardinin çevre ile ilgili ve güzel yerlerinin resimlerini de bekliyoruz...

Günaydın...
Güzel Mardinin çevre ile ilgili ve güzel yerlerinin resimlerini de bekliyoruz...

okey abim.. hallederim.. pc de sorun var artı motorda da ufak problem var.. detaylı bi fotoğraflama düşünüyorum şöle diyarbakır kavşağından yenişehir ve yukarı mardine kadar...allah kısmet ederse önümüzdeki haftasonu hallederim...
ben kızıltepede oturuyorum ve esnaf olduğum için sadece haftasonları gezebiliyorum..

Mardinli hemşerilerim, hepinize hayırlı günler:rendeer: burdan birbirimizden haberdar olalım...

teşekkür eederim.mardinli değilim ama artık buralı oldum pek gitmeyi de düşünmüyorum. yenişehirdeyim. mardinden arkadaşlar bulursam bi gezi grubu kurmayı düşünüyorum.

teşekkür eederim.mardinli değilim ama artık buralı oldum pek gitmeyi de düşünmüyorum. yenişehirdeyim. mardinden arkadaşlar bulursam bi gezi grubu kurmayı düşünüyorum.

SEvindim orada görev yapmanıza :) Ben memlekette iken tayini çıkan polis ve uzman çavuşlar 1 yıl sonra mardinli olduk artık burdan ayrılmayız derlerdi... Güzel bir yer benim memleketim. Umarım bir gezi grubu bulursun en yakın zamanda. Yazın oradayım inşallah ugrarım yanına...:cat:

merhaba abi ben yarın büyük ihtimal mardine çıkarım..orada bir memur arkadaşım var..bide hyo kullanan başka bir arkadas var..benim tel 05447164113

sizinle tanışmak isterim:cat:

merhaba abi ben yarın büyük ihtimal mardine çıkarım..orada bir memur arkadaşım var..bide hyo kullanan başka bir arkadas var..benim tel 05447164113

sizinle tanışmak isterim:cat:

biraz geç gördüm galiba mesajı.eğer buradaysanız bana bu numaradan ulaşabilirsiniz.0532 767 41 74.

biraz geç gördüm galiba mesajı.eğer buradaysanız bana bu numaradan ulaşabilirsiniz.0532 767 41 74.

tamamdır abi ben tekrar çıkınca size haber veririrm müsaitseniz tanışır konuşuruz hatta hava güzel olursa turlarız abi bu arada isim neydi:silent: emanet diye kaydediyorum:cherry: kalın sağlıcakla...

oooooo beyler kıskanıyorum vallahi,:mrgreen: memlekette benim yerimede turlarsınız, umarım görüşür tanışırsınız..
saygılar.

tamamdır abi ben tekrar çıkınca size haber veririrm müsaitseniz tanışır konuşuruz hatta hava güzel olursa turlarız abi bu arada isim neydi:silent: emanet diye kaydediyorum:cherry: kalın sağlıcakla...

adımn selçuk peker diş hastanesinde diş hekimiyim.evim yenişehirde.siz mardin de mi yaşıyorsunuz ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:02 ----------

oooooo beyler kıskanıyorum vallahi,:mrgreen: memlekette benim yerimede turlarsınız, umarım görüşür tanışırsınız..
saygılar.

yaz ayına seni de bekleriz

adımn selçuk peker diş hastanesinde diş hekimiyim.evim yenişehirde.siz mardin de mi yaşıyorsunuz ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:02 ----------

yaz ayına seni de bekleriz

İnşallah görüşme fırsatımız olur...
Aklıma bir soru takıldı, Virago ile yukarı Mardin'e çıkmayı denedinizmi? yokuşta sorun yaşayıp yaşamadığınızı ögrenmek istiyorum.:cat:

Saygılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar