aferi ya benden habersiz mangal ha yahu bizdemı evlensek ne kalmadı zaten surda 2hafta sonra önce vatan diye bagırcaz offfffffffffffffffff offfffffayıpsınız...mangal dedinizmi akan sular durur :queen:
hava müsait olur inşallah tadı çıksın (gerçi küresel ısınma sayesinde bahar gibi bi kış yaşıyoruzda neyse :silent: )
iskide alsın gelsin yengeyi ,ben alırım,özlem banko,kemalciğimi unutmayalım:mrgreen:
gürkay kıldır yündür ama hanımı alıp oda gelir :queen:
şöyle ailece ( büyük bi aile oldu bu :cherry: ) bi eğlenelim
bu arada MANİSA grubunun logo ve stiker çalışmalarını başlattım mecit müjdeeee:wiinkk:
mangal olayında tasarım aşamasındaki logoların örneklerinide getiririm hep beraber hangisinin olacağına ne gibi değişiklikler olacağına karar veririz...
biri bizi durdursuuuun:queen:
evet
özlemdi değilmi yanlış hatırlamıyorsam
ya siz gene ne yaramazlıklar yapıyosunuz bakayım? mangal falan. ulen iyiki iki gün nete girmedik yav. valla neti gücellemediğim zaman konuları kaçırıyorum. bu ne hız. tamam tamam. yapalım şööleeee bi mangal sefasıı. havalar zaten öle aman aman soğukta değil. aslında kar yağsaydı daha keyifli olurdu diyorum. şölee lapa lapa. değil mi?
aferi ya benden habersiz mangal ha yahu bizdemı
evlensek ne kalmadı zaten surda 2hafta sonra önce vatan diye bagırcaz offfffffffffffffffff offfffffr:
r:
r: :salut: :salut:
ale:
:queen: :queen: :rendeer:
Serkan Abİ 3. Logo Benden GeÇerlİ Notu Aldi..bendemİ Bİraz ÇaliŞsam Acaba Logo Üzerİnde...
ooohh manisa mt duramıyo yerinde anlaşılan. Pazar günü bir aksilik olmassa bende varım mangal partisinde.
Serkan eline sağlık güzel olmuş ilk çalışmalar bence 5. daha güzel derim. Mangal dumanı altında görüşmek üzere...
aferi ya benden habersiz mangal ha yahu bizdemı evlensek ne kalmadı zaten surda 2hafta sonra önce vatan diye bagırcaz offfffffffffffffffff offfffffr:
r:
r: :salut: :salut:
ale:
inal sende gelıyosun mangala diymi
:queen: :rendeer:
allaahhhh
eniştedemi geliyoo???
özlem coştuuuuuuuu![]()
millleeeettt...![]()
senin beğendiğin logoda renklendirme yapabiliriz tabii
biraz çalışayım üzerinde :cat:
bi aksilik olmazsa kıl yün gürkay:salut: yani bende geliyorum gerçi rejime girdim ama kardeşlerim için bozarız bi gün be :cherry: zaten içim kıyıldı pazara kadar yaşarsam görüşürüz:queen: