[Manisa - MT]

Moderatör (forrap)
Oldu oldu...Çaylar hazır oldu.Olum duyulmaz,kap çayları gel :p
Yanlış anlaşılmasın çaydan bahsediyoruz.O yüzden yapınca ısınıyoruz,bırakınca soğuyoruz..
Yanlış anlaşılmasın...

(Abi bayan üyeler isyan ediyor bilesiniz,tamamen topiclerde bir erkek ortamı oluşturduk,yakında eylem yapacaklar:)Bakınız Böcük ve Manisa 5 Ekim toplantısı :) Resmen tırstım...).

e tabiki çay millet ne anlıyor ki abicim. içleri fesattır onların. benim olduğum yerde çay konuşulur. ama chatkut u bilemem onun eğilimleri farklı. nescafe ci galiba o

Moderatör (forrap)
O gün sabah kahvaltıda (şu Güzelbahçedekinde) löpür löpür yedin ya peyniri:)Süt ürünlerinin babası değil mi peynir,neden yedin o zaman niçün niçün :p

Bu arada ırkçılık yapmayalım,beyaz siyah farketmez hepimiz dostuz :)...

(Melezleri bende severim.)

e tabiki çay millet ne anlıyor ki abicim. içleri fesattır onların. benim olduğum yerde çay konuşulur. ama chatkut u bilemem onun eğilimleri farklı. nescafeci galiba o

ondann chatkut'u bornova caddesinde çok görüyolarmış,
nescafesi güzelmiş oranın bol sütlü :queen:

Moderatör (forrap)
lodos,bir rüzgar gibiydin esip geçtin,
ben seni unutamadım vantilatörü açtım :p

Abi tam düzeltiyoruz muhabbeti yine Bornova caddesi felan sokuyosun araya :p

biri geldi zaten :p
hehe
tuncer'im yaw muhabbet tamamen masumca :cherry:

ama bi daha ki toplaşmada daha önceki mesajlarında da yazdığın gibi bayan üyelerimiz bizi marizleyebilir...
(eee benim zaten iki ay işim yoğun katılamam etkinliklere unutulur gider vukuatlarımız öhö :cherry: )

itinayla bugünlerden alıntı yapılıp topic hortlatılır...2 ay değil 2 sene sonrada olsa:p neydi abi o cümle "söylediğin sözün esirisin söylemediklerinin hakimisin" mi :p yazdın bi kere...
(yukarıda yazılanlar silah zoruyla yazdırılmıştır...) :p

abicim valla sonumuz köt en iyisi başka muhabbet yapalım oyacaklar bizi. Hoş APV41 ve Alp_Tunay iyi oyucuymuş diye duydum.

vayyy be muhabbete bak nerden nereye delinin biri bi taş attı kırk akıllı çıkarayım dedi dahada dibe gitti.allahtan ramazan bitiyo yoksa mazallah millet kudurmuş(çay diye:cherry:)neyse bakalım işimize

heyttttttttttttttttttttttttttttttttt,,HEMŞERİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM,,,NE BU YAAAAAAAAAAAAAAA,,,,ETMİ PİŞİRCEZ,,KEDİMİ KOVALICAZ ANADINMIDI..

TOPİC OLMUŞ KÖY KAHVESİ....ALIRSAM ŞİMDİ ELİME KIZILCIK SOPASINI,,ALAYINIZI................................................

BU ARALAR meciti gören varmı ya,,,en son manisanın iftar yemeğinde görmüştüm ama..........

Oldu oldu...Çaylar hazır oldu.Olum duyulmaz,kap çayları gel :p
Yanlış anlaşılmasın çaydan bahsediyoruz.O yüzden yapınca ısınıyoruz,bırakınca soğuyoruz..
Yanlış anlaşılmasın...

(Abi bayan üyeler isyan ediyor bilesiniz,tamamen topiclerde bir erkek ortamı oluşturduk,yakında eylem yapacaklar:)Bakınız Böcük ve Manisa 5 Ekim toplantısı :) Resmen tırstım...).

modum eylem meylem yok. ben nacizane fikrimi söyledim . ama ilerde bayan üyelerimiz artar ve topiklerde rol alırsak neler olabileceğini bi düşünün derim :rendeer:

modum eylem meylem yok. ben nacizane fikrimi söyledim . ama ilerde bayan üyelerimiz artar ve topiklerde rol alırsak neler olabileceğini bi düşünün derim :rendeer:

zaten rol alıyorsunuz böcük...siz olmadan bu topikler olurmu :silent: ,,, sürç-ü lisan etti isek affola :)
biraz daha çeki düzen verelim arkadaşlar kendimize (gerçi muhabbetimiz samimiyetimizden kaynaklanıyor bunuda herkes biliyor ama olsun)

Moderatör (forrap)
Topice bir kadın eli deydiği ne kadar belli oluyor... :mrgreen:
Yaz böcük yaz...
Bende bayanlar artsın istiyorum tabi ki.

:rendeer::rendeer::rendeer:
şimdi bile az değil ki sayımızzzz
artınca bayan sayısı nolacak erkeklerin haliii
onlar düşünsün artık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar