[Manisa - MT]

tamam pazar gunu olsun manisada ozaman:silent: ama orda olucaksa neden manisadada 29 ekimde bulunmuyoruz bunu anlayamadim..manisalilarinda bu dugusal yogunlugu gormesini isterdim biliyosunuz manisa pek aliskin degil bu tarz seylere..ne varsa izmirde oluyorr..ama napalimm oyle diyorsaniz oyle olsun :( :( :(

kesinlikle haklısın...
böyle bi organizasyonu seve seve organize etmek isterdim MANİSA'da ,
ancak iş durumlarım kesinlikle müsait değil hatta MECİT'in de aynı...
:pale: :pr:

evet EREN bu muhteşem görevi başarıyla yerine getirebilmene sonsuz inanıyorum..

inanın başımı kaşıcak vaktim yok,,bu mesajıda,,ders çalışırken çay molası vermişken yazıyorum..

rabbim,,mehmetciğimize acısın,,onlara güç versin..

Herkese Selamlar Manisa...

Bana yie kurbet eller göründü. Haftaiçi İzmir'de, Haftasonları Marmaris'te bulunuyorum, tabii her an değişebilir bu durum,

Kendinize çok iyi bakın, çok özledim sizleri...

29 ekim manisa...

YArin 9:00 da alandan motosikletlerle gecilicek.valilikten izin falan ayarlanmis organizasyon tamammis..bugun aradi benide sedat abi..Toplanma yeri eski garaj..

Arkadaşlar İzmirde harika bir organizasyon oldu...hem çok keyifli geçti hemde sesimizi duyurduk...
yarın size kolay gelsin...Ben gelemniyorum ama bizden gelenler olucak sanırım bugün konuşuluyordu:rendeer:

sabah erken saatte olmasaydı ben gelmeyi düşünüyordum izmirdeki olay gerçekleşti sıra manisaya destek vermekte eğer işlerimi ayarlarsam hala bir ümit var sizlerle olabilirim

hıfzı abi bak istediğin resmi yayınlıyorum şimdi...:wiinkk:
güzel çıkmışsın alim allah..:rendeer::cat:

manisa bayram..

Manisa cok guzel gecti..duyduguma gore en cok motosikletliler gecerken canlanmis millet..renk kattik bayrama..resim ceken varmi manisada???? fotograflari siteye atarsaniz seviniriz...

arkadaşlar nasılsınız yaw. keyifler nasıl? tekmil verin bakayım bir kimler sağ kimler selamet?

ben burdayım murat abicim görüşemedik o günden sonra sende merak edip aramadın yaşıyorum ben haberin olsun yani ... heh ölmedim yani... tabu topalntısı buluşmasında yine bnm fotom yok oraa yüssüzluk olmasın die yazmiim dedimde burda gıstırdım sen :pi

ya eren ben o gün fotograf çekmedim özgür çekti. ancak bu kadarını eklemiş. Neyse bi dahaki toplantıya ben devralırım fotografçılık işini seni de bol bol çekerim. cuma bekliyoruz

walla murat tekmill verelimm ama biz suni tenefüs yapıyoruz galiba manisa mt olarak kış geldii işler durulacağına hepimizde bi yoğunlukk sanırım bastı

arkadaşlar sizin adınıza manisa mt yi biz temsil ettik

sen MANİSA-MT üyesi değilmisin tarık :silent:
ne sizi bizi :)
hem manisalara gidiyorsun neden haberimiz olmuyor ? :)
görüşelim bi ara kiloluğun başını ezelim :cherry:

murat(wallace) abi sık dişini az kaldı 1 ay aşağı yukarı işler devam eder böyle,
sonra köpeğini uyutursam ne olayım... :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar