[Manisa - MT]

TUNCAY ABİ SORMA YAAA,,en çok buna kafam bozuluyor,,1000 km yol yaptık kazasız belasız,,eve 10 km kala kırdık camı,,ama abicim suç bende,,ne aklına güvenipte basarsın o kadar,,motorunda bir canı var demi,,

ahhh ahhhhh eşşek kafam ahhhhhhhh..neyse canımıza bişey olmadı ya çok şükür rabbime...

ARKADAŞLAR LÜTFEN TIKLAYIN.....

http://www.motosiklet.net/forum/duyurular/29158-manisa-mesir-festivali-motosiklet-karde-ili-i-bulu-mas-24-mart-2007-a.html

Son düzenleme:
bu gün manisada hava yağmurluya daha kimse uyanmadı herhalde kalkın artın uyanın kimsecikler yok yawww:farao:

Arkadaşlar ne zamn yolluyorsunuz resimleri, hadin gayriii...
Mecit zavallı kuşları ezdin dimi canice hala ön cam diyorsun, ayıp ayıp. o Hayvanlar tek eşli yahuuu.
Özlem walla ben kesin gidersin diyordum çanakkale olunca ama nasip olmadı demek, annenin yemeklerini de kargo yapalım burda yeriz üzme sen kendini...
Haydin toplantıda görüşebilmek ümidi ile sevgi ve esen ile kalın

Gürkay nasılsunnnn??? Walla herkes uyuyo daha.

Son düzenleme:
ewet arkadaşlar bi etkinlikten daha alnımızın akı ile çıktık,tüm gelen ve gelemeyen dostlarımızı verdikleri destekten dolayı kutlarım :rendeer:

artık daha ayrıntılı yaşanan veya yaşanamayan geziye dair ne varsa yüzyüze ilk toplantımızda konuşacağız.(gürkay'ın karizmayı çizmeye daha fazla gerek yok sanal ortamda)

bu arada tarihi belirlediğimizde sevdiğimiz kazandığımız bi abimiz TUNCAY abimizde var artık aramızda toplantılarımıza etkinliklerimize elinden geldiği kadar geleceğine söz verdi.(bizde ona bi jest yaparak bi toplantımızıda o'nun yanında misafiri olarak yaparız BALIKESİR'de)

şu an önümüzdeki ilk toplantımız MANİSA'da olacak. Tarihi belirleyeceğiz hep beraber, katılımın fazla olacağı kanaatindeyim ,çünkü arkadaşlarda ÇANAKKALE'ye gelememenin kuyruk acısı var.:queen:

İZMİR'den de arkadaşlarımızın geleceğini tahmin ediyorum...çünki önümüzde yapacağımız birkaç etkinlikte aktif rol alacaklarından artık onlarda bizden biri...zaten ne zaman ayrı oldular ki :p

HER ZAMAN önlü arkalı değilde YANYANA OMUZ OMUZA YÜRÜYEN ....

İZMİR'lisi-MANİSA'lısı-AKHİSAR'lısı-BALIKESİR'lisi... YOLLAR UZAK OLSADA GÖNÜLLER BİR OLSUN

Ne demek Serkancım Balıkesirde herzaman başımın üstünde yeriniz var.Balıkesirde veya Altınolukta sizleri misafir etmek bana onur verir gurur verir.Bu Cumartesi Manisadaki Güzel etkinliğinizde sizlerle birlikte olmayı çok isterdim.İnşallah başka zaman Cumartesi mümkün gözükmüyor.Perşembe günü İstanbula Fuara gidiyorum.İstediğiniz Motor modeli varsa sizler için seve seve görüntülerim.Zaten Ertesi günü İst. Fuar için açarız bi topik.Gürkay bu arada bende bi resmin daha var onu sana bi ara msn den ulaştırayım kerdeşim.Görüşmek üzere saygı ve sevgiler...

Ne demek Serkancım Balıkesirde herzaman başımın üstünde yeriniz var.Balıkesirde veya Altınolukta sizleri misafir etmek bana onur verir gurur verir.Bu Cumartesi Manisadaki Güzel etkinliğinizde sizlerle birlikte olmayı çok isterdim.İnşallah başka zaman Cumartesi mümkün gözükmüyor.Perşembe günü İstanbula Fuara gidiyorum.İstediğiniz Motor modeli varsa sizler için seve seve görüntülerim.Zaten Ertesi günü İst. Fuar için açarız bi topik.Gürkay bu arada bende bi resmin daha var onu sana bi ara msn den ulaştırayım kerdeşim.Görüşmek üzere saygı ve sevgiler...

abi sevinirim resmi yollarsan.buarada fuara motosikletlerlemi gidiyosunuz.hem bide galiba duyduğum kadarıyla şu günlerde çinli motolar sergileniyo.esas babacanlar 29mart-01nisan sergilenecek diye duydum bilgin olsun abi

Gürkay gittiğimiz 2, fuar yani 29 unda başlayan baba fuar diğeri zaten bitti.Motorlarla gitmiyoruz Arabayla bandırmaya gidip orda vasıtayı bırakıp feribotla karşıya geçiyoruz.Akşamına da geriye döneriz.Görüşmek üzere resmi yollucam ama msn kapalı .Bu arada macunları (mesir)fazla kaçırmayın .(banada ayırmayı unutmayın tabi) Görüşmek üzere...

yolun açık olsun tuncay abicim..benden selam söyle istanbuldaki güzel kızlara...

Manisaaaa..... siz var ya sizz....

Muhabbetiniz bol, dostluğunuz daim olsun iri-yarı şirin şeyler sizi :)

gitarrrr yarın akşam üstü bekliyorum bak, manisa mesir şenliklerine DUYURULAR bölümünde açtık topiği haberin olsun kardeşim....kesin bekliyoruz bak,camına taş atarım, tekerine çomak sokarım ,serçe'nin kafe önünde deli numarası yapar müşteri kaçırırız bak ona göre:queen:

Son düzenleme:
özlem örtmenim dükkanın önünü süpürüyodum hayırlı işler :queen: nerelerdesin sen ya özlettin kendini adın gibi...gidip görmüşün cbr ı nasıl aklına yattımı peki ?

özlem örtmenim dükkanın önünü süpürüyodum hayırlı işler :queen: nerelerdesin sen ya özlettin kendini adın gibi...gidip görmüşün cbr ı nasıl aklına yattımı peki ?

aklına yatmış yatmışta cebine yatmamışa benziyo.linkingparkla sohbetini okudum fena kızmışa benziyo:p

ARKADAŞLAR FORUMA BİR TOPİK AÇIYORUZ VE BİZİM "ÖZLEME" MOTOR PARASI BİRİKTİRMEK İÇİN YARDIM TOPLUYORUZ..:queen:
KIZCAĞIZ BU GİDİŞLE RÜYALARINA GİREN MOTOR YÜZÜNDEN UYKUSUZLUKTAN ÖLCEK...:pr:

TOPİK KONUSUNDA HEM FİKİRSEK,,BURDA BELİRTELİM VE AÇALIM TOPİĞİ,,

HADİ PAMUK ELLER CEBE...

Arkadaslar turkiyeye donmeme 3 ay kaldi :) simdiden asya 150 t mi satisa cikardim.. yeni alacagim motoru da buldum sonunda hyosung gt 650
fiyatida diger racinglere gore baya iyi 10-14 milyar arasi sifirlari..
2.el satan varmi forumda acaba?
bu motor hakkinda bilgiisi olan varmi ?saglammidir?

Arkadaslar turkiyeye donmeme 3 ay kaldi :) simdiden asya 150 t mi satisa cikardim.. yeni alacagim motoru da buldum sonunda hyosung gt 650

Son düzenleme:
ARKADAŞLAR FORUMA BİR TOPİK AÇIYORUZ VE BİZİM "ÖZLEME" MOTOR PARASI BİRİKTİRMEK İÇİN YARDIM TOPLUYORUZ..:queen:
KIZCAĞIZ BU GİDİŞLE RÜYALARINA GİREN MOTOR YÜZÜNDEN UYKUSUZLUKTAN ÖLCEK...:pr:

TOPİK KONUSUNDA HEM FİKİRSEK,,BURDA BELİRTELİM VE AÇALIM TOPİĞİ,,

HADİ PAMUK ELLER CEBE...

aaa bana bak kanka akşam akşam attırma kafamın tasını
kolay değil öyle aileden uzakk tek başına bi yaşam sürmek
ne kira derdin var ne başka bişeyyy ne anlıyacaksın be kanka :farao:

ARKADAŞLAR ŞU AN ANTALYADAYIM..ÜNİVERSİTE MAÇLARI DOLAYISIYLA 1 HAFTA BURDAYIM..ARA ARA GİRERİM İNTERNETE..SİZLERİ SEVİYORUM..BEN YOKKEN YARAMAZLIK YAPMAYIN,,RAHAT DURUN KİMSELERE SATAŞAMYIN(O KENDİNİ BİLİYOR):queen:

oooo 250likten 650liğe zıplamışsın çabucakkk
bu ne hız yaa iyi düşün derim
hele bu ara o kadar sık kaza haberi alıyoruzki forumda
ii seçim yapmak gerek
ben şevkini kırmış gibi olmıyımda:silent:
bu arada 3 ay kaldıysa yaz başı buradasınnnnn:p

Bugünlerde kendimi çok şanssız hissediyorum. Kutup ayısı denk gelmese bari, bir o kaldıydı zaten... :queen:

Mesir Şenlikleri için niyetlendim, lastik patladı, olay cumartesi akşamı vuku bulduğu için açık lastikçi bulma hayallerim iki günlüğüne ertelendi, şimdi de Bornova'da yaptıracak yer arıyorum, yok! :pr:
Motosiklet tamircileri lastik tamiri yapmıyor, lastikçiler motosiklet lastiği tamiri yapmıyor...:farao:

Bana yaklaşman bugünlerde size de bulaşabilir

Öpüyorum sizi Manisa MT. Hayatımın en çetrefilli anılarının geçtiği şehri bu kadar yakından takip edeceğimi hiç sanmazdım...

gitar kardeşim önemli olan sana bu şehri takip ettiren içindeki insanlar.bir zamanlar çetrefeilli anılar yaşamışsın şimdide güzel dostluklar yaşıyorsun.kardeşlerin hası izmirin gitarı kendine iyi bak serçeye selamlar öptüm:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar