Laf Anlatamıyorum Millete,,gidip Motosiklet Pantalonuna 2oo Ytl Vereceklerine,,gidecekler 60-70 Ytl Ye Kar Pantalonu Alacaklar "goratex" Malzeme,,-20 Dereceye Kadar Korunacaklar..yağmur Değil Nerdeyse Kurşun Geçmicek Içlerine Ama Nerdeeeeeeeeeee..........................
mecit'in dediğine katılmıyorum,zaten bu mesajını yazmasının nedenide önceki mesajımda benim serzenişim oldu ama yanlış anladı yada yanlış anlattım durumu
shark marka pantolon(korumalı) ve mont(korumalı) vardı o gün izmir toplantısına gittiğimizde üzerimde.(-0 )eksi derece gece soğuğuna rağmen akhisar'dan izmir'e gece toplantıya gider ikende , cumartesi günü geri dönerkende pantolondan hiç ıslanmadım veya üşümedim şiddet ile tavsiye ederim
ancak mont soğuğa karşı ve yağmura karşı biraz daha zayıf kalıyor bunuda kabul ediyorum,cumartesi günü geriye döner iken safi 2 saat yağmura ve rüzgara karşı teker çevirdik ve hiç mola vermedik
sadece yolun sonunda baktığımda montun fermuar altında biraz ıslaklık olduğunu gördüm
üşüdüğüm yer ise , bot olmasına rağmen bağcık deliklerinden ayaklarıma giren soğuk ve yağmur suyu yüzünden ayaklarımdı.
sonuç; 5 aydan beri motor tepesine hiç binmemiştim tüm kurtlarımı bu yolculuk sayesinde attım :cherry: