[Manisa - MT]

sevgili manisa mt li dostlarım; şeker bayramınızı kutlar, sağlıklı ve neş'e dolu nice bayramlar geçirmenizi dilerim.

Bayramınız kutlarım sevgili dostlar nice sağlıklı ve mutlu bayramlara inşallah...

Merhaba arkadaşlar ben Sabri. 125 lik yeni bir motor aldım fakat hiç tecrübem yok. Manisa'da motorsiklet sürüş eğitimi alabileceğim bir yer yada kişi var mı?

tüm islam aleminin ve manisa mt nin ramazan bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını temenni ederim hep beraber daha nice mutlu bayramlara

manisanın tüm delileri izmirin tüm delilerinden kucak dolusu şekerler size
bayramın son günü için bir şeyler düşünülüyor burada sizinde içinde olacağınız bir yüzme partisi olacak sanırım AMAZON ORMANLARINDA DEĞİL ANASON ORMANLARINDA yüzeceğiz mangalda kuruyacağız sütle banyo yapıp ince sazla uyuyacağız :cat:

Iyi bayramlar herkese, ne guzel bu bayramlar, seker yemek, el opmek, hal hatir sormak uzaktakilere:)

herkese iyi bayramlar dilerim arkadaşlar..biraz geç oldu ama...dışarıdaydım malum nete giremedim..hatta evime de gelirken sağanak yağmura da yakalandım en güzelinden...;)

valla kardeşim aynı yha yağmura yakalandım şu yağmuruda hiç sefmiom zaten MT Manisa hepinise hayrlı bayramlar :rendeer:

bütün MT manisa NIN ramazan bayramını kutlar.. böyüklerin ellerinden göççükleri goslerinden reşitleriminden yanaklarından öperim... :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar