murat(wallace) abi sık dişini az kaldı 1 ay aşağı yukarı işler devam eder böyle,
sonra köpeğini uyutursam ne olayım...![]()
kardeşim sen gel köpeği uyutma, yeterki gel be yaw. :cat:
murat(wallace) abi sık dişini az kaldı 1 ay aşağı yukarı işler devam eder böyle,
anaaaaaaa....
tuncer ne iş ?????
motosikletimizi sattık diye bizi sitedende atacak az kaldı
ülen bizde motosiklet olmasada her geziye organizasyona evlilik şartları elverdiği sürece katılırız
düşünüyorum bi makine ama ??? erken daha biraz daha tüylenmek lazım ...![]()
heyttt be kemallll
2. foto yazdan kalma galibaa
eee tabii gezmekten fotoyu yüklemeye zaman kalmamıştırrr
gezinnnnnn benimm yerimeede ev kuşu oldum ben nasılsaar:
valla abi bişiler yapacaklarr zeytın işleri cokk yoğunn salça zeytın yağ partsısı vercekler gibime gelıyorrrAZ KALDI bunlar yakında bir bomba patlatırlar, bu kadar sessizlik hiç hoşuma gitmedi bilirim ben bunları uyutmazlar bizi, bir mangal kokutalım bakalım biz bu hafta oralardan duyulacakmı eğer bu kokuda oraları harekete geçirmezse işleri çok zor demektir :wiinkk:
valla abi bişiler yapacaklarr zeytın işleri cokk yoğunn salça zeytın yağ partsısı vercekler gibime gelıyorrr
lodos {serkan abiiii]av zamanı başlamışş abii
kim ser KA n hani şu sırma saçlı kel kıvırcık sarı gözlü mavi saçlı arkadaşmıyardıma ihtiyacı varsa izmirde benim alperle kullanmadığımız bir KESME kasa anadolumuz var yollayalım taşısın yükünü hatta KALDIRSIN üstünden yükünü :queen:
kim ser KA n hani şu sırma saçlı kel kıvırcık sarı gözlü mavi saçlı arkadaşmıyardıma ihtiyacı varsa izmirde benim alperle kullanmadığımız bir KESME kasa anadolumuz var yollayalım taşısın yükünü hatta KALDIRSIN üstünden yükünü :queen:
İİŞİMİZ bitmiş bizim ,,ben gümbür gümbür değil,,langır lungur ancak gelirim be abi..
İİŞİMİZ bitmiş bizim ,,ben gümbür gümbür değil,,langır lungur ancak gelirim be abi..
Biz o zaman Balıkadam oluyoruz.......:queen::queen::queen: :queen: :queen: sıçan gibi ıslanmış adam tabi arıza var