gürkay,
abicim bir dahaki dönem beraber harcarız beraber öderiz kredi kartını ne demekburadan bir başlık da sana açarız ama biz izmir'den izin almadan yapamıyoruz malum :queen: Hacıya sormak lazım
sevgili gitarım kime sorcaksan sor hacıyamı hocayamı yoksa serçeyemiderrrrmişim kardeşim benim ilgine sagol bak bi sen yazdın cevap.işin içine para girince manisa bile kardeşini dışladı ama izmirden kardeşim benim yanımda benim sırtım yere gelmez evel allah gitar çalıcek ben söyliyecem sonrada gelsin paralar tanırsam bida sizi iki olsun o zaman:queen:sizi gidi manisa sizi:salut:
sende amma ağladın be gürkay abi,,,çuvalla yapmışın parayı ambara,,ha
len para yok diye ağlıyosun..benim 3 kuruşluk maaşımamı gözü diktin kardeşim.vermiyorum para mara yahu,,kimle yiyip içtisen,,onla beraber öde,,
yalanmı serkan abi???:queen:
:queen: :queen: :queen: tanımıyom ben sizi...
ilkönce huzurevine gidelim arkadaşlar..manisada var ,,hatta benim bir arkadaşımın babası kalıyor..ben bu işi perşembe çözücem..takip edin...
bu ne güzellik ya,,manisa mt ne hareketli,,aman aman aman..nazar değmesin..
bundan adım gibi eminimki,,kardeşim(özlem) bana asla ama asla kırılmaz..bilir benim kötü gün dostu olduğumu,,geceyarısı 3-5 farketmez,,kalkar gider ona yeni bir yurt bulur,,eşyalarını sırtımda taşırım,,aradan 2 gün geçmez gene yeni bir yurt bulurum,,gene arabaya yükleriz eşyaları,,taşınırız,, aradan gene 2 gün .......................................!!!r: :queen: :queen:
kankam benim sen çok yaşa....
slm manisa mt...........................
slm manisa mt...........................
geldim dostlarımmmm. bu kadar dayanabildim hasretinize. sizleri çok ama çoookkk seviyorum. inanın.hepinizi özledimmmm.