bennn koşmaya alıştımmmmtabi sen alıştın yürümeye yarama basma diyorsun. sana bayramda para katışıp MT olarak 3 tekerlekli bisiklet alacağız. onla başla bari antremanlara....
sağol kardeşimm düşünmen yeterdee benim izmir mt nin toplantılarına katılamamda daha çok işsel nedenler vararkadaşlar bundan sonra özlem ablamı ben artçı olarak her toplantıda her gezide alabilirim artık yanlızları oynuyorum bari bi faydam dokunsunnnnn
sağolasınn izmir mtye de ii haftasonlarıiyi haftasonları manisa...neşeniz eksik olmasın
ÇAĞRIII,,KARDEŞİM DEDİĞİN ADAM 30 KÜSÜR YAŞINDA,EVLİ,ASLAN GİBİ BİR OĞLU OLAN "SERKAN ABİMDİR"...YANİ BİZİM PİRİMİZDİR,LİDERİMİZDİR,MANİSA MT'NİN BU HALE GELMESİNDE EN ÖNDE OLAN ADAMDIR..:cat::bounce:
ya beyler bizim artık izmir mt manisa mt gibi bi ayırma durumu yok sanki 15dklık yol bu arada abime saygım sonsuzdur bilmiyorum tanımıyorum kusura bakmasın tanışmak umuduyla artık....eh arkadaşlar manisa mt toplantısı oluyo mu yaaaaaa hiç denk gelmedi de...
amcaoğluuuu gözünü seveyim büyük yazma ya,
yine caps lock un açık kalmış galiba :wiinkk:
evet gitmeden bir toplantı olsada hepinizle vedalassam kardesim
GELDİK BİLE..BEN TOPLARIM TAYFAYI benim arabaya,,basar gelirtiz...akhisara gelcekler beni arasın..5442731278
müdür,unutmadan hanımlar geliyormu?
yok bilader öle arabayla gelmekbiraz üşü bakalım nerde motorcu ruhu