[Manisa - MT]

gelsin sıcaklar

ben de yeni katıldım aranıza . mevsim kış belki ondandır bu sessizlik.Gelsin bakalım yaz da toplanıp gezelim.motor keyfi yazın çıkar .:cat:

Uyumayalım :)

Ohooo Manisa gurubu hayırdır ya sesiniz soluğunuz çıkmıyor hiçç.. :) Yakın zamanda herhangi bir program yok sanırım,şöyle bahar geldiğinde Nisan sonu Mayıs başı yokmu bir programınız eğer yoksa valla bende İzmir gurubundakilerle yollara çıkmaya başıyacağım.bizde yoksa bizde komşu kapısına dayanırız :) Sağlıcakla kalın.

arkadaşlar nedir bu sessizlik yaa kuzuların sessizliğni geçmiş buası :) canlanın biraz yaa. bu arada bende akhisardan abdullah akhisara yolu düşen olursa beklerim

beyler kimse yokmu manisadan yhaaaa sezon açılıyo beyler uyanın artık bi yerlere gezi düzenleyelim olmuyo boyle... ulaşmak isteyen manisa salihli seyratepe mah. yayla bakkal arkası.... almanyalı ümit deyin herkes tanır :p

Selamlar. Manisa/Saruhanlıdan Mustafa..

Eskiler bilir, Umutus'un yeğeniyim..

Gezi ve Programlara katılmaya hazırım, tabi uykuda olan manisa mt uyanırsa..

Tekeriniz Düz Bassın.. :wiinkk: :cat:

merhaba arkadaşlar merkezden hüseyin ben ben bu sene biraz geciktim motor almakta ancak 1-2 hafta içinde acilinden bir tane edinicem suzuki burgman 2007 ve üstü düşünüyorum temiz birşey bulursanız telim: 533 3935800 bana ulaşın programlara başlayalım

beyler kimse yokmu manisadan yhaaaa sezon açılıyo beyler uyanın artık bi yerlere gezi düzenleyelim olmuyo boyle... ulaşmak isteyen manisa salihli seyratepe mah. yayla bakkal arkası.... almanyalı ümit deyin herkes tanır :p

annnanemde Salihlide seyrantepede oturuyor...:cat:

Kenan Evren parkında büyüdüm sayılır be aga...

eski denizli mt ilk üyelerindenim artık manisadayım manisalı ve izmirli motorcu arkadaşlara slmlar...

İzmir-MT atağa kalktı.Sezonun ilk gezisi 2 günlük Kuşadası gezisi tamamlandı ayda 2 sefer Teras Cafe buluşması devam ediyor,her hafta mangalda semaver buluşması son sürat devam.

Oğlum Ortunc Kutay KAYRAK'ın Sünnet düğününe Tüm MANİSA-MT Üyelerini ve motosiklet severleri beklerim.
yer:
25 Haziran AKHİSAR-Zeytinliova Gölet Balo
26 Haziran Zeytinliova Mevlitli-pilavlı

Not: giriş mt üyelerine ücretsizdir ::sorcerer::146:: :cherry:

Madem Eskilerden kimseler kalmadı.. Bize yaşça büyük, motor tecrübesi yüksek bir il temsilcisi gerek.. :) Manisa MT yi yeniden inşa etmek gerek.. bekleyen yazan cok arkadas var..

Hadi hayırlısı; Bu yılki Manisa-MT nin düzenliyeceği 1.ci Manisa Motosiklet Festivaline bir aksilik olmaz ise İzmir-MT olarak katılmayı planlıyoruz. :thumleft::flower:

Aman abi hevesimi kırma yahu :)
Öyle bir düşündüm, fikrimi beyan ettim yalnızca:)
Senin takipcinim, manisanın ilçesinden olmama rağmen düşündüm bi an senin çıkan aksilikler yüzünden; bikaç kez gidemediğin semaver toplantılarına :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar