merhaba arkadaşlar,bu siteyi arada sırada takip ediyordum,sonunda üye olmaya karar verdim,ismim Anıl,Ege üniversitesinde çalışıyorum,Manisada yaşıyorum,Aprilia scooter'ım var,motor kullanmak benim için büyük zevk yaz kış demem,yağmur çamur herzaman motor kullanırım ama motorlar hakkında hayalim olan birkaç model haricinde bilgim yok,şu sıralar biraz daha hızlanmak istiyorum Gilera Runner 180 arıyorum izmirde birtane buldum yakın çevrenizde satılık varsa bakabilirim(sanırım manisada sadece karaköyde 1 tane runner vardı başkada görmedim)
Benim için otomobiller tutku ve hastalık,bu hastalık yüzünden neredeyse bir araba parası daha harcadım (chip,dereceli eksantrik,header,egzos sitemi....) otomobiller kadar olmasada motor sevgim yüzünden Runner arıyorum(nedense scooterlara acayip merakım var) ve buna yurtdışından tuning parçaları getirmeyi düşünüyorum,bu konuda uzman olduk çünkü

bizim manisada toplandığımız bir otomobil grubumuz var,cuma akşamları dürümss'ün orada buluşuyoruz,arada siz misiniz bilmiyorum ama 6-7 motorlu bir grup sanayi içinde buluşuyor,çıkışta görüyoruz,bende bunun üzerine manisada motorcuların buluştuğu forumu aradım burayı buldum amacım sizin buluşmalarınıza katılmak ve yeni arkadaşlar edinmek,yakın zamanda tanışmak üzere,hepinizin geçmiş bayramı ve yeni yılı kutlu olsun...