[Manisa - MT]

Moderatör (forrap)
Gittarım dandom,lazım değil demedim,getiremez dedim :) Yeni yıl bana bunları getirmez,getiremez dedim,yoksa tabi ki herkese olduğu gibi banada lazım onlar.Aradan çekilmiyorum kısacası :)

Allah bana sadece sağlık versin gerisi gençlerin başına inşallah 2008 herkes için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Kazasız belasız inşallah

:queen:
Rahmi abi sana diğerlerini zaten vermiş,alçak gönüllü gibi davranmayı bırak,orada sana verebileceği bir tek sağlık var,diğerlerine zaten sahipsin :p
Zaten yeni motor aldın ve evlisin,sağlıktan başka bir şey orada sana hitap etmiyor ki :) Bana bir tek sağlık versin,gerisi boş der gibi olmuşta :p

ulen tam yenişehir muhacirleri gibi konuştun beyaw :mrgreen:

napsın millet geçim derdinde murat'ım :pale: pc başına oturan yok :silent:

Sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle. 2008 yılı size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin. Neşe dolu bir yıl geçirmeniz dileğiyle.
Kahramanmaraş MT:rendeer:

2007 nin en ilginç kazanımı burdan tanıdığım arkadaşlarım oldu sanırım manisa tayfasıyla başlayıp daha sonra izmir tayfasıyla devam eden MT birlikteliğimizin bu samimiyette devam etmesini dilerim,yeni yıl hepimize gönlümüzün istediği herşeyi sağlasın ve yine hepbirlikte sağlıklı bir yıl geçirelim inşallah.
Bu gece çok eğlenin emiii

Her yeniyıl bir başka güzel.. 2008 yeniyıl sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız güzellikler yaşatsın. Yeniyıl ınız kutlu olsun. [MT İZMİR]

Moderatör (forrap)
Tüm Manisa MT li dostlarımızın yeni yılları kutlu olsun..
Yeni yılın size istediğiniz herşeyi getirmesi dileğiyle,hep beraber nice yıllara...:rendeer:

nice yıllara DOSTLAR yeni yılda yeni yollara hep birlikte çıkmak dileğiyle :rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yeni yılınız kutlu olsun arkadaşlar..Umarım herşey gönlünüzce olur.....:cat::rendeer::rendeer::rendeer:

2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamınızda güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep sizinle olsun. Yeni yılın size ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar

ESKİŞEHİR'DEN SELAMLAR MOTORİZE DOSTLARIM:):):)

2008

MT Manisa ailesinin yeni yılını kutlar, sağlık,mutluluk ve bol kazançlı olmasını allahtan dilerim.

selamlar
Özer

Tüm MT MANİSAailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..:rendeer:
.
Saygılar...
========= muratgergerli=======

MT MANİSA VE AKHİSAR'ın değerli ve kadim üyeleri. canım kardeşlerim;

Yeni yılınızı ve yeni yıldaki bütün bayram-seyran-yıldönümü, eş-dost-akraba-çoluk-çocuk-çombalak doğumgünü, anma-kutlama-hoplama-zıplama vs. günlerinizin hepsini peşin peşin kutlar, bir yıl boyunca benden başka kutlama mesajı beklememenizi tavsiye ederim :)

sevgilerle

yeni yıl bana pek iyi gelmedi dainese montu çaldırdım+agv kask ta çalındı=)inşallh yni yıl mutllk huzr sefgi getirir....:bounce:

bnde ii geceler diliim 1 gün daha geçti:) bu aralar biras pasifiz gibiyiz, şubatta bari bi mangal yapalım gölette artıq:cherry: belifeless bizm kan gurubmz aynıymış bişi oldumu verirsn artıq :p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar