[Manisa - MT]

Her haftasonu bandırma manisa yapıyorum..Memleketi özlediğimden:)Faaliyetlerden haberim olursa katılmak isterim.Mehmet ÖÇAL.Tekrar herkese merhaba

detayları açıklanmayan, 1. Manisa Motosiklet Festivali.. 8-9-10-11 Eylül tarihlerinde; Spil Dağı At Alanı mevkiinde yapılacaktır. Araştırdığım kadarıyla bazı bilgiler edindim: Festival alanında çadır kampı kurulacak, Rock Grubu ve sanatçılar sahne alacak, çeşitli yarışmalar yapılacak dereceye girenlere il gençlik spor müdürlüğü adına çeşitli hediyeler verilecektir..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Biz de Turgutlu 'dan 2-3 arkadaş 11 Eylül pazar günü spil'de olacağız. inşaallah yapılacak olan aktivitelere yetişiriz....Yakın çevremizden motorcu arkadaşların katılımlarını bekliyoruz.

bende manisa somadan üzeyir bu gurubu takip ediyorum inş. etkinliklere katılabilme şansına sahip olurum işten dolayı fazla vaktim olmuyorda :)

Bende bundan sonra takipçisiyim bu konunun. sezonu kaçırdık ama olsun ömrümüz varsa bir daha ki sezona katılırız etkinliklere.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
s.a manisa

Alaşehirden üyemiz varmı mt de.Yakın bir zamanda içerisinde iş-ziyaret-vs maksatlı alaşehire geleceğim,alaşehirli dostlarımla tanışmak isterim.

İyi geceler beyler 2.500-3.5000 arası en düşük 2006 model yamaha ybr 125 ile honda cbf 150 arıyorum temiz az km'de bakımlı sorunsuz satanlar mesaj atarlarsa sevinirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar