[Manisa - MT]

MMANİSA MT li arkadaşlarım
Sevgililer gününüzü kutlar,sevginin esirgenmediği günlerde hepinize ayrı ayrı mutluluklar dilerim..:rendeer:

MMANİSA MT li arkadaşlarım
Sevgililer gününüzü kutlar,sevginin esirgenmediği günlerde hepinize ayrı ayrı mutluluklar dilerim..:rendeer:

ablam yazılarını görmek ne güzel :rendeer: inşallah en yakın zamanda görüşüp hasret gidermek dileği ile:)

Son düzenleme:
orcathemaster dostum aramıza hoş geldin.en yakın zamanda görüşmek üzere,
kardeşim.

uyuma manisa mtttttttttt,,,şuraya bak yaa,,kimseler yok,,tabiiiii millet sevgililer gününü kutluyor...tabi tabi sizde haklısınız....
boşwer sen ORHAN BABA bunları,,söyle sen dil yarasını,,içelim biz....

hadiiiii hayırlı traşlar........

uyuma manisa mtttttttttt,,,şuraya bak yaa,,kimseler yok,,tabiiiii millet sevgililer gününü kutluyor...tabi tabi sizde haklısınız....
boşwer sen ORHAN BABA bunları,,söyle sen dil yarasını,,içelim biz....

hadiiiii hayırlı traşlar........

ya mecit allah seni bizden eksik etmesin ,akşam akşam güldürdün bizi ,senide güldürsün iyimi...:mrgreen:

mecit kardeşim manisada güzel bi mekan varsa çalgılı çengili bi akşam gelelim akhisar grubu şöyle bi kafaları çekelim ne dersin yada sen gel akhisara yanlız içmiyen birini bulki dönüş problem olmasın aynısı bizim içinde geçerli tabi:mrgreen:

bak görücen ne gün görmemiş muhabbetler var bizde(tabi kafayı bulunca):queen:

benim favori logom bu !!!

birde bu var...mt logo seçenekler çoğalıyor :)

Bu nasıl ?

gürkay kardeşime katılıyorum serkan ikinci iyi olmuş.

mecit gürkayın dediği gibi gel bir gün içelim güzellşelim kardeş.

keşş manisa mt vallahii:) :mrgreen:

Son düzenleme:
serkan abicim 1inci logo daha iyi yani daha canlı gösteriyo bu sadece benim fikrim genede sen bi bak yani:rendeer:

bilemiyorum. ilk ikisi çok iyi. ilkinde tanıdık ve bildik renkler. uyum çok güzel. ikincisinde renk cümbüşü daha farklı. uçuk ve özgürlüğü ifade ediyor. kararsızım. yazı tura atalım. ya da özgürlüğüne düşkün birisi olarak mavi diyorum.

birinci logoyu tişört üzerinde düşünemiyorum bile çok iyi :cat:
neden?
çünki akılda kalıcı sade
diğeri kalabalık ve dikkatli bakmak gerekiyor

biz bunu istemiyoruz ki, akılda kalmak ve hatırlanmak istiyoruz
markalaşmak, ayrı bi strateji ,ticari politika gerektirir.

gruplar ve diğer fikir birlikteliği olan toplulukların örgütlenme ,teşkilatlanma psikolojilerinin ilk adımları akılda kalmak ve markalaşmaktır,
birazda öyle düşünün...
manisa-mt geliyo, kim ne derse desin :rendeer:

bu grupta benim için cok degerli insanlar var, bazilariyla tanismadim ama eminim ki onlarda oyledir...

Merhaba,
Manisalı dostlarımızın bazıları ile tanışmak nasip oldu fakat oradaki dostların daha fazla olduğundan eminim:) ne yazıkki son toplantınıza gelemedim/dik. Bir sonrakine geleceğiz nasip olursa.
Lodos kardeş, ilk logo bayağı hoş olmuş ben oyumu ondan yana kullanıyorum.

Selamlar ve görüşmek tanışmak üzere.
Özer

benim favori logom bu !!!

birde bu var...mt logo seçenekler çoğalıyor :)

Bu nasıl ?

sercan kapımız her zaman açık biliyorsun, tekrar söylememe gerek yok...sen bizim dostumuz değil kardeşimizsin(en azından benim .gürkay'ın,ferhat'ın) :)

özer dostum , bir sonraki toplantımız pazar günü (ama bizim toplantılarımız biraz farklı oluyo çalgılı çengili:p )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar