manisadan herkese selamlar (manisalılar dahil)

Sevgili Metehan Dediğinden Bişey Anlamadım çok Tatlı Bi Kızın Var Allah Acılarını Göstermesin

Merhaba bende anne tarafında Salihliliyim...aslen Uşaklıyım ama...

benim takıldığım nokta şu...

manisadan herkese selamlar (manisalılar dahil)...demişsin ...

mantıken şimdi bulunduğun nokta Saruhanlı/Manisa...HERKESE derken zaten tüm manisa çevresini Manisayı ve Türkiyeyi selamlamış oluyorsun...parantez içinde neden MANİSALILAR DAHİL dedin oraya takıldım...bende böyle paranoyak bir ukalayım işte..kusuruma bakma artık...ama sende Celal Bayar'lı olmanın hakkını öğreniciside olsan.. öğretim üyeside olsan ..yazı işlerinde memuru bile olsan ver..

yaw kardeşim bi merhaba diecektin olcekti bitecekti .. ne uzatmışsın :queen:

bak ben gösteriyorum ..

aramıza hoşgeldin .. iyi eglenceler dilerim :cat:

Aramıza Hoşgeldin, kazasız belasız sürüşler dilerim :rendeer:

Sevgili Metehan Dediğinden Bişey Anlamadım çok Tatlı Bi Kızın Var Allah Acılarını Göstermesin

Sayın arkadaşım geçen sana biraz kırıcı yazdım kusura bakma...o akşamda ters bi anım ageldi hoş olmayan şeyler yazdım...biraz agresif biriyim...son mesajlardanda bana biraz kızgın olduğunu anladım...bak ben biraz dengesizim kabul...sen beni hoşgör...kimse kimsenin kaprisinide çekmemeli onada okey...beni köyün delisi statüsüne alırsan çok mutlu olurum..Bu Çin malı topiğinde birde demin şu veletler mevzusunu okuyunca yav kim bu benim peşimdeki kişi deyince eski mesajlarına baktım ve bingooo...:p

hadi biz hemşoyuz..:p:wiinkk:zamanla tanırsın bizi...ben sanal ötesi biriyim...yani duygularımı düşüncelerimi amanda aman kimseyi üzmeyeyim kırmayayım diye filtreden geçirmiyorum...iyi bişey değil...dostlarımda o ölçüde azdır...selam saygılar...

Manisalı kardesim hosgeldin. Mete_han abi , uşaklısın demek. bende uşaklı sayılırım bi taraftan. 7 yıl uşakta kaldım cünkü.... senlede tanışmak güzel

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar