[Manisa - MT]

ALLAH razı olsun kardeşim sizlerinde neşesi eksik olmasın , en kısa zamanda görüşmek dileği ile :)

tabi sen alıştın yürümeye yarama basma diyorsun. sana bayramda para katışıp MT olarak 3 tekerlekli bisiklet alacağız. onla başla bari antremanlara....
bennn koşmaya alıştımmmm
bisiklet vesile olduu sırada atv varrr:queen:

arkadaşlar bundan sonra özlem ablamı ben artçı olarak her toplantıda her gezide alabilirim artık yanlızları oynuyorum bari bi faydam dokunsunnnnn
sağol kardeşimm düşünmen yeterdee benim izmir mt nin toplantılarına katılamamda daha çok işsel nedenler var
yalnızlıkda iidir bu arada kafan sakin kalırr

iyi haftasonları manisa...neşeniz eksik olmasın
sağolasınn izmir mtye de ii haftasonları

ya beyler bizim artık izmir mt manisa mt gibi bi ayırma durumu yok sanki 15dklık yol bu arada abime saygım sonsuzdur bilmiyorum tanımıyorum kusura bakmasın tanışmak umuduyla artık....eh arkadaşlar manisa mt toplantısı oluyo mu yaaaaaa hiç denk gelmedi de...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Manisada şu an hareketlilik yok.... Dinlenmedeler..Sen atla gel İzmire...... Bak yarın buluşma yapıcaz gene....

Haftada 4 buluşma bile yetmiyor ne iş anlamadım.....

Örtmenim saygılar......:rendeer:

ÇAĞRIII,,KARDEŞİM DEDİĞİN ADAM 30 KÜSÜR YAŞINDA,EVLİ,ASLAN GİBİ BİR OĞLU OLAN "SERKAN ABİMDİR"...YANİ BİZİM PİRİMİZDİR,LİDERİMİZDİR,MANİSA MT'NİN BU HALE GELMESİNDE EN ÖNDE OLAN ADAMDIR..:cat::bounce:

amcaoğluuuu gözünü seveyim büyük yazma ya,
yine caps lock un açık kalmış galiba :wiinkk:

ya beyler bizim artık izmir mt manisa mt gibi bi ayırma durumu yok sanki 15dklık yol bu arada abime saygım sonsuzdur bilmiyorum tanımıyorum kusura bakmasın tanışmak umuduyla artık....eh arkadaşlar manisa mt toplantısı oluyo mu yaaaaaa hiç denk gelmedi de...

DENK GELİR ÇAĞRI,,DENK GELİR KARDEŞİM..

amcaoğluuuu gözünü seveyim büyük yazma ya,
yine caps lock un açık kalmış galiba :wiinkk:

YOK AMCOĞLU ,,BENİM CAPS HERZAMAN AÇIK..OLMAZ BİŞEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY:bounce:

Son düzenleme:
YOK AMCOĞLU ,,BENİM CAPS HERZAMAN AÇIK..OLMAZ BİŞEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY :mrgreen:

mecit küçükte yazsa ses büyük geliyor bize :) makine büyük adam ne yapsın, siz hiç küçük portakal gördünüzmü ??? küçük olsaydı mandalin olurdu,üstelik mecitin bir bildiği vardır :cat: değilmi kardeşim mecit :cherry:

herkese slm arkadaslar herkezi cok ozledim persembe günü artık askerlik baslıyor gitmeden once bi görüsmek isterdim kib görüsmek dilegiyle:)

hayırlı tezkereler olsun kardeşim inşallah bi toplantı olsa hiç fena olmaz gerçekten

favorii kardeşim gelip görüşmek istiyoruz ama gelemeyedebilirim. şimdiden hayırlı teskereler kardeşim. allaha emanet olasın.

DUYURULARDA açtık topiği ama forrap görmedi offline, artık bi anlamıda kalmadı yarın toplanıyoruz :) bende arayıp rahatsız etmek istemedim...

yer : kamburoğlu restourant & cafe

tarih : 21/11/2007

ferhat(favorii) kardeşimizi askere uğurluyoruz, MANİSA-MT toplaaaaannn ::asker:: ::crying:: :king:

GELDİK BİLE..BEN TOPLARIM TAYFAYI benim arabaya,,basar gelirtiz...akhisara gelcekler beni arasın..5442731278

müdürrrr,,unutmadan hanımlar geliyormu?????

Son düzenleme:
GELDİK BİLE..BEN TOPLARIM TAYFAYI benim arabaya,,basar gelirtiz...akhisara gelcekler beni arasın..5442731278

müdür,unutmadan hanımlar geliyormu?

HAYIR GELMİYORLAR MECİT'im...

at hepsini tayfanın arabaya gel sen kardeşim , hava muhalefeti çok ,hem yağmur hem rüzgar hemde çok soğuk birde izmir-istanbul yolu olması dolayısıyla çok işlek ve süratli bi yol, riske girmeye gerek yok
murat'ım gelirseniz bekleriz dostum...

yok bilader öle arabayla gelmek :)biraz üşü bakalım nerde motorcu ruhu

KARDEŞİM BEN ZAMANINDA çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk üşüdüm..uludağda,ankarada,çanakkalede vs... motorun km'si 30000i geçti...anladın sen onu :wiinkk:

o motorcu ruhu bende eskidendi..şimdi keyifçi ruhunu yaşıyorum...

çarşamba,,arabamda 2 kişilik yer var..rezervasyon için arayın.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar