[Manisa - MT]

Manisalı dostlar abiler kandiliniz mübarek olsun...bol sevgi,para ve sağlık dolu bir hafta diliyorum

çağatay yeni makinen hayırlı uğurlu olsun bi daha ki toplantıda yeni makine ile beraber senide aramızda görmek istiyoruz telefonlaşırız bi ara sakin kullan :mrgreen:

abicim biz nerde dışarı cıkcaz o makineyle anca artcı oluyoruz şimdilik. fabrikanın etrafında kullanayım dedim hararet yaptı zaten. gün gelecek dışarı da cıkacagım ama nasip. bu arada 600RR benim değil. cok sevdiğim mesai arkadasımın :) acaip seviom hele RR ı aldıktan sonra :)

********bu arada herkesin kandili mübarek olsun....************

Son düzenleme:
kardeşlerim nasılsınız yahu. işler yoğun anlaşılan sesiniz soluğunuz çıkmıyor. kimi zeytinde kimi bağda kimi de dağda bayırda anlaşılan. neyse manisaaa duy sesimizi

manisa bu aralar nadasa bıraktı kendini murat abi....kışa havalar soğudumu,,herkesler burada....

kardeşlerim nasılsınız yahu. işler yoğun anlaşılan sesiniz soluğunuz çıkmıyor. kimi zeytinde kimi bağda kimi de dağda bayırda anlaşılan. neyse manisaaa duy sesimizi
Abi ay sonu bizim işler yoğun siteye giremndem bile kafayı yicem ondan yoksa bi yaramazlık yok çok şükür bu arada herkesin geçmiş kandili mübarek olsun

Manisa MT yakında bir toplantı planlamıyor mu yaw? Gelsek tanışsak. Buradaki sıcak ortamın toplantılarda çok daha eğlenceli geçtiğine eminim.

selam lodos abii neler yapıosunuzz nasıl gidio mt ben epeyden beri giremiyorum ama bugün mt le izmir e gittim amcamın yanına şimdi oradayım

yarın da akhisara döncem mtle

mehmet şükür abicim,

MECİT ! bi ara görüşelimde bi toplantı organize edelim sezona girmeden önce biz
sonra kafamızı kaşımaya vaktimiz olmayacak...

MECİT ! bi ara görüşelimde bi toplantı organize edelim sezona girmeden önce biz
sonra kafamızı kaşımaya vaktimiz olmayacak...

He valla. Bende onu deyip duruyorum ama yeniyiz diye takan yok galiba :wiinkk: Böyle sıcak ve samimi bir gurubu bulmuşken bir toplantı olsada yüzyüze de tanışsak diye bekleyip duruyorum. Hatta lafımız dinlensin diye sakal bile bıraktım yaa. Bakalım işe yarayacak mı :queen:

abi sakal ile bıyık ile alakası yok :) bizde son gelende ilk gelende akıllı uslu oturmasını kalkmasını bilen insanlar olduktan sonra(söz meclisten dışarı) fark etmiyor .
tabi siteyi bağlayan konularda bir iki kişi ön plana çıksada( o kadarı gerekli) genel olan burada eğlenmek dostluklar için bulunmak hoş sohbet etmek güzel aktiviteler yapmak amacımız
grup biraz yazın dağılıyor, elekçi gibi durmuyor ki hiç kimse yerinde :mrgreen:
aralık gibi yine hızlanmaya başlar
taaa mayıs sonuna kadar eser gürler yine grup
ama şimdilik böyle :)
mecit siteye girse, yer tarih konusunda problem yok...
Manisa'da olması uygun kaçar

manisa mt nin dagılmış hali buysa...gene her hafta var bi ekşin. kışın napcanız bakalım. hiç duramazsınız artık. nasıl iş anlamıyorum genelde yazın herkes bi yerlere gider motosikletle. yaz gelse de kaçsak bi yerlere der ama.Manisa mt yaz oldu mu 4 tekere döndü. bknz LODOS bknz İSKİ

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar