[Manisa - MT]

Bak Bak,,mÜdÜre Bak Allahini Seversen..

Nasilda Yarim AĞizlan "karaburundayim,buyrun Gelİn" Dİyo...

:) :) :)

ya sorma mecit. ben de adama maçı gel beraber izleyelim diye mesaj attım. hala cevap yok. anladım ben onuuuuu.

balığa gel balığaaaa...
mangala gel mangalaaaaa...bilmem neyin kilosu bi kilooo...:queen:
gel mecit sende gel tam karşısında eski foça 'nın , ışıkları görünüyo abisi sizin evin :cherry:

yok abicim ben de arasom lodosu ama telefon kapalıı.:)sonra gelin melin olmaaaz. kameralara oynamayalım lodos efendiiii:)

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım umarım benide kabül edersiniz.Manisa 'lıyım fakat görev icabı doğuda bulunuyorum ama yazın ordayım ufakda olsa 125cclik bir scooter var görüşmek dileğiyle..

Selam herkese arkadaşlar...
Sizden ufak bir ricam var,bu alkol olaylarını bu kadar açık bir şekilde sitede konuşmasak daha iyi olmaz mı?

Kardesim benim cevabim hazir:) yazdiklarimizi dikkatli okusana, bak ne yazmisim mesela RK&BALIK... yani roka ve balik:p hehehe nasilim ama?

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım umarım benide kabül edersiniz.Manisa 'lıyım fakat görev icabı doğuda bulunuyorum ama yazın ordayım ufakda olsa 125cclik bir scooter var görüşmek dileğiyle..

ho0sgeldin thypoon, emin ol ki Manisali dostlar sana da guzel bi yer ayirmislardir aralarindan...

hoşgeldin aramıza
meslek falan bi tanıtırsan kendini ii olur

arkadaşlar çocuk esirgeme ziyareti sonrası spilde çay içerken şu dağ evlerine gidelim diye bi konuşma geçmişti
6 kişilik olanın fiyatı 130 ytl, ayrıca 25 ytl ye bi kasa odun veriyorlarmış.
çarşaf,nevresim kendimiz götürüyormuşuz
sıcak su sanırım yokmuş duş vb için
kap kaçak var mı emin değilim net öğrenemedim.
manisa merkezde bir yer varmış rezervasyon oradan yapılıyormuş,
yazın dahi serin oluyormuş birde.
başarabilirsem resimleride yüklücem arkadaştan aldığım

yatak odası

salon ve mutfak bir arada

dıştan görünümü

mutfak kısmı

bunlarda yabani atlar

bu arada bana kocaman bi alkış
resim yüklemeyi nihayet öğrendimmm

Son düzenleme:
Evlerin ve çevrenin fotoları falan varsa iyi olurdu:) Dün çay içtiğimiz yerin ilersine gittik ama sonuna varamadan yolun geri döndük...Fiyat iyimiş bu arada.

Resim eklemeyi öğrenen belifeless'e büyük bir alkış lütfeen:)

Son düzenleme:
Evlerin ve çevrenin fotoları falan varsa iyi olurdu:) Dün çay içtiğimiz yerin ilersine gittik ama sonuna varamadan yolun geri döndük...Fiyat iyimiş bu arada.

Resim eklemeyi öğrenen belifeless'e büyük bir alkış lütfeen:)

ya fiyat ii uygunda çarşaf nevresim kap kacak olayı biraz zorlar sanırım
en kötüsüde sıcak su yok
buz gibi dağ suyunda bulaşık yıkamakkk

odun işini ben hallederim siz o tarafı kafanıza takmayın.nevresim olayına gelince herkesin evinde vardır herhalde evinden uzakta olan vs sorunlar ile ilgili olarak bir hal çaresine bakarız.sıcak su olayına gelince resimde ocak gördüm suyu ısıtırız tencere içinde olur biter:cherry: önemli olan arkadaşlar; rezervasyon olayı şimdiden bence manisa'da ki arkadaşlar ilgilenip hangi haftasonuna ayırtabilirler onu bir araştırsınlar ÖZLEM emeğin ve uğraşın için teşekkürler ...

özlem bu spil olayını mecitle bir görüşsen diyorum. sanırım bunu organize edebilirsiniz. izmirden dostlarımızı da çağıracağız. keyifli bir haftasonu olucak. serkan bey hoşgeldin. sesin soluğun çıkmıyor hiç. neden ki? toplantı olayını görüşmemiz lazım. bana en kısa zamanda dön oldu mu?

tamam kardeşim, bu hafta bi toplantı organize etmemiz lazım, çarşamba olabilir mesela .Pazartesi acilen arkadaşlar karar bağlayalım bu işi topikte ,konuşulacak bir sürü etkinlik var :) fikri olan, söyleyecek sözü olan manisa'dan veya izmir'den veya akhisar'dan tüm dostlarımızı , aile fertlerimizi bekliyoruz bu toplantıya ...

arkadaşlar bu arada haftasonu boş durmadık bakın çalıştık..:cherry:

Son düzenleme:
Üstad sen beni can evimden vurdun şimdi yaa:)Ama dönüşüm muhteşem olacak...

ya fiyat ii uygunda çarşaf nevresim kap kacak olayı biraz zorlar sanırım
en kötüsüde sıcak su yok
buz gibi dağ suyunda bulaşık yıkamakkk

bunlar halledilebilr gibi geliyor lodosun dediği gibi yeterki gönüller bir olsun:cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar