[Manisa - MT]

mecitim ayağına sağlık emeklerine değicek ufaklıkları mutlu görünce iyiki yaptık bu organizasyonu diyecez

herkeslere günaydın serkan abicim nasılsın nasıl geçti gezi ya abi benim motorun ilk rodaj zamanı geldi ne yağ kullanmamı tavsiye edersin herkese selamlar

herkeslere günaydın serkan abicim nasılsın nasıl geçti gezi ya abi benim motorun ilk rodaj zamanı geldi ne yağ kullanmamı tavsiye edersin herkese selamlar

siz bi ara gelin kemal ile zeytinliova 'ya konuşuruz hepsini...

gezimizi,
http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/29701-8-nisan-kozak-yaylasi-ve-bergama-gezisi.html
takip edebilirsin....:wiinkk:

bayağı bi maceralı oldu :cherry:

ayrıca 29 NİSAN 2007 PAZAR günü MANİSA'da ki çocuk yurdu ziyaretimize hepinizi ve sevdiklerinizi bekliyorum ona göre :bounce:

benım plaka çıksın daa ondan sonraa gelebılırım serkan abı

baksaanaa karısıklık olmuss :mrgreen: saf bu çalışanlar

motorcu dostlarım:pazartesi gece 12 de tekirdağdan feribotla erdek e ve ordan da uşak-eşme ye gidicem.gace 4 te erdekte olursun dediler.yanlız yolları hiç bilmiyorum,hiç gitmedim haritadan baktım ve bir istikamet belirledim.rica etsem yoların durumunu bilen arkadaşlar bana yardımcı olabilirler mi?hepinze çok teşekkür ederim.

faruk59 dostum çizdiğin istikamet en kısa yol...

ancak izmir-istanbul yolu olduğundan biraz işlek bi yol:cherry:

gece yolculuğu çok zevkli bi o kadar da dikkatli olmak lazım, aman dikkat kardeşim kamyoncular ve 34 plaka otomobillerin hep acelesi var:silent:

BALIKESİR'den sonra yolda kamyonların tonajlarından dolayı çöküntüler var tekeri kaptırmamaya dikkat et.

AKHİSAR-GÖLMARMARA arası dar ve virajlıdır ayrıca kestirme bi yol olduğu için kamyoncular çok tercih eder(normalde yasak)

GÖLMARMARA-SALİHLİ arası hem geniş hem düzgün şehir merkezine 10 km kala yol biraz daralıyo dikkat et ve iki tane tek şerit köprü var geçeceğin salihli'ye girmeden hemen önce
sonrası SARIGÖL Kavşağına kardar zaten çok zevkli ve süratli bi yol

hayırlı yolculuklar ALLAH sevdiklerine kavuştursun kardeşim...

yinede ben AKHİSAR'dayım geçer iken bir şeye ihtiyacın olursa veya bi aksilik(ALLAH Korusun) telim aşağıda arayabilirsin
0 532 287 38 99

Son düzenleme:
vermiş olduğun bilgiler için çok sağol.çanakkalede karşılaşamadık ama inşallah dönüşte karşılaşırız msn adresim:[email protected] istersen ekle konuşalım.kendine çok iyi bak.

manisada ben hariç herkezin işi düzgün herhalde sabahları kimsecikler erken kalkmıyo ne yapalım kısmet be çok çalışmam lazım çok herkeze günaydın (tabi erken kalkan kardeşlerime):mrgreen:

Gürkay, allah işini rast getirsin ... Hayırlı işler.

Günaydın Manisa MT, hala uyuyorsan tabii..

GÜRKAY ABİ,,BENİM İŞİM DÜZGÜN..
DÜN AKŞAM,,SÜREYYA PARKINDADIM,,ÇENGİDE...

GİTTİ GENE PARALARRRRRR,,AĞLICAMMMMM:pr: :pr:

GUNAYDINNN Millet, bende cok calisiyorum o yuzden gec kalkiyorum... ne yapalim iste:mrgreen:

fiyatlar açıklandı arkadaşlar....(açıkçası biraz tuzlu kaçmış )

BUNGALOW : içinde sadece iki yatak bulunmaktadır
2 yatak günlük............................................ .......: 40 Ytl. ( 12 adet )

MOTEL ODALARI :
Festival süresince uygulanacak günlük konaklama fiyatları
1 double+3 tek yataklı oda........................... 135 Ytl. ( 1 Adet )
1 double+2 tek yataklı oda........................... 110 Ytl. ( 5 adet )
2 tek yataklı oda............................................. 60 Ytl. (15 adet )
3 tek yataklı oda............................................. 70 Ytl. ( 6 adet )
VILLA:
5 Tek yataklı 1+1........................................... 230 Ytl ( 1 Adet)

Son düzenleme:
Çok Para Be Yaaaaaaaaaaaaaaaa,,, NapmiŞ Bunlar...

TAMAMEN SIFIRI TÜKETİCEZ Galİba....

HİÇ Uyumasak 3 GÜn BİŞey Olmaz Aslinda Ama.....

MECİT;629450' Alıntı:
GÜRKAY ABİ,,BENİM İŞİM DÜZGÜN..
DÜN AKŞAM,,SÜREYYA PARKINDADIM,,ÇENGİDE...

GİTTİ GENE PARALARRRRRR,,AĞLICAMMMMM:pr: :pr:

senin yatıcak yerin yok oglum tabuttan kolların çıkacak :queen: niye haberimiz yok bi yanımıza gelmedin aynısını akhisarda yapalım.süreyya parkında çengiye para var festival pahalı ha yemezler oglum çengiye yarat festivalde uykusuz kal ne adamsın yaaa karnıma agrı girdi gülerken:queen:

GUNAYDINNN Millet, bende cok calisiyorum o yuzden gec kalkiyorum... ne yapalim iste:mrgreen:

sercan sende sende aynısı senıinde başına gelicek gece kuşları sizi:queen: bu dünyada işiniz işte sizi öteki tarafta görcem ben bakılım gece alemler nasıl oluyo sonra diyeceniz abiiiiiiii kurtar biziiiiiiiiiiiiii:queen:

Son düzenleme:
GÜrkay Abİ,,,gelem Akhİsarada Bİ GÜnah Çikartalim Bana...

Kİme Gİtcez Yaw????

senin yatıcak yerin yok oglum tabuttan kolların çıkacak :queen: niye haberimiz yok bi yanımıza gelmedin aynısını akhisarda yapalım.süreyya parkında çengiye para var festival pahalı ha yemezler oglum çengiye yarat festivalde uykusuz kal ne adamsın yaaa karnıma agrı girdi gülerken:queen:

sercan sende sende aynısı senıinde başına gelicek gece kuşları sizi:queen: bu dünyada işiniz işte sizi öteki tarafta görcem ben bakılım gece alemler nasıl oluyo sonra diyeceniz abiiiiiiii kurtar biziiiiiiiiiiiiii:queen:

o zaman bana sizin koyden bi kiz bulun bende birakayim bu alemi:mrgreen:

GÜrkay Abİ,,,gelem Akhİsarada Bİ GÜnah Çikartalim Bana...

Kİme Gİtcez Yaw????

benim tanidigim saglam bi papaz var Mecit im, uygun fiyata gunahlari siliyor... sen gel bu tarafa ayarlariz biseyler:mrgreen:

arkadaşlar duyurulur KEMAL(LİNKİNPARK) Kardeşimizin sıfır aldığı cbr125r için sözü var biliyorsunuz untturmayalım minik kardeşimize :cherry: bi pazarımızı ne yapalım onun vereceği ziyafet için ayıracağız:salut: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar