Serkan abim,canım abim

Sevdiğimizden uğraşıyoruz sizlerle biliyosunuz..
İnsan sevdiğiyle uğraşırmış.
Senin,Gürkayımızın İskimizin motorculuğunu sorgulamak felan değil niyetimiz,kaldı ki haddimize de değil.İşlerin yoğunluğu ve bazı sebeplerden şimdi aramızda yoksunuz,gelemiyorsunuz.Ama biz biliyoruz ki,uygun şartlar oluştuğunda sizi kovsakta gitmeyeceksiniz

Tüm bu sebeplerden arada size takılıyoruz,biraz da Manisa MT güncel kalsın,ayakta dursun diye :wiinkk:
Her hafta hepimiz bu topice bişeyler yazıyoruz,İzmir MT de bir mesajımız varsa,burada da bir mesajımız vardır o gün..
Çünkü İzmir i Manisa sı yok bu işin,hepimiz biriz...O dostluğu yaşayanlar bilir,zamanında çok eğlendik,zamanı gelince yine eğleneceğiz.
Birimizin eksikliğini bir başkamız dolduramasakta,en azından hafifletmeye çalışıyoruz.
Anlıyorsunuz size takılmamızın,laf atmamızın sebebini :wiinkk:
yaw gırgır şamatada,,, bizim tema vakfina üyelikten ses çıkmadı tuncer'im bize kart felan göndermiyeceklermi ?
Adreslere üyelik ile ilgili kartlar gelecek abi.
Ülkemizin güzide kurumlarından PTT bir gönderiyi 1 ayda yolluyor biliyorsun(bakınız son ödeme tarihleri 2 hafta geçtikten sonra gelen faturalar),üstüne TEMA İzmir şubesinin bizim teslim ettiğimiz formları bir gün sonra gönderme ihtimali de çok düşük,yani orada da beklemiştir postaya verilmeyi.Eee ondan sonra bir de merkeze gidip kartlar vs. basılacak,sonra tekrar PTT ile adresimize kartlar gelecek

Ama yakındır artık,1 aya kadar gelir heralde kartlar
çakma temaydı abi o doldurduğunuz formlar...biz tuncerle ezdik o aidatları çeşmede :queen: ama kart istiyosan printerdan ayarliim göndereyim ben sana :bounce::queen::queen:
Hani aramızda kalacaktı

Ayıp etmişsin...::miiz::
Neyse sırada başka organizasyonlar var para toplayacağım,malum motor almam lazım :farao:
Tema işi beklediğim gibi çıkmadı
Bunları okuyup gerçek sanan yoktur heralde demi,sakata gelmeyelim
Bu arada ilk fidan bağışımızı da formları verirken yapmıştık,siteye yazmamıştım,yeri gelmişken yazayım.. :wiinkk

Bknz.Aşağı)
(Adet kısmını sildim,reklama gerek yok

).