[Manisa - MT]

Var mı peki öyle kimseye haber vermeden tek başına o tür yerlerin tadını çıkarmak ? Cık ... Olmaz :) Bu sefer hadi geç oldu ama bir dahaki sefere birlikte gideriz.Bir günlük çadır kurarız.Sen git orayı bir test et bakalım:)
Benim bu seferki ayarlayacağım yer havuzlu ve denize sıfır bir otel olacak(fiyatlar makul bir iki yer var,konuşacağım).

kareşim benim moderatör dediğin böyle olucek işte.tuncer bizi otele götür,:ptuncer bizi havuza götür:ptuncer bizi denize götür haydeeeee:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Gürkay dediğin de böyle olacak,eğlence isteyecek,havuz isteyecek,deniz isteyecek:p Ama milleti her oyunda yenip t-shirt istemeyecek:queen:
Bekleyin abi,ben haber vereceğim bu otel olayını da :)

Terkedildim, Marmaris'teyim, ilk stop...

Köpek gibi içmekteyim non-stop,

Hasar tespit çalışması yapmaktayım son stop....

Sizi seviyorum ben yahu, ah bi de gelseydiniz Marmok'a...
Ben de gitmem artıkın, ne işim var!

eh gitar ne derdin varda içiyosun olm o kadar, para çok geliyo galiba :p elde olmayan sebeplerden dolayı çok istememize rağmen gelemiyoruz kardeşim ne yapalım :pr: başka zaman telafi ederiz artıkın :p

gitardando valla çok istedik kardeşim ama nasip olmadı bu sene bize marmok. napalım hayırlısı

Moderatör (forrap)
gittardando,diğer arkadaşların dediği gibi bu sene maalesef ki kısmet olmadı.Çok istiyorduk ama istemek yetersiz kalıyor...
O kadar içip bünyeye zarar verme,sen bize lazımsın:)

Terkedildim, Marmaris'teyim, ilk stop...

Köpek gibi içmekteyim non-stop,

Hasar tespit çalışması yapmaktayım son stop....

Sizi seviyorum ben yahu, ah bi de gelseydiniz Marmok'a...
Ben de gitmem artıkın, ne işim var!

kardeşim benim bizde seni özledik.lodos'un dediği gibi gelmeme nedeni bizden kaynaklı değil elde olmayan ailevi hastalıklardan dolayı akhisardan dışarı çıkamaz olduk.ama seneye allah nasip etsin karıştıracam o marmarisi

EVET BEYLER,,,LOLİPOP DÜŞKÜNÜ ABİLERİM..
SİZLERİ BU KADAR LOLİPOPA HASRET GÖRMÜŞKEN,,DAHA FAZLA DURMAMIN ANLAMI YOK DEDİM..

AZ SABREDİN,,LOLİPOPA AZKALDI,,NE SİZLERİ DAHA FAZLA BEKLETİCEM,,NEDE GİTTARDANDO KARDEŞİMİZ DAHA FAZLA HASRET ÇEKİCEK..

SİZLERİ BU KADAR LOLİPOPA HASRET GÖRMÜŞKEN,,DAHA FAZLA DURMAMIN ANLAMI YOK DEDİM..

AZ SABREDİN,,LOLİPOPA AZKALDI,,NE SİZLERİ DAHA FAZLA BEKLETİCEM,,NEDE GİTTARDANDO KARDEŞİMİZ DAHA FAZLA HASRET ÇEKİCEK..

anammmmmmmm valla mı mecitim. işte organizatör dediğin böyle olur kardeşim. talebi görür alır değerlendirir ve sunar. helal sana be

MECİT sen bu işi hallet seni sırtımda taşıcam walla yaşadık beeee HASRET BİTİYO LOLİPOPA:p:mrgreen::queen:

:cat:EN BÜYÜK ORGANİZATÖR BİZİM ORGANİZATÖR:cat:

allaaaahhhh. köpeğin olayım mecittttt. bir düzüne, bir düzüneeeee.

ADAMIN GÖZÜ AÇ NAPSIN KARDEŞİM. ALLAH BELİNE:cyclopsan ŞEYYY AGZINA KUVVET:pDİŞLERİN ÇÜRÜR SONRA BAK İSKİ:queen:

Son düzenleme:
allaaaahhhh. köpeğin olayım mecittttt. bir düzüne, bir düzüneeeee.

ya racing iski bu bi düzüne çok gelmez mi. bu kadar şeker sağlığa zararlıdır. eline düzüne dursun demek geldi içimden ama severim seni demem. helali hoş olsun diyecem bize ne kalacak? ne diyeyim ben en iyisi allah doyursun diyeyim.

Gürkay yaparsa Mecit bu işi, sen meciti sırtla bende ikinizi sırtlarım, serkanda üçümüzü, iski de dördümüzü sırtlasın:queen::queen::queen:

ya racing iski

Gürkay yaparsa Mecit bu işi, sen meciti sırtla bende ikinizi sırtlarım, serkanda üçümüzü, iski de dördümüzü sırtlasın:queen::queen::queen:

önce lolipoplarınızı yiyinde ondan sonra sırtlayın abilerim..
birbinizi sırtlıcam derken lolipopu yiyemiceniz sonra...

en yukardada:queen::queen::queen: ben olduğum içinde,,bütün lolipoplar bana kalcak..:queen:

öhö ağır abi geldi... n'oluyo burada, n'ayır... n'lamaz...(şey replikler karıştı pardon arkadaşlar) ::pala::::shhh:::bounce:

yahuu noluyorrr 1 haftada gene ne işler çevirdinizzz
ne lolipopu ne gezisi noluyoruzz yahuu

olmuş olmuş hemde çok güzel olmuş.gecemiz tam bi aile ortamında çok güzel geçti walla tadına doyum olmadı bide MECİT olsaydı herşey tamam olucaktı eksiksiz gayrısız olcaktı:wiinkk:

olmuş olmuş hemde çok güzel olmuş.gecemiz tam bi aile ortamında çok güzel geçti walla tadına doyum olmadı bide MECİT olsaydı herşey tamam olucaktı eksiksiz gayrısız olcaktı:wiinkk:

dayı affet be..biliyorsunuz durumları..ama affettircez kendimizi ya...:cat:

dayı affet be..biliyorsunuz durumları..ama affettircez kendimizi ya...:cat:

MECİT üzme kardeş kendini durumları gayet iyi biliyoruz...nasipten ötesi yalan,tabiki sen ve hanımın olsaydı grup eksiksiz iştima vermiş olacaktı :) tastamam olacaktık :cat:

cepten bi ara görüşelim var aklımızda bizimde bi şeyler , önümüzdeki haftalar için ...fikir alışverişinde bulunalım seninle bi yol haritası çıkaralım...:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar