keşke gidebilseydim şulecimm ya çok düşündüm gece basıp gitmeyi ama bugün iş vardı malesefff
ne güzel anneciğimin yemeklerini yer
kardeşime sarılır uyurdumm
fena bastın yaramar:
gitar,şule,siz bizim gerçek dostlarımızsınız zamanla anlaşılıyor herşey , eksiğimiz varsa affedin,geldik ALLAH'ın izni ile :rendeer: en kısa zamanda topiği açıp koyacağız resimleri çok kaliteli, eğlenceli bi o kadar da huzurlu bi gezi ve görevi yerine getirdik.
Abla var yaa, bundan sonra bu gitmeyenler gezi yapalım, gezelim demesin, ağzımı fena açarım.
Neyse, abla, istersen yarın Serçe'nin yanına gidelim?
Kaskın yanındaysa alırım seni...
seco45 hoşgeldin kardeşim görüşmek tanışmak etkinliklerde beraber olmak dileği ile MECİT sana tavsiye etmişse bizim aileyi ,sende bizler kadar bu siteye aileye yakışırsın demektir.En kısa zamanda tanışmak kaynaşmak ümidi ile...
GELDİK DOSTLAAAARRRR....Hepinizi çokk özledik... :rendeer: :rendeer: :rendeer:
özlem hoşbulduk,valla sensiz ASSOS'u da gezip kahvaltı yaptık çanakkale'den dönüşte ama
çok huzurlu(koy), kaliteli(oteller) ve tarihi(kale) bir yer, tekrar gideceğiz nasipse hep beraber...
üzülme özlem cim birgünde senin için aile ziyareti düzenleriz. anneciğinin o güzel yemeklerini hep birlikte yeriz :rendeer:
arkadaŞLar abiLerim abLaLarım önceLikLe seLamLAR..ben sercan...bana kısaca sEcO DİoLar...manisa merkEzdeniMm...motoruMm MONDiaL 110 fther ne kadar ufakta oLsa o benim motoruMm...!!!BU MERAkı mecit abimDen kaptım...burayı öneren oduRr...bu arada sitede emeği geçen herkese çok teşekkür ederim..aranızda oLmaktan mutLuyum!!!herkese hoş sohbetLer
siz bana nispet yapın ben burda çalışırken assosa gidin yiyin çanakkalede balıkları için rakıları ama az kaldı yaz gelsin kimse tutamaz beni assos burnumda tütüyorrr
istediğinizyemek olsun şule annem sebze uzmanııı tabi yiyebilene :queen:
hoşgeldin seco
Arkadaşlar Epeydir takip edemedim sayfayı. Herkes iidir umarım. Çanakkaleye giden arkadaşlar döndünüz dimi....
Bizde 35 motorluk bir grup olarak çanakkaleye giderken 2 arkadışımız kaza geçirdi. Şu an durumları iyiye gidiyor. Öyle bir kazadan allah kurtardı arkadaşlarımızı. Yoldan geçerken durumu görüp ilgilenen Mecit, Gürkay ve diğer arkadaşlara teşekkürler.
BU arada motoru Manisa ya getirdim sonunda...
abi geldik kazasız belasız,,tabi ben manisaya 10 km kala muradiyede orman fidanlığının önünde güvercin sürüsüne dalıpta ön camı(giwi-300 ytlr:
r: )kırmamı saymazsak...
motor manisada artık haaa,,oh oh,,müsait olduğun bir akşam dolaşalım motorla abi...birer nescafe içelim,,mesir restaurantta.
Arkadaşlar Epeydir takip edemedim sayfayı. Herkes iidir umarım. Çanakkaleye giden arkadaşlar döndünüz dimi....
Bizde 35 motorluk bir grup olarak çanakkaleye giderken 2 arkadışımız kaza geçirdi. Şu an durumları iyiye gidiyor. Öyle bir kazadan allah kurtardı arkadaşlarımızı. Yoldan geçerken durumu görüp ilgilenen Mecit, Gürkay ve diğer arkadaşlara teşekkürler.
BU arada motoru Manisa ya getirdim sonunda...
ewet arkadaşlar bi etkinlikten daha alnımızın akı ile çıktık,tüm gelen ve gelemeyen dostlarımızı verdikleri destekten dolayı kutlarım :rendeer:
artık daha ayrıntılı yaşanan veya yaşanamayan geziye dair ne varsa yüzyüze ilk toplantımızda konuşacağız.(gürkay'ın karizmayı çizmeye daha fazla gerek yok sanal ortamda)
bu arada tarihi belirlediğimizde sevdiğimiz kazandığımız bi abimiz TUNCAY abimizde var artık aramızda toplantılarımıza etkinliklerimize elinden geldiği kadar geleceğine söz verdi.(bizde ona bi jest yaparak bi toplantımızıda o'nun yanında misafiri olarak yaparız BALIKESİR'de)
şu an önümüzdeki ilk toplantımız MANİSA'da olacak. Tarihi belirleyeceğiz hep beraber, katılımın fazla olacağı kanaatindeyim ,çünkü arkadaşlarda ÇANAKKALE'ye gelememenin kuyruk acısı var.:queen:
İZMİR'den de arkadaşlarımızın geleceğini tahmin ediyorum...çünki önümüzde yapacağımız birkaç etkinlikte aktif rol alacaklarından artık onlarda bizden biri...zaten ne zaman ayrı oldular ki![]()
HER ZAMAN önlü arkalı değilde YANYANA OMUZ OMUZA YÜRÜYEN ....
İZMİR'lisi-MANİSA'lısı-AKHİSAR'lısı-BALIKESİR'lisi... YOLLAR UZAK OLSADA GÖNÜLLER BİR OLSUN
gürkay, biz de seni seviyoruz abi.