manisadan herkese selamlar (manisalılar dahil)

arkadaşlar herkese selamlar
kayıttan sonra uzun ara anca yazabildim herkese selamlar

Hoşgeldin arkadaşım kalıcı ve katılımcı olursun inşallah :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin umarım 2 sene sonra hoşbulduk demezsin

arkadaşlar hepiniz saolun hoşbulduk manisa saruhanlıdan ferda gülbenli celal bayar üniversitesinde çalışıyorum yaklaşık yedi aydır asya gy kullanıcısıyım dostluğumuz her daim olur inşallah msn adresim [email protected]

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar hepiniz saolun hoşbulduk manisa saruhanlıdan ferda gülbenli celal bayar üniversitesinde çalışıyorum yaklaşık yedi aydır asya gy kullanıcısıyım dostluğumuz her daim olur inşallah msn adresim [email protected]
saruhanlı sanayisinden mondıal, motoran,asya servisi yıldırım motor hasan yıldırıma uğruyormusun servis için.

hasan yıldırım benim eski dükkan komşum ama ben yedi yıl önce ayrıldım memuriyete geçiş yaptım ara sıra çayını içmeye gidiyorum ama motorumun servisini kendim yapıyorum

ümmet abi bu arada geçmiş olsun

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hasan yıldırım benim eski dükkan komşum ama ben yedi yıl önce ayrıldım memuriyete geçiş yaptım ara sıra çayını içmeye gidiyorum ama motorumun servisini kendim yapıyorum

ümmet abi bu arada geçmiş olsun
ben hasta falan değilim negeçmişolsunu bu,hasta olan volkan ona geçmişolsun de:p:p:pr:

volkan kardeşim geçmiş olsun allah şifa versin ama yinede ümmet abi sanada geçmiş olsun 1-0

aramıza hoş geldiniz...üniversitenin hangi bölümünde çalışıyorsunuz??

beden eğitimi spor yüksekokulu,,yüksek lisans..araştırma görevlisi ::))

Merhaba bende anne tarafında Salihliliyim...aslen Uşaklıyım ama...

benim takıldığım nokta şu...

manisadan herkese selamlar (manisalılar dahil)...demişsin ...

mantıken şimdi bulunduğun nokta Saruhanlı/Manisa...HERKESE derken zaten tüm manisa çevresini Manisayı ve Türkiyeyi selamlamış oluyorsun...parantez içinde neden MANİSALILAR DAHİL dedin oraya takıldım...bende böyle paranoyak bir ukalayım işte..kusuruma bakma artık...ama sende Celal Bayar'lı olmanın hakkını öğreniciside olsan.. öğretim üyeside olsan ..yazı işlerinde memuru bile olsan ver..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin kalıcı olman dileğiyle...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar