[Manisa - MT]

slm arkadaslar nice bayramlara yanınızda yokum ama yinede askeriz ya ondan herkesi özledim kendinize i bakın asker
hayırlı teskereler kardeşim seneye bayramdada orada olcaksın :p işin çok zor senin 2 bayram askerlik çekilmez yaza gel bari seneyede biz sana geliriz :rendeer:

ferhat (favorii) len yat kalk süründen ne zaman fırsat buldunda nete girdin :mrgreen:

aferim unutturma kendini (gerçi ben telden görüşüyorum) siteye :)

EVT Arkadaslar mecit haklı..kar pantolonu gercekten hıc soguk almıyor...ben kullanıyorum bıraz garıp duruyoo amaa alana kadar motosıklet gıysisi kar tulumumla gezıyorum =)
hatta simdi bile ustumde =) yenı eve geldımde :p gece walla buz gıbı dısarısı ama hıc soguk almıyor.. bırde yün tayt cok onerıyorlar ben henuz kullanmadım ama yınede deneyın...eldıven olarakta yıne kar eldıvenı en iyisi bence..ama sadece soguktan korunmak ıcın tabı allah korusun kazada falan hıc bı ıse yaramıyoo malesef..
Soguk ıcın baska onerılerı olan varsa yazssın arkadaslar onlarıda denıyelım...
BU arada mecit bi spıl gezısı organıze etsene karlar ıyce yolları kaplamadan bı nefes alalım tepede =)

Laf Anlatamıyorum Millete,,gidip Motosiklet Pantalonuna 2oo Ytl Vereceklerine,,gidecekler 60-70 Ytl Ye Kar Pantalonu Alacaklar "goratex" Malzeme,,-20 Dereceye Kadar Korunacaklar..yağmur Değil Nerdeyse Kurşun Geçmicek Içlerine Ama Nerdeeeeeeeeeee..........................

mecit'in dediğine katılmıyorum,zaten bu mesajını yazmasının nedenide önceki mesajımda benim serzenişim oldu ama yanlış anladı yada yanlış anlattım durumu

shark marka pantolon(korumalı) ve mont(korumalı) vardı o gün izmir toplantısına gittiğimizde üzerimde.(-0 )eksi derece gece soğuğuna rağmen akhisar'dan izmir'e gece toplantıya gider ikende , cumartesi günü geri dönerkende pantolondan hiç ıslanmadım veya üşümedim şiddet ile tavsiye ederim
ancak mont soğuğa karşı ve yağmura karşı biraz daha zayıf kalıyor bunuda kabul ediyorum,cumartesi günü geriye döner iken safi 2 saat yağmura ve rüzgara karşı teker çevirdik ve hiç mola vermedik
sadece yolun sonunda baktığımda montun fermuar altında biraz ıslaklık olduğunu gördüm
üşüdüğüm yer ise , bot olmasına rağmen bağcık deliklerinden ayaklarıma giren soğuk ve yağmur suyu yüzünden ayaklarımdı.

sonuç; 5 aydan beri motor tepesine hiç binmemiştim tüm kurtlarımı bu yolculuk sayesinde attım :cherry:

ee serkan abicim bidüdük yat bidüdük kalk zayıfladık burda yaw yanlız bu gercekı özledim valahi mecit abimede slm artık 45 gün sonra dagıtımda görüsmek dilegiyle serkan abiiiiii cim golete günler nasıl geciyo bensiz heeeeeeeee:salut:

Ferhatttttttttt,,kardeşim.........bırak Tez Gelmeyi..geç Gel Ama Sağsalim Gel.dualarım Senle..

ee serkan abicim bidüdük yat bidüdük kalk zayıfladık burda yaw yanlız bu gercekı özledim valahi mecit abimede slm artık 45 gün sonra dagıtımda görüsmek dilegiyle serkan abiiiiii cim golete günler nasıl geciyo bensiz heeeeeeeee:salut:

ulen dimi aklın suya erdi(inşallah) tamamdır sırtımız yere gelmez :)

arkadaşlar herkeze mutlu yıllar diliyorum.dilerim bekarlar evlenir,motoru olmayan motor alır herkezin allah kalbine göre verir yani.sağlık,bol para ve kazanç,mutlu günler bizim yanımızdn hiç eksik olmasın.ben onlarsız yapamamda.

herkeze selamlar seneye görüşürüz öptüm sizleri:rendeer:

Moderatör (forrap)
Sana da nice yıllar :)
Aynı dileklerden sana da..
Bana sanmıyorum o dediklerinden getireceğini ama(bir tek sağlık getirebilir,o da mevcut durumu korusa yeter,şükür sağlığım yerinde),umarım sana getirir hepsinden:)

NE BU BE,,ERKENDEN YILBAŞI DİLEKLERİ,,,hayırdır,,sizin oralarda yılbaşı erken mi kutlanıyor..

arkadaşlar herkeze mutlu yıllar diliyorum.dilerim bekarlar evlenir,motoru olmayan motor alır herkezin allah kalbine göre verir yani.sağlık,bol para ve kazanç,mutlu günler bizim yanımızdn hiç eksik olmasın.ben onlarsız yapamamda.

Gürkaaayyyyy!!Halime tercüman, can dostum güzel insan.... AAmiiinnnnnnnn

Sana da nice yıllar :)
Aynı dileklerden sana da..
Bana sanmıyorum o dediklerinden getireceğini ama(bir tek sağlık getirebilir,o da mevcut durumu korusa yeter,şükür sağlığım yerinde),umarım sana getirir hepsinden:)

Tuncer sana lazım değilse saydıkları, aradan çekil de biz faydalanalım

NE BU BE,,ERKENDEN YILBAŞI DİLEKLERİ,,,hayırdır,,sizin oralarda yılbaşı erken mi kutlanıyor..

yaww daha 5 gün bu ne acele yeni yıl içinnn maşallahh
,

Kırismıs bu kırismıısss, bildin mi?:queen:

Gürkay kardeşim çeşmeden beri görüşemiyoruz , Allah bana sadece sağlık versin gerisi gençlerin başına inşallah 2008 herkes için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Kazasız belasız inşallah

Gürkay kardeşim çeşmeden beri görüşemiyoruz , Allah bana sadece sağlık versin gerisi gençlerin başına inşallah 2008 herkes için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Kazasız belasız inşallah

rahmi abicim hiç sorma valla görüşemedik çok özleştik.ama en kısa zamanda yeni yıla birlikte inşallah oda olur be abi yengeme selamlar

[B' Alıntı:
gittardando[/B];Gürkaaayyyyy!!Halime tercüman, can dostum güzel insan.... AAmiiinnnnnnnn

kardeşlerin hası gitarım canım benim valla bi özledim sohbetlerinizi gözümde tütüyonuz az kaldı dostum yeni yılda inşallah allah kalbine göre verir canım kardeşim

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar