[Manisa - MT]

şşş ne oluyo bea, biri irak a kaciyo, iski rusyaya gidecem diyo, biri ahapot tutup pisiriyo, rk&balik diyolar, arkadaslar abiler ayip oluyor....

rots bu arada Altinoluk tan donerken Ayvalik a yanima ugramassan, motorunu cizerim ona gore.... detaylari ozelleselim istiyorsan... ha bak harbiden cizerim haaa:bounce:

amanda amannnnn. birisi balık mı dedi? bu muhabbet sardı ya beni. en kısa zamanda ne gerekiyorsa yapalım. şener kardeşim sen balık, kalamar ne bulursan avla. gerisini merak etme. serkancığım bekliyorum seni. geldiğinde bir alo dersin. tamam kahveler benden.

ya iki saat boş bıraktım yine organize olmuşsunuz. balıklar geliyorsa bende bizim mandıradan bir büyük süt alırım kolumun altına gelirim. Bizim orda yeni bir mandıra açıldı Tekirdağ mandırası sütleri 10 numara:cherry:

Serkan kardeşim yeni yaşını çok dert etme diğerleri de o yaşlara gelecekler elbet. İntikamını o zamana sakla:)

Bir de gençlere sesleniyorum: Siz bizim yaşlarımıza gelince bizim gibi olun da ben sizi o zaman göreyim. Sanal genç olm bunlar bizimle aşık atamazlar

şşş ne oluyo bea, biri irak a kaciyo, iski rusyaya gidecem diyo, biri ahapot tutup pisiriyo, rk&balik diyolar, arkadaslar abiler ayip oluyor....

rots bu arada Altinoluk tan donerken Ayvalik a yanima ugramassan, motorunu cizerim ona gore.... detaylari ozelleselim istiyorsan... ha bak harbiden cizerim haaa:bounce:[/QUOT]

Çizik mii nasıl yaa:) ee budurumdaa uğrarım kardeşim nedemek haberleşiriz...

ya iki saat boş bıraktım yine organize olmuşsunuz. balıklar geliyorsa bende bizim mandıradan bir büyük süt alırım kolumun altına gelirim. Bizim orda yeni bir mandıra açıldı Tekirdağ mandırası sütleri 10 numara:cherry:

Serkan kardeşim yeni yaşını çok dert etme diğerleri de o yaşlara gelecekler elbet. İntikamını o zamana sakla:)

Bir de gençlere sesleniyorum: Siz bizim yaşlarımıza gelince bizim gibi olun da ben sizi o zaman göreyim. Sanal genç olm bunlar bizimle aşık atamazlar

Tekirdağ mandırası haa :queen: koptum valla...

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)

Biz sizin yaşınıza geldiğimizde siz bizim yaşımıza gelemeyeceksiniz ama :p Ne alakaysa,yaşasın gençlik:)
Huzur evine çevirdiniz gurubu beee:)Huzur Evi MT kurucam sırf sizin için:cherry:

demek ki MT , RK&BALIK olayının vuku bulması için gerekli şartlar olgunlaşmış herkes bi şekil olması için çabalıyo.Biraz daha ayar verdikmi üye arkadaşlarıma olay bitmiştir balığı bile çiğ yerler :queen:

ayrıca tuncer kardeşim Huzurevi-MT olarakta sizin işlerinize burnumuzu sokarız (gençlerin)HABERİN OLSUN !!! :cherry:

demek ki MT , RK&BALIK olayının vuku bulması için gerekli şartlar olgunlaşmış herkes bi şekil olması için çabalıyo.Biraz daha ayar verdikmi üye arkadaşlarıma olay bitmiştir balığı bile çiğ yerler :queen:

ayrıca tuncer kardeşim Huzurevi-MT olarakta sizin işlerinize burnumuzu sokarız (gençlerin)HABERİN OLSUN !!! :cherry:

neyyy RK&BALIK mi, ne zamandir gerceklestirememistim olayi eger ole bi organizasyon varsa hemen el atalim :) bensiz olmaz bilirsin serkan abi RK olsunda gerekirse dedigin gibi baligi cig bile yeriz :queen:

ayip ediyon abi ben normalde tekirdag'dan şaşman cunku akrabalar falan var tekirdagda..bizim dayılar falan gittigi zaman toptancılardan kasa ile tekirdag alıyorlar :) benide babam alıstırdı sorma yaaa :pr: ama senin hatrına efe'de olur senden olur :p

serkan şimdiden ii nice mutlu yıllara

arkadaşlar dokunmayın adama başbaşa bi kutlama yapcaklar belki de yengeyle
ee evli insanın hali bi başka oluyor tabiii

yaşasın özgürlükkk:p

neyyy RK&BALIK mi, ne zamandir gerceklestirememistim olayi eger ole bi organizasyon varsa hemen el atalim :) bensiz olmaz bilirsin serkan abi RK olsunda gerekirse dedigin gibi baligi cig bile yeriz :queen:

eh be mert az uslu dur
eksik olmuyorsun zaten alemlerden
dellenme hemen

Son düzenleme:
serkan şimdiden ii nice mutlu yıllara

arkadaşlar dokunmayın adama başbaşa bi kutlama yapcaklar belki de yengeyle
ee evli insanın hali bi başka oluyor tabiii

yaşasın özgürlükkk:p

eh be mert az uslu dur
eksik olmuyorsun zaten alemlerden
dellenme hemen

haha bensiz alemmi olurmus deme:p sende gel istersen oslem abla...
ama bak uzun zamandır lokale gitmiyorum evde takılıyom artık bu alem demek degildir :queen: evdede yudumlamak hem karli hem gusel hem huzur verici, serkan abimden bulastı herhalde :wiinkk:

arkadaşlar son duruma göre Manisa Mt sayfasını okuyan Japonlar aniden havaalanlarına koşmuşlar ve İzmire bilet almışlar Çiğ balık ve RK'yı duyunca adamlar coşmuş.

Forrap Sizi de görecez bizim yaşlara gelince. Huzur evi Mt süper olur valla bu canlarla orda yer içer yatar kalkarız sohbet desen gani zaten. Sizde bu sefer ağlarsınız kapıdaki bekçiye "bizi de içeri alın bizde yaşlıyız diye"

arkadaşlar son duruma göre Manisa Mt sayfasını okuyan Japonlar aniden havaalanlarına koşmuşlar ve İzmire bilet almışlar Çiğ balık ve RK'yı duyunca adamlar coşmuş.

Forrap Sizi de görecez bizim yaşlara gelince. Huzur evi Mt süper olur valla bu canlarla orda yer içer yatar kalkarız sohbet desen gani zaten. Sizde bu sefer ağlarsınız kapıdaki bekçiye "bizi de içeri alın bizde yaşlıyız diye"

:queen: :queen: :queen: yürü be murat kim tutar seni...seninleyim kardeşim

nerdeyse diyecekler sizin son kullanma tarihiniz geçmiş kayın şöyle kenara diye :queen:

doğum günü kutlayan (dedelerimize) :queen: şey yanlış oldu ben abilerimize yazdım kılavye yanlış yazdı kusura bakmayın doğum gününüz kutlu olsun:rendeer: bu arada ne demiş ünlü bi şair yaş 35 yolun yarısı ......... falan filan hani bi hatırlatayım dedim canım niyetim kötü değil beni yanlış anlamayın ha:p

rk & balık olayına gelince arkadaşlar ben daha önce rakıyla balığı bir arada hiç yiyemedim.nedenine gelince ya rk önce bitiyo yada balık önce bitiyo :mrgreen: ama budurumu sizin gibi dostlarla aşıcam inşallah.NEOLUR BİRAN EVVEL BU ORGANİZASYONU YAPIN bende bu durum sıkıntı yapıyo:salut:

yetkililere sesleniyorum duyun bu kardeşinizin sesini tutun elimden öğretin bana rk&balık olayını:wiinkk:

Son düzenleme:
abi adam(GÜRKAY) mizah dergisine köşe yazarı olacakmış yanlış olmuş...
burası demokratik bi site yaz abicim yaz...:mrgreen:

gürkay;656895' Alıntı:
doğum günü kutlayan (dedelerimize) :queen: şey yanlış oldu ben abilerimize yazdım kılavye yanlış yazdı kusura bakmayın doğum gününüz kutlu olsun:rendeer: bu arada ne demiş ünlü bi şair yaş 35 yolun yarısı ......... falan filan hani bi hatırlatayım dedim canım niyetim kötü değil beni yanlış anlamayın ha:p

balık olayına gelince arkadaşlar ben daha önce gazoz ve balığı bir arada hiç yiyemedim.nedenine gelince ya gazoz önce bitiyo yada balık önce bitiyo :mrgreen: ama budurumu sizin gibi dostlarla aşıcam inşallah.NEOLUR BİRAN EVVEL BU ORGANİZASYONU YAPIN bende bu durum sıkıntı yapıyo:salut:

yetkililere sesleniyorum duyun bu kardeşinizin sesini tutun elimden öğretin bana gazoz&balık olayını:wiinkk:

İşte bir provakatör daha iflah olmaz gayri bu etkinlik ya olacak ya olacak:)

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Selam herkese arkadaşlar...
Sizden ufak bir ricam var,bu alkol olaylarını bu kadar açık bir şekilde sitede konuşmasak daha iyi olmaz mı?Biliyorsunuz kurallarda vs. de açıkca yazıyor,ve bende burada bunu görüyorum.İleride birinin topicini kilitlediğimde alkol vs. konusunda, o arkadaşın çıkıp bak sen şu topicte bunu göre göre adamlara bişey demedin bize böyle yapıyorsun,vay efendim yönetim iki yüzlü vs. demesini istemem.
Umarım yanlış anlaşılmam,tabi ki her konu konuşulur tabi ki biz bir gurubuz yeri gelecek hayır işleyeceğiz yeri gelecek kafaları çekeceğiz her türlü hayatın tadını birlikte yaşayacağız.Ama biliyorsunuz,herkes bizim kadar temiz düşünemiyor,bu muhabbet ileride kötü kullanılmasın diye söylüyorum.
Bu organizasyona bende sonuna kadar destek veriyorum,kesinlikle yapmalıyız,organizasyon konusunda değil yani sorun.Bunu sitede konuşmakta...
Beni anlamış olacağınızı umuyorum.Hepinize saygılar sevgiler:rendeer:

Yok Yok,,ben Artik Eskİ Ben DeĞİlİm,,
YetİŞemİyorum Artik Sİzİn Hiziniza Beyler Bayanlar...
Bu Ne Yaaaa,,topİk UÇmuŞ GİtmİŞ...

Yazmiyorum Artik Yaaaaaaaaaaaaa,,
Moralİm Bozuldu...

Yok Yok,,ben Artik Eskİ Ben DeĞİlİm,,
YetİŞemİyorum Artik Sİzİn Hiziniza Beyler Bayanlar...
Bu Ne Yaaaa,,topİk UÇmuŞ GİtmİŞ...

Yazmiyorum Artik Yaaaaaaaaaaaaa,,
Moralİm Bozuldu...

kanka çalgı çengiden vakit bulamıyorsunki takip edesin
geceler yorar adamı demedi deme haaa

Moderatör (forrap)
İlk sayfadaki fotoğrafları yeni gelen fotoğraflardan bazılarını alarak yine değiştirdim istek üzerine :) Umarım beğenirsiniz:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar