[Manisa - MT]

serkan abi haftaya pazar yapalım mangalı..bnm hanımda gelicek haftaya,,muhteşem bi gölet partisi yapalım emi???*

ooo kankaaaa yenge geliyorrr demek
gözünnn aydınnn
18 pazarrrr ne dersinizzz
23-24 ü ben yokuummmm

ayıpsınız...mangal dedinizmi akan sular durur :queen:

hava müsait olur inşallah tadı çıksın (gerçi küresel ısınma sayesinde bahar gibi bi kış yaşıyoruzda neyse :silent: )

iskide alsın gelsin yengeyi ,ben alırım,özlem banko:p ,kemalciğimi unutmayalım:mrgreen:

gürkay kıldır yündür ama hanımı alıp oda gelir :queen:

şöyle ailece ( büyük bi aile oldu bu :cherry: ) bi eğlenelim

bu arada MANİSA grubunun logo ve stiker çalışmalarını başlattım mecit müjdeeee:wiinkk:

mangal olayında tasarım aşamasındaki logoların örneklerinide getiririm hep beraber hangisinin olacağına ne gibi değişiklikler olacağına karar veririz...

biri bizi durdursuuuun:queen:

hobaaaa
haftaya pazar mangallllll
kimm tutar manisa mtyii
kışın böleyse yaza daha da coşar bu manisalılarrr :mrgreen: :mrgreen:
bu topiciği açmak senin ellerinden öper serkann

stickerlarıda merakkkk ediyorummmmm
kemali unutmayınn heeee
çok sakin çocuk zaten kaynamasın arada :p

ya siz gene ne yaramazlıklar yapıyosunuz bakayım? mangal falan. ulen iyi ki iki gün nete girmedik yav. valla neti gücellemediğim zaman konuları kaçırıyorum. bu ne hız. tamam tamam. yapalım şööleeee bi mangal sefasıı. havalar zaten öle aman aman soğukta değil. aslında kar yağsaydı daha keyifli olurdu diyorum. şölee lapa lapa. değil mi?

ben geldim

ayıpsınız...mangal dedinizmi akan sular durur :queen:

hava müsait olur inşallah tadı çıksın (gerçi küresel ısınma sayesinde bahar gibi bi kış yaşıyoruzda neyse :silent: )

iskide alsın gelsin yengeyi ,ben alırım,özlem banko:p ,kemalciğimi unutmayalım:mrgreen:

gürkay kıldır yündür ama hanımı alıp oda gelir :queen:

şöyle ailece ( büyük bi aile oldu bu :cherry: ) bi eğlenelim

bu arada MANİSA grubunun logo ve stiker çalışmalarını başlattım mecit müjdeeee:wiinkk:

mangal olayında tasarım aşamasındaki logoların örneklerinide getiririm hep beraber hangisinin olacağına ne gibi değişiklikler olacağına karar veririz...

biri bizi durdursuuuun:queen:
aferi ya benden habersiz mangal ha yahu bizdemı evlensek ne kalmadı zaten surda 2hafta sonra önce vatan diye bagırcaz offfffffffffffffffff offfffff:pr: :pr: :pr: :salut: :salut: :pale:

evet
özlemdi değilmi yanlış hatırlamıyorsam

tabiya bu abi ya cevirelim hebberaber
:queen: :queen: :rendeer:

Son düzenleme:
ferhat sen kayıpsın abicim :cherry: haber vereceğiz ama ulaşana aşk olsun neyse tabii sende varsın söylemeye gerek yok :wiinkk:

bu arada bir kaç ufak çalışmanın örneklerini veriyorum can sıkıntısından uğraştım fikirlerinizi alalım lüften...

ya siz gene ne yaramazlıklar yapıyosunuz bakayım? mangal falan. ulen iyiki iki gün nete girmedik yav. valla neti gücellemediğim zaman konuları kaçırıyorum. bu ne hız. tamam tamam. yapalım şööleeee bi mangal sefasıı. havalar zaten öle aman aman soğukta değil. aslında kar yağsaydı daha keyifli olurdu diyorum. şölee lapa lapa. değil mi?

yaaa iskenderrr bende bi zamanlarrr 2 güüünnn girememiştim bi bakmıştımmm göll başı mangallar yapılmışşş
forumdan kopmaya gelmiyor zatenn anında coşuyorlarrr gaza gelipp :p

aferi ya benden habersiz mangal ha yahu bizdemı
evlensek ne kalmadı zaten surda 2hafta sonra önce vatan diye bagırcaz offfffffffffffffffff offfffff:pr: :pr: :pr: :salut: :salut: :pale:
:queen: :queen: :rendeer:

::plus1::

Serkan Abİ 3. Logo Benden GeÇerlİ Notu Aldi..bendemİ Bİraz ÇaliŞsam Acaba Logo Üzerİnde...

ooohh manisa mt duramıyo yerinde anlaşılan. Pazar günü bir aksilik olmassa bende varım mangal partisinde.
Serkan eline sağlık güzel olmuş ilk çalışmalar bence 5. daha güzel derim. Mangal dumanı altında görüşmek üzere...

Serkan Abİ 3. Logo Benden GeÇerlİ Notu Aldi..bendemİ Bİraz ÇaliŞsam Acaba Logo Üzerİnde...

MECİT durduğun kabahat...ne kadar çok örnek o kadar çok seçenek :wiinkk:

ooohh manisa mt duramıyo yerinde anlaşılan. Pazar günü bir aksilik olmassa bende varım mangal partisinde.
Serkan eline sağlık güzel olmuş ilk çalışmalar bence 5. daha güzel derim. Mangal dumanı altında görüşmek üzere...

ne demek dostum... tabiki bekleriz ,çekirdek manisa mt nin keyifli bi haftasonu aktivitesi bu, sonuçta bizbize yani :cat:

Son düzenleme:
ABİ LOGOLAR İYİ OLMUS ARTIK SIZ BÜYÜMÜZ OLDUNUZ İCİN BİZE BİSEY DÜSMEZ SİZ EN DOGRUSUNU YAPIN ARTIK :queen: ::kalbim:: ::coool:: :queen: :queen:

:queen:
aferi ya benden habersiz mangal ha yahu bizdemı evlensek ne kalmadı zaten surda 2hafta sonra önce vatan diye bagırcaz offfffffffffffffffff offfffff:pr: :pr: :pr: :salut: :salut: :pale:

inal sende gelıyosun mangala diymi
:queen: :rendeer:

Son düzenleme:
bu çalışmalar tam bi fikir birliği ve herkezin ortak olurunu (manisa grubu) aldıktan sonra kesinleşecek zaten pazar biraraya geldiğimizde uzun uzun konuşuruz...

olmadı profesyonel yardım da alabiliriz şirketin bizim reklam tasarım elemanlarından , şimdilik biz neler yapabiliriz kendi imkanlarımız ile bi görelim bakalım:)

3. logo sonradan eklendi snaırım bence de en ii si ooo
acaba ona biraz renk katsak nasıl olur
hani canlı şeyler daha çoook dikkat çeker ya

bu arada pazar +1 olabilir ama henüz belirsizzzsüpriz artıkkk :queen: :queen:

allaahhhh
eniştedemi geliyoo???

özlem coştuuuuuuuu:p

millleeeettt...:) :p

senin beğendiğin logoda renklendirme yapabiliriz tabii
biraz çalışayım üzerinde :cat:

allaahhhh
eniştedemi geliyoo???

özlem coştuuuuuuuu:p

millleeeettt...:) :p

senin beğendiğin logoda renklendirme yapabiliriz tabii
biraz çalışayım üzerinde :cat:

yahu dur hemen karıştırma hemen enişte falann
motoru sevdirmek istediğim bi arkadaş gelecekk
hala bana risklerini anlatıyorda
dedim belki siz kandırırsınızzz :mrgreen:

bu arada 250. mesajımmış wayyy beeee :queen:

bi aksilik olmazsa kıl yün gürkay:salut: yani bende geliyorum gerçi rejime girdim ama kardeşlerim için bozarız bi gün be :cherry: zaten içim kıyıldı pazara kadar yaşarsam görüşürüz:queen:

bi aksilik olmazsa kıl yün gürkay:salut: yani bende geliyorum gerçi rejime girdim ama kardeşlerim için bozarız bi gün be :cherry: zaten içim kıyıldı pazara kadar yaşarsam görüşürüz:queen:

anam...anaaaaaaaaaaaam yandık ,dünyayı yer bu şimdi :queen: abicim kim çekecek senin masrafını ben seni tanımıyom kardeşim:queen:

kuzu kesmek lazım buna::koop:: ::koop:: ::dalga:: ::deliir:: ::arrow:: ::huuuh:: ::winkwink ::friends: ::pokey::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar