[Manisa - MT]

Yok Beeee,,bu Sercan Kesİn Fotomontaj YapmiŞtir Bu Fotoyu...baksana EĞreltİ Duruyo Zaten Arabada..

OĞlum Senİn Neyİne 4 Teker,,bİn Sen Endurona,,vur Kendİnİ DaĞa TaŞa Ormana.................

Yok Beeee,,bu Sercan Kesİn Fotomontaj YapmiŞtir Bu Fotoyu...baksana EĞreltİ Duruyo Zaten Arabada..

OĞlum Senİn Neyİne 4 Teker,,bİn Sen Endurona,,vur Kendİnİ DaĞa TaŞa Ormana.................

haklisin ben de sasirdim,araba biraz yamuk duruyor ama z4 bu sene boyleymis kardesim:queen:

bi selam vereyim dedim dostlara. Mecit o resim phptpshop muş baktırttım inanmayın sercana. hava sıcaklığı da 20 değil 16 C mış kandırıyor yani.

murat ilan et artık şu düğün tarihinide ona göre üyeler başlasın küçük altınları almaya , hazırlıksız yakalanmayalım o bakımdan :queen: :p

Yüklenmeyin Sercan kardeşime... tamam belki donan yerleri fotoğrafta görünmüyor olabilir ama altındaki de canavar gibi Z4 yani...:queen:

Neyse Manisa, görüşelim...

kardeşim haziranda allah nasip ederse. siz şimdiden kenara her ay bi 10 Ytl atın dursun lazım olacak. çok para lazım çookk bu işler ne de zormuş yaw

kardeşim haziranda allah nasip ederse. siz şimdiden kenara her ay bi 10 Ytl atın dursun lazım olacak. çok para lazım çookk bu işler ne de zormuş yaw

:queen: :sunny: ::koop:: ::belge:: ::winkwink ::cekic:: ::144:: ::146:: ::152:: ::156:: ::unsure:: ::stretche :santa: ANLADIN SEN BENİ WALLACE

KUŞ YUVAYA DÖNDÜ,,

SELAMLAR OLAAAAAAAAAAAAAAAAAA...............

:bounce: :bounce:

hoşgeldin kardeşim :cat: en kısa zamanda görüşelim:queen: anlatacakların vardır senin dimi canım:queen:

MECİT hoşgeldin kardeşim...bi mangal yapabiliriz bak işte ayarlayabilirsen pazar günü yaparız bişeyler...:cherry:

ABİLERİM SAĞOLUN,,HAVALAR NANEMOLLA,,HEM PAZAR GÜNÜ İŞLERİM VAR BİRAZ:bounce: ...

HAFTAİÇİ Bİ TOPLANTI YAPALIM ARTIKIN...

özlem artık toplantıda silah zoruyla konuştururuz hehe :mrgreen:

KonuŞmakmiii????
KÜÇÜk Dİlİmİ YutmuŞ Bulumaktayim ArkadaŞlar,,konuŞmak Ne MÜmkÜn...ben Susucam,,gÖzlerİm KonuŞacak....

HoŞbulduk Özlem..saĞol....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar