[Manisa - MT]

dostlarım kardeşlerim hoş geldiniz.gazanız mubarek olaa:mrgreen: :mrgreen:
yidiğiniz içtiğiniz sizlerin olsun.Gördüklerinizi koyun çabuk topiğe.:bounce:

ayrı topik açacağız cavit ancak tuncay abi daha göndermedi resimleri onun makinede çoğu :pr:

hoş geLdinizzzz abiLerim;);) her ne kadar da ufak tefek sorunlarda olsa sağ saLim geriye dönmüşsünüz....sorun derken mecit abimin sorunu :p anladı o beni.... kuş desem yeterLii:p:p:p

keşke gidebilseydim şulecimm ya çok düşündüm gece basıp gitmeyi ama bugün iş vardı malesefff
ne güzel anneciğimin yemeklerini yer
kardeşime sarılır uyurdumm
fena bastın yarama :pr:

üzülme özlem cim birgünde senin için aile ziyareti düzenleriz. anneciğinin o güzel yemeklerini hep birlikte yeriz :rendeer:

gitar,şule,siz bizim gerçek dostlarımızsınız zamanla anlaşılıyor herşey , eksiğimiz varsa affedin,geldik ALLAH'ın izni ile :rendeer: en kısa zamanda topiği açıp koyacağız resimleri çok kaliteli, eğlenceli bi o kadar da huzurlu bi gezi ve görevi yerine getirdik.

sevgili lodos kalpler karşılıklı:rendeer:
evet arkadaşlar yazılardan sağsalim döndüğünüzü sevinçle okudum. gözümüz aydın. en kısa zamanda topicte resimlerle birlikte paylaşalım yaşadığınız güzellikleri. merakla bekliyoruz.
sevgiler

Abla var yaa, bundan sonra bu gitmeyenler gezi yapalım, gezelim demesin, ağzımı fena açarım.

Neyse, abla, istersen yarın Serçe'nin yanına gidelim?

Kaskın yanındaysa alırım seni...

boşver alicim üzülme biz kendimizde yeteriz. yarın gündüz serçeye uğramak istiyorum sende orada olursan çok sevinirim. özledim sizi vallaha. müsait olursan haberleşelim gelin kızı ziyarete gidelim beraber ok???

Son düzenleme:
arkadaŞLar abiLerim abLaLarım önceLikLe seLamLAR..ben sercan...bana kısaca sEcO DİoLar...manisa merkEzdeniMm...motoruMm MONDiaL 110 ft :) her ne kadar ufakta oLsa o benim motoruMm...!!!BU MERAkı mecit abimDen kaptım...burayı öneren oduRr...bu arada sitede emeği geçen herkese çok teşekkür ederim..aranızda oLmaktan mutLuyum!!!herkese hoş sohbetLer

kopacak millet kopacak eyyyyyyy,,,ne yedik ne içtik....

hayatımda bir ilk aşkımda ağladım,,,bide cumartesi günü ŞEHİTLİKTE arkadaşlar..bence bir türk evladı için kutsal yerlerden biridir ÇANAKKALE,,

MUTLAKA GİDİN VE GÖRÜN DOSTLARIM...

seco45 hoşgeldin kardeşim görüşmek tanışmak etkinliklerde beraber olmak dileği ile MECİT sana tavsiye etmişse bizim aileyi ,sende bizler kadar bu siteye aileye yakışırsın demektir.En kısa zamanda tanışmak kaynaşmak ümidi ile...

GELDİK DOSTLAAAARRRR....Hepinizi çokk özledik... :rendeer: :rendeer: :rendeer:

seco45 hoşgeldin kardeşim görüşmek tanışmak etkinliklerde beraber olmak dileği ile MECİT sana tavsiye etmişse bizim aileyi ,sende bizler kadar bu siteye aileye yakışırsın demektir.En kısa zamanda tanışmak kaynaşmak ümidi ile...

GELDİK DOSTLAAAARRRR....Hepinizi çokk özledik... :rendeer: :rendeer: :rendeer:

eyvallah abi ilgin için çok sağoL...umarım yakın zamanda tanışırızzz!!!

özlem hoşbulduk,valla sensiz ASSOS'u da gezip kahvaltı yaptık çanakkale'den dönüşte ama:p
çok huzurlu(koy), kaliteli(oteller) ve tarihi(kale) bir yer, tekrar gideceğiz nasipse hep beraber...

siz bana nispet yapın ben burda çalışırken assosa gidin yiyin çanakkalede balıkları için rakıları ama az kaldı yaz gelsin kimse tutamaz beni assos burnumda tütüyorrr

üzülme özlem cim birgünde senin için aile ziyareti düzenleriz. anneciğinin o güzel yemeklerini hep birlikte yeriz :rendeer:

istediğinizyemek olsun şule annem sebze uzmanııı tabi yiyebilene :queen:

arkadaŞLar abiLerim abLaLarım önceLikLe seLamLAR..ben sercan...bana kısaca sEcO DİoLar...manisa merkEzdeniMm...motoruMm MONDiaL 110 ft :) her ne kadar ufakta oLsa o benim motoruMm...!!!BU MERAkı mecit abimDen kaptım...burayı öneren oduRr...bu arada sitede emeği geçen herkese çok teşekkür ederim..aranızda oLmaktan mutLuyum!!!herkese hoş sohbetLer

hoşgeldin seco

Arkadaşlar Epeydir takip edemedim sayfayı. Herkes iidir umarım. Çanakkaleye giden arkadaşlar döndünüz dimi....
Bizde 35 motorluk bir grup olarak çanakkaleye giderken 2 arkadışımız kaza geçirdi. Şu an durumları iyiye gidiyor. Öyle bir kazadan allah kurtardı arkadaşlarımızı. Yoldan geçerken durumu görüp ilgilenen Mecit, Gürkay ve diğer arkadaşlara teşekkürler.
BU arada motoru Manisa ya getirdim sonunda...

siz bana nispet yapın ben burda çalışırken assosa gidin yiyin çanakkalede balıkları için rakıları ama az kaldı yaz gelsin kimse tutamaz beni assos burnumda tütüyorrr

istediğinizyemek olsun şule annem sebze uzmanııı tabi yiyebilene :queen:

hoşgeldin seco

hoşbulduk abi...!!!
.ilginize teşekkür ederim...

Arkadaşlar Epeydir takip edemedim sayfayı. Herkes iidir umarım. Çanakkaleye giden arkadaşlar döndünüz dimi....
Bizde 35 motorluk bir grup olarak çanakkaleye giderken 2 arkadışımız kaza geçirdi. Şu an durumları iyiye gidiyor. Öyle bir kazadan allah kurtardı arkadaşlarımızı. Yoldan geçerken durumu görüp ilgilenen Mecit, Gürkay ve diğer arkadaşlara teşekkürler.

abi geldik kazasız belasız,,tabi ben manisaya 10 km kala muradiyede orman fidanlığının önünde güvercin sürüsüne dalıpta ön camı(giwi-300 ytl:pr: :pr: )kırmamı saymazsak...
motor manisada artık haaa,,oh oh,,müsait olduğun bir akşam dolaşalım motorla abi...birer nescafe içelim,,mesir restaurantta.

öncelikle seco45 dostum aramıza hoşgeldin:cat:

sevgili dostum kardeşim dondurmania biz insanlık vazifemizi yaptık arkadaşlarınız için çok üzüldük allah acil şıfalar versin.en kısa zamanda görüşmek ümidiyle selamlar:cat:

bu arada kardeşim mecitim haberimiz olmadı dostum sanada geçmiş olsun allah beterinden saklasın verilmiş sadakan varmış kardeşim.

diyer dostlarada selamlar sağ salim çanakkale gezimizden döndük.en kısa zamanda tüm dostlar görüşmek ümidiyle :rendeer:

abi geldik kazasız belasız,,tabi ben manisaya 10 km kala muradiyede orman fidanlığının önünde güvercin sürüsüne dalıpta ön camı(giwi-300 ytl:pr: :pr: )kırmamı saymazsak...
motor manisada artık haaa,,oh oh,,müsait olduğun bir akşam dolaşalım motorla abi...birer nescafe içelim,,mesir restaurantta.

Mecit geçmiş olsun .Aman ya sana bişey olmamışya o kadar yol gelip 10 km kala olacak şeya bak yine yeniden geçmiş olsun kardeşim gözlerinden öptüm

ooonurrrrr gözün aydınnnn
sevindimmmm motoru getirmene gözün aydın

bu arada arkadaşlarınız için çok üzüldüm
ii bir doktora düşmüşler şanslılar benimde doktorumdu kendileri
bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını dilerim

ewet arkadaşlar bi etkinlikten daha alnımızın akı ile çıktık,tüm gelen ve gelemeyen dostlarımızı verdikleri destekten dolayı kutlarım :rendeer:

artık daha ayrıntılı yaşanan veya yaşanamayan geziye dair ne varsa yüzyüze ilk toplantımızda konuşacağız.(gürkay'ın karizmayı çizmeye daha fazla gerek yok sanal ortamda)

bu arada tarihi belirlediğimizde sevdiğimiz kazandığımız bi abimiz TUNCAY abimizde var artık aramızda toplantılarımıza etkinliklerimize elinden geldiği kadar geleceğine söz verdi.(bizde ona bi jest yaparak bi toplantımızıda o'nun yanında misafiri olarak yaparız BALIKESİR'de)

şu an önümüzdeki ilk toplantımız MANİSA'da olacak. Tarihi belirleyeceğiz hep beraber, katılımın fazla olacağı kanaatindeyim ,çünkü arkadaşlarda ÇANAKKALE'ye gelememenin kuyruk acısı var.:queen:

İZMİR'den de arkadaşlarımızın geleceğini tahmin ediyorum...çünki önümüzde yapacağımız birkaç etkinlikte aktif rol alacaklarından artık onlarda bizden biri...zaten ne zaman ayrı oldular ki :p

HER ZAMAN önlü arkalı değilde YANYANA OMUZ OMUZA YÜRÜYEN ....

İZMİR'lisi-MANİSA'lısı-AKHİSAR'lısı-BALIKESİR'lisi... YOLLAR UZAK OLSADA GÖNÜLLER BİR OLSUN

Son düzenleme:
ewet arkadaşlar bi etkinlikten daha alnımızın akı ile çıktık,tüm gelen ve gelemeyen dostlarımızı verdikleri destekten dolayı kutlarım :rendeer:

artık daha ayrıntılı yaşanan veya yaşanamayan geziye dair ne varsa yüzyüze ilk toplantımızda konuşacağız.(gürkay'ın karizmayı çizmeye daha fazla gerek yok sanal ortamda)

bu arada tarihi belirlediğimizde sevdiğimiz kazandığımız bi abimiz TUNCAY abimizde var artık aramızda toplantılarımıza etkinliklerimize elinden geldiği kadar geleceğine söz verdi.(bizde ona bi jest yaparak bi toplantımızıda o'nun yanında misafiri olarak yaparız BALIKESİR'de)

şu an önümüzdeki ilk toplantımız MANİSA'da olacak. Tarihi belirleyeceğiz hep beraber, katılımın fazla olacağı kanaatindeyim ,çünkü arkadaşlarda ÇANAKKALE'ye gelememenin kuyruk acısı var.:queen:

İZMİR'den de arkadaşlarımızın geleceğini tahmin ediyorum...çünki önümüzde yapacağımız birkaç etkinlikte aktif rol alacaklarından artık onlarda bizden biri...zaten ne zaman ayrı oldular ki :p

HER ZAMAN önlü arkalı değilde YANYANA OMUZ OMUZA YÜRÜYEN ....

İZMİR'lisi-MANİSA'lısı-AKHİSAR'lısı-BALIKESİR'lisi... YOLLAR UZAK OLSADA GÖNÜLLER BİR OLSUN

senden büyük siyasetçi olur valla serkan abi gozüm korktu:queen: .buarada beni düşündüğün için sagol sanal alemin maskotu benim galiba:thumleft: :flower: ::deliir:: ::alkiis:: ::haapppy: ::biggrinn ::piloot:: ::fool:: ::jester:: ::148:: ::151:: ::thanks:

bütün dostlarımı seviyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar