Günaydın...
Güzel Mardinin çevre ile ilgili ve güzel yerlerinin resimlerini de bekliyoruz...
herhalde bu sayfada olup ta mardinde yaşayan sadece ben varım.
teşekkür eederim.mardinli değilim ama artık buralı oldum pek gitmeyi de düşünmüyorum. yenişehirdeyim. mardinden arkadaşlar bulursam bi gezi grubu kurmayı düşünüyorum.
teşekkür eederim.mardinli değilim ama artık buralı oldum pek gitmeyi de düşünmüyorum. yenişehirdeyim. mardinden arkadaşlar bulursam bi gezi grubu kurmayı düşünüyorum.
merhaba abi ben yarın büyük ihtimal mardine çıkarım..orada bir memur arkadaşım var..bide hyo kullanan başka bir arkadas var..benim tel 05447164113
sizinle tanışmak isterim:cat:
biraz geç gördüm galiba mesajı.eğer buradaysanız bana bu numaradan ulaşabilirsiniz.0532 767 41 74.
tamamdır abi ben tekrar çıkınca size haber veririrm müsaitseniz tanışır konuşuruz hatta hava güzel olursa turlarız abi bu arada isim neydi:silent: emanet diye kaydediyorum:cherry: kalın sağlıcakla...
oooooo beyler kıskanıyorum vallahi,:mrgreen: memlekette benim yerimede turlarsınız, umarım görüşür tanışırsınız..
saygılar.
adımn selçuk peker diş hastanesinde diş hekimiyim.evim yenişehirde.siz mardin de mi yaşıyorsunuz ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:02 ----------
yaz ayına seni de bekleriz