18/02/2007 Pazar MANİSA GRUBU Mangal partisi (davetiyeler iki kişiliktir ) :P

18/02/2007 tarihinde MANİSA GRUBU olarak hem toplantı , hemde haftasonu eğlencesi olarak bi mangal partisi organize ediyoruz.

Aile ortamında ve tadında olacak bu güzel haftasonu etkinliğine tüm dostlarımızı bekliyoruz...

Ayrıca bu eğlenceli haftasonu faaliyetine gelemeyen manisa grubu üyesi arkadaşlarımız o gün alınacak logo ile ilgili kararı kabul etmiş varsayılacaktır.

NOT: Katılım sayısı tam belli olmadığından alınacak kırmızı ve/veya beyaz et ve diğer malzemeler son saat temin edilecek. (genel masraf katılımcılar arasında eşit paylaşılacaktır)

YER: AKHİSAR-ZEYTİNLİOVA GÖLET'İ

irtibat için tel : 0 532 287 38 99

TARİH : 18/02/2007 PAZAR

SAAT : 12:00

KATILIM LİSTESİ...

LODOS+1

GÜRKAY+1

RACİNGİSKİ+1

MECİT+1 (hele şükür :p )

BELİFELESS+1 (anam anaaaam :cherry: )

DONDURMANİA

DENİSSS125

FAVORİİ

LİNKİNPARK

MADBİKERMERT+1

SERRA45+1

deepimpact+1

kamberhan+100 :cherry:

ooooohooooooo... Bu Manisa'lilarda cok oluyor ama, bu ne kardesim yaa, millet motorlari garaja cekeli 3 ay oldu bunlar daha etkinlik party falan diyo...
hadi bakalim afiyet olsun... size bol eglenceler diliyorum,

serkan abi bu arada etkinlikleri hep Akhisarda yapiyonuz, duyduguma gore yenge izin vermiyomus artık Akhisardan dısarı cıkmana, dogru mu abi?

abii ben bişi yemicemm valla gecen günn yedırdınn maff oldumm

patlıcaktımmm vallaa

pazara daa azz kaldıı be sabırsızlıklaaa beklıyorumm

herkeşşlerii beklıyoruzz

(BBRR) barış abi TEŞEKKÜR EDERİM ...

bekleriz,başımız üzerine.

sercan eşeleme bişey çıkaramazsın :mrgreen: senide bekleriz...:wiinkk:

linkinpark(kemal) arıza yapma pazar günü:p

oo super olacak gibime geliyor serkan abi bende geliyorum ısınma turlarına basladım daha 3 gun once:queen: senin anlayacagın unutmamısım motor kullanmayı halan bomba gibiyim:cat: demiştim ama donusum muhtesem olacak die ^_^

VALA 3 GÜNDEN BERİ YEMEK YEMİYOM MANGAL VARDİYE BAK ONA GÖRE KUZUMU KESERSİNİZ ANLAMAM KURT GİBİ AÇIM:queen: :queen: :cherry:

ALLAH gözünüzü doyursun be:p abicim korkuttunuz beni grupta 100 kg dan aşağı bi ben ,bi iski, bide mert var herhalde ,olum siz dünyayı yersiniz be :queen:

sen ,gürkay,mecit,kemal gelirken (10'ar kg) kıyma getireceksiniz yok başka yolu, anca size yeter :queen: :queen: herifler aç kurt gibi kurulup duruyolar pazar gününe yaaa:silent:
ne yapsak ne etsek acaba...:pr:

ALLAHHHHHHH yaşadık hafta sonu mangal kırmızı et rakı (bunu ben ekledim)

çünkü dönüşüm yok geceyi buradaki evimizde geçireceğim :cherry:

gelecek arkadaşlar kusura bakmayın bukadar olsun ev sahibiyiz dimi ama :queen:

MECİİİİİİİİTTTTTT...Kusura bakma kardeşim :p

Pazar günü eşimin semineri var. biz gelemiyoruz.::angry2:: şakaaaaaaa. aslında doğru ama sırf piknik için ekecek. sevildiğinizi bilin valla.

ALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH,,,,MANGALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL VARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR,,

DANA ÇEVİRSEK AZDIR HA....gürkay abi telaşlanma söför getiriyom yanımda rakının dibine vurcaz...

serkan abi sen hiç telaşlanma abi,,biz 100 kg ve üzeri arkadaşlar kendia ramızda organize olduk,,kendi mangalımızı(4 mt) ve kendi etimizi (20 kg) getiriyoruz..sizi hiç ama hiç üzmücez,,korkmayın açta bırakmıcaz....:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ya mecit yırtınıyorum günlerdir ne zaman şu mangal partisi diye senin yaptığına bak kanka listeye beni eklememişsin ayıp...:pr:

ne o manisa mt arkadaş değilmiyiz bizi niye davet etmiyorsunuz eger buyur gel derseniz hava güzel olursa oradayım saygılar.

eyvah

ALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH,,,,MANGALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL VARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR,,

DANA ÇEVİRSEK AZDIR HA....gürkay abi telaşlanma söför getiriyom yanımda rakının dibine vurcaz...

ne birisi rakımı dedi tamam dır ben de o gece eve gitmem plur biter yazlıkta kalcam :queen: :queen: :pr: :salut: :mrgreen: :cherry: :wiinkk:

serkan kardeş seni z.ova yaşatma ve koruma derneğinin fahri reklam tanıtım elçisi ilan ediyorum.:p :p gölet fotoları süper olmuş dostu

Son düzenleme:
YAW erhan kırıcam kafanı ha..ulan topik bugün açıldı,,ben haber vermeden senin haberin olmuş işte..ne yırtınıyon...

pazar gel akhisara...

ben arabayla gidicem duyurulur...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar