[Manisa - MT]

LODOS zaten çoktan bırakmış motosikleti. ama birisi söyledi yoldan geçen egzos duydumu içi hala bi tuhaf oluyormuş. asıl bunları bozan iski. ilk o sattı sonra KA aldı. Lodos a da sattırdı cbr ı. Gürkay a da sattıracak. Ulen İski hep senin yüzünden

Neyse abi bari biz gideriz arada, toplantı alırız, Manisa MT adına geziler yaparız, baksana Mecit'e de sus payı olarak modluk vermişler... O da satar artık portakalı, iki tane KA alır, kim kaldı orada, Kemal, umutus, eren de bizimle takılır artık...:salut:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Neyse abi bari biz gideriz arada, toplantı alırız, Manisa MT adına geziler yaparız, baksana Mecit'e de sus payı olarak modluk vermişler... O da satar artık portakalı, iki tane KA alır, kim kaldı orada, Kemal, umutus, eren de bizimle takılır artık...:salut:

Lan yok..Akşam manisalı birkaç arkadaş bizimleydi.... Sağolsunlar gelmişler...:rendeer::rendeer::rendeer:

arkadaşlar... canlar...
yaw kendimi ihanet etmiş gibi hissetmem için elinizden geleni yapıyorsunuz :pale:
dostlar bu gün motorumuzu satarız yarın yenisini alırız,hiç motosikleti olmayıpta sitede yıllardır yazan arkadaşlarımız var,benim altımda değil ka bisiklet olsa yine gelirim organizasyonlara yine gelirim toplantılara yine düzenlerim etkinlik gönlünüz rahat olsun eşşek kadar işi gücü olan sorumluluk sahibi insanlarız
ben sizleri bırakıpta nereye gidecem tuncer (kimyanızı bozmayın arkadaşlar )
kurduğum siteye gelince ! tamamen o model araçla ilgili tatmin edici bilgiye ulaşamayınca netten , bende bu işe el atayım dedim o kadar kötüde yapmadım zaten iskender ve mecittende bana yar ve yardımcı olmalarını rica ettim sağolsun kırmadılar (ki kurduğumdan ben söyleyinceye kadar haberleri dahi yoktu siteyi)
umut ise tamamen teknik tarafını benim için seve seve üstleneceğini söyledi

tuncerim bizim ile gurur duyun mt üyeleri(bizler) boş insanlar değil istedilermi neler yapıyorlar bak :mrgreen:

takmaya görsün kafaya bişey manisalı :)

işler gevsedi sayılır , ailevi ve iş durumlarım müsait olduğu sürece her organizasyonada beraberiz inşallah :cat:

ne sevenimiz varmış bea , sizler burada olduğunuz sürece biz bir yere gitmeyiz
dellendirmeyin beni :pr:

Ulen İski hep senin yüzünden
Yapma yaw Muratım. Valla bu Serkan'la Gürkay yok mu? Onlara kaç defa dedim hadi gidelim baskın yapalım diye. Serkan dedi: Ya İski salla şu Murat'ı, Tuncer'i, Ali'yi...Artık biz Ford Ka grubuna takılacağız. Gürkay: İzmir grubu bitti abicim. Onlarla mı uğraşacağız...gibisinden bir ton muhabbet. Eee ben de onlardan korktuğum için gelemedim valla. :salut::salut::salut:Ya dostlar şaka bir yana da en kısa zamanda size bir baskınımız olacak. Sizlerden uzaklaşmamız, kopmamız mümkün mü? Siz yeter ki kapm kurun, gezi düzenleyin. Gelmeyen Fatih Ürek olsun. Sizleri çok seviyoruz. Dostça kalın.

Foça'da bayramın 3. ve 4. günü kamp kurmaya dair bir programımız var. Netlik kazandığında sizlerle paylaşacağız.

Yapma yaw Muratım. Valla bu Serkan'la Gürkay yok mu? Onlara kaç defa dedim hadi gidelim baskın yapalım diye. Serkan dedi: Ya İski salla şu Murat'ı, Tuncer'i, Ali'yi...Artık biz Ford Ka grubuna takılacağız. Gürkay: İzmir grubu bitti abicim. Onlarla mı uğraşacağız...gibisinden bir ton muhabbet. Eee ben de onlardan korktuğum için gelemedim valla. :salut::salut::salut:Ya dostlar şaka bir yana da en kısa zamanda size bir baskınımız olacak. Sizlerden uzaklaşmamız, kopmamız mümkün mü? Siz yeter ki kapm kurun, gezi düzenleyin. Gelmeyen Fatih Ürek olsun. Sizleri çok seviyoruz. Dostça kalın.

Foça'da bayramın 3. ve 4. günü kamp kurmaya dair bir programımız var. Netlik kazandığında sizlerle paylaşacağız.

KA larlamı gideceğiz :queen: ( ben KAçtım beni görmediniz :wiinkk:yakalarlarsa KA KA layacaklar :p )

iskender sen kavun yolla abi :mrgreen:kargoyla gelsin fuarın lozan kapısına bıraksın kimse görmeden ben alırım :queen:

iski bunlar atıyor tutuyor ::155::
nah şuraya ::belge:: yazıyorum biz bayramın ikinci üçüncü günü biyerlere kaçıp kamp yapalım çadır kuralım burayada yazalım bi teki gelmez görürüsün bak ::eek:uups:: ::shifty2:

Haklısın Serkan. Gelmez bunlar. Gelemezler. Biz çağıralım abi de, kendileri bilir. Ya abi kavunu gönderdik ama Basmane Kapısı yazmışım adrese:p

KA larlamı gideceğiz ( ben KAçtım beni görmediniz yakalarlarsa KA KA layacaklar )
Evvet Cengiz abi. Ka lar la gideceğiz. EEE alırsın Ford, olursun lord.:) Sen kaç. Yoksa işin sonu kötü.

Son düzenleme:
bende bunu verip bir KA alayım takıma katılayım bari

kar,kış,kıyamet binerim MOTORCULUKTA hayır yok :mrgreen:

yaw gırgır şamatada,,, bizim tema vakfina üyelikten ses çıkmadı tuncer'im bize kart felan göndermiyeceklermi ? :)

siz yapun bayrama organizasyon ama sanırım ben bayramda burada olamayacağım. Annem babam evde beni bekler memlekete gidebilirim. Gidemezsem gelirim kamp ateşinize su dökmeye:mrgreen:

yaw gırgır şamatada,,, bizim tema vakfina üyelikten ses çıkmadı tuncer'im bize kart felan göndermiyeceklermi ? :)

çakma temaydı abi o doldurduğunuz formlar...biz tuncerle ezdik o aidatları çeşmede :queen: ama kart istiyosan printerdan ayarliim göndereyim ben sana :bounce::queen::queen:

MURAT yakın tarihte o konuyu tekrar görüşürüz...

chatkutum :mrgreen: ikiniz yaptısanız o işi helal hoş olsun derim ama tuncerde o ışığı alamadım ben :p o yollar yok tuncerimde , pek bi saf kalmış , izmir çukurunda bozulmamış tarih mirasımız gibi kendisi :)
bence kesin giderken o gece sabuncubelinde düşürdü hepsini evrakların :mrgreen:

Eskilerden kim kalmış abicim ölüyü dirilten adamlar hani nirdeee?
Nerde benim manisa çocuk yuvasında tanıdığım adamlar "be yaaa"...:)

Moderatör (forrap)
Serkan abim,canım abim :) Sevdiğimizden uğraşıyoruz sizlerle biliyosunuz..
İnsan sevdiğiyle uğraşırmış.
Senin,Gürkayımızın İskimizin motorculuğunu sorgulamak felan değil niyetimiz,kaldı ki haddimize de değil.İşlerin yoğunluğu ve bazı sebeplerden şimdi aramızda yoksunuz,gelemiyorsunuz.Ama biz biliyoruz ki,uygun şartlar oluştuğunda sizi kovsakta gitmeyeceksiniz :p
Tüm bu sebeplerden arada size takılıyoruz,biraz da Manisa MT güncel kalsın,ayakta dursun diye :wiinkk:
Her hafta hepimiz bu topice bişeyler yazıyoruz,İzmir MT de bir mesajımız varsa,burada da bir mesajımız vardır o gün..
Çünkü İzmir i Manisa sı yok bu işin,hepimiz biriz...O dostluğu yaşayanlar bilir,zamanında çok eğlendik,zamanı gelince yine eğleneceğiz.
Birimizin eksikliğini bir başkamız dolduramasakta,en azından hafifletmeye çalışıyoruz.

Anlıyorsunuz size takılmamızın,laf atmamızın sebebini :wiinkk:

Adreslere üyelik ile ilgili kartlar gelecek abi.
Ülkemizin güzide kurumlarından PTT bir gönderiyi 1 ayda yolluyor biliyorsun(bakınız son ödeme tarihleri 2 hafta geçtikten sonra gelen faturalar),üstüne TEMA İzmir şubesinin bizim teslim ettiğimiz formları bir gün sonra gönderme ihtimali de çok düşük,yani orada da beklemiştir postaya verilmeyi.Eee ondan sonra bir de merkeze gidip kartlar vs. basılacak,sonra tekrar PTT ile adresimize kartlar gelecek :) Ama yakındır artık,1 aya kadar gelir heralde kartlar :)

çakma temaydı abi o doldurduğunuz formlar...biz tuncerle ezdik o aidatları çeşmede :queen: ama kart istiyosan printerdan ayarliim göndereyim ben sana :bounce::queen::queen:

Hani aramızda kalacaktı :p Ayıp etmişsin...::miiz::

Neyse sırada başka organizasyonlar var para toplayacağım,malum motor almam lazım :farao: :)

Tema işi beklediğim gibi çıkmadı :p

Bunları okuyup gerçek sanan yoktur heralde demi,sakata gelmeyelim :p

Bu arada ilk fidan bağışımızı da formları verirken yapmıştık,siteye yazmamıştım,yeri gelmişken yazayım.. :wiinkk:(Bknz.Aşağı)
(Adet kısmını sildim,reklama gerek yok :p).
mtzmirtemauy6.jpg

şener sen gene hiç konuşma yalan oldu bizin ahtapotlar levrekler hadi onları geçtik, ümit kalmadı :mrgreen: yaw kardeşim ben bu halimle sitede senden fazla yazıyorum , ewladım sen ne halta yazmıyorsun yoksam !!! aşıkmısın nesin :p
utanma söyle gidelim istemeye :cherry: bize vermeyecekler kime verecekler motorcuyamı verecekler :queen:

forrapım,,düşüncelerin ve yazdıkların için çok teşekkürler..bizde ilk günden beri(bazı uç durumlar hariç:pr:) izmiri hiç ayrı görmedik..komşu ama kardeşiz..SEVİYORUZ SİZİ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar