[Manisa - MT]

Ben degilimm ama cok uzuldum..cok cok gecmis olsun..walla ozlem oyle sorunca bian fena oldum..kendim gibi hissettim siyah motor mayan artci deyince kalbim gum gum oldu..off yaa olmasin kaza falan :(
Umarim kimsenin basina gelmez..

Lan benle ne alakası var.... Pişman ettiniz ha..İyiki bi espri yaptık ha...:pr::pr:

Sn elime düşmezmisin karabağlar tayfası seni..Elbet yakalarım fırından çıkarken....:wiinkk::wiinkk::wiinkk:

bak adama fırınıda öğrettik lodos köprü altınıda söylemiş allahtan inciraltı diye anlamışta oradan hiç geri gelmiyor çadır kuracak neredeyse inciraltına :queen::p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
arkadaşlar dün bizim bi tanıdık siyah motosikletli, bi bayana çarpmış = alp_tunay sanırım bööle anladı :queen:
(tanıdığın siyah motorluymuş artçısı bayan varken başka bi bayana çarpmış)

arkadaşlar dün bizim bi tanıdık, siyah motosikletli bi bayana çarpmış
(motosikletli bayanın artçısıda bayanmış)

üff çok karşık.

Valla anlamadım ben bu işten bişey....:silent::silent:: Anlama özürlü olduk ha....

Hocam aç hele şu konuyu bi.... :bounce:

bak adama fırınıda öğrettik lodos köprü altınıda söylemiş allahtan inciraltı diye anlamışta oradan hiç geri gelmiyor çadır kuracak neredeyse inciraltına :queen::p

Nedense her gittiğimde sende oluyon.... Ne işse.....

Hem adamlar kovacaklar topiclerinden..Gel evimize gidelim..... :queen::queen:

Son düzenleme:
tut hadi elimi bunlar bize yüz vermiyorlar bunlar ağır ABİ kendi çöplüğümüze dönelim biz işleri düşer bize nasıl olsa :mrgreen:

Valla anlamadım ben bu işten bişey....:silent::silent:: Anlama özürlü olduk ha....

Hocam aç hele şu konuyu bi.... :bounce:

:

ya alp abicim belifelesin msjıan walla ben diilim diye atlaman için cümleyi şööle anlaman lazım
= arkadaşlar dün bizim bi tanıdık siyah motosikletli, bi bayana çarpmış =
senin motor siyah ya o bakımdan ;)

iyi akşamlar MT Manisa ümmet pertikan abimin tüm manisa üyelerine selamı var bu gn ümmet abi burdaydı biraz dertleştik sohbet ettik yha adamı gördüm özendim biz daha burnumuzun ucuna gezi düzenleyemiyoruz adam türkiyeyi kaç defa dolaşmış hepnize çok çok selamı var...bide gesi düsenlielim artıq:p

yha bn anlamadım belifeles mi kaza yapmış asil mi kafam karıştı sonuçta bişi olmuşmu:salut: bişey olmadıysa defam:bounce:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
ya alp abicim belifelesin msjıan walla ben diilim diye atlaman için cümleyi şööle anlaman lazım
= arkadaşlar dün bizim bi tanıdık siyah motosikletli, bi bayana çarpmış =
senin motor siyah ya o bakımdan ;)

İyide tanıdık olan kim... Madem tanıyor neden bize soruyor dimi.... :silent::silent:

Biraz daha irdelersek çok fena olacak mustafacım.... Hocamın gazabından kurtulamayacaz....:queen:

Hocam saygılar.....:rendeer::rendeer:

bi de panik yaptırıyor, soora virgülü nereye koyacaz diye uğraşıp duruyoz, zaten balata aşındı kayrayışım zayıf çok zorlandım bu gün burda.

21,10,2007 pazar öğlen soma grubu manisa tarafından geçip menemene gideceğiz.
eğer motorcuların takıldığı bir kafe falan warsa uğrar tanışırız.
çok memnun oluruz.

yha bn anlamadım belifeles mi kaza yapmış asil mi kafam karıştı sonuçta bişi olmuşmu:salut: bişey olmadıysa defam:bounce:
kazayı yapan ne benim ne de asill
bizim toplantıya gelirken çarpıyorlar tanıdıklar
çarpan beyin eşinden öğrendimm bende
kadın şoktaydıı o yüzdenn tam anlatamadı olayıı
anlatabildiği kadarıyla asili tarif ediyorduu
bende toplantıdan çıkar çıkmaz asili aradımmm
ama kazayı yapan asill değilmişşş
olayın açık ve kısa özeti bu yanii demon

İyide tanıdık olan kim... Madem tanıyor neden bize soruyor dimi.... :silent::silent:

Biraz daha irdelersek çok fena olacak mustafacım.... Hocamın gazabından kurtulamayacaz....:queen:

Hocam saygılar.....:rendeer::rendeer:

ya basit mantıkk ilişkisini kuruyorsunuzda neden beni yoruyorsunuzz
tanısamm bilsemm kimm olduğunuu neden sorayımm ama demii
ama şöle bi tezde olabilirrr tabii
nede olsa manisa mt delileriyle ünlüü
ne yapsalar yeridir mantığındanda yola çıkmışş olabilirsinizzz:queen::queen:

soma tayfası pazar günü geliyomuş dağda bi mangal atalım mı MT manisa ne dersiniz...:cat:

beyler pazar çok ii olur bi mangal falan hemde soma mt ile tanışmış oluruz bu arada demon arkadaşımızın dediği gibi millet durmaksızın gezi yapıo biz anca kafelere gidiyoruz nasıl motorculuk bu yaaaaa. haftaya gidelim bi yerlere motor nereye götürürse ok mi millet????

bugün cumartesi ve manisa mt de tık yok yarın için:pale:
demekki gelip geçeceğiz.:pale:

Son düzenleme:
bugün cumartesi ve manisa md de tık yok yarın için:pale:
demekki gelip geçeceğiz.:pale:

ekamba dostum, md değil mt :)

biz MANİSA MOTOSİKLET FEDERASYONU na üye olmak ile birlikte(başkanımızda çok sevdiğimiz bi abimizdir)

ayrı bi dostluk organizasyonuyuz,oraya yürekten bağlıyız sadece ,yani sürekli takıldığımız bir yer yok...toplantı ve organizasyon yer ve zamanını msn de topluca görüşerek yada telefon ile yada toplantılar esnasında karara bağlarız :)

bizde herkes işi gücü ile meşkul yada okuyan insanlar ama hepimiz birbirimizi tanıyor, site haricindede görüşüyoruz gerek ailece gerek şahsen,
şimdi(bu aylarda) MANİSA-MT biraz sakin olur duru olur sebebi ise bizlerin zeytincilik üretim ve ticareti ile uğraşan insanlar olmamız(hasat zamanı şimdi biliyorsundur)

bir iki ay sonra kar kış düşmeye başladımı bizim gezilerde başlar
o zamanda çok başını ağrıtırız karışmam bak :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar